ZAGŁĘBIE - JAROTA, sobota 01.05.2010r. godz.19.oo

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: ZAGŁĘBIE - JAROTA, sobota 01.05.2010r. godz.19.oo

Postprzez August 2010-04-30, 7:58 am

Cyc407 napisał(a):Jeśli wygramy co najmniej 2:0 a Polkowice z Zawiszą zremisują to mamy 2 miejsce panowie ( przewaga bramkowa ) Na mecz oczywiście wpadnę i zapraszam wszystkich ! Przez te 7 meczy musimy z nimi być ! + wyjazdy oczywiście :)

To wcale nie jest niemożliwe. Polkowice będą grały w osłabieniu (bramkarz plus Grzybowski) natomiast Zawisza jest dośc słaby na wyjazdach.

Ale przede wszystkim skupmy się na meczu z Jarotą. Żaden wynik w Polkowicach nam nic nie da jeśli nie damy rady Jarocinowi.
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez ZSH!!! 2010-04-30, 8:13 am

rossoneri napisał(a):dajcie sobie spokoj z awansem,czym szybciej tym lepiej, niestety jestesmy skazani na 3 lige,martwcie sie lepiej co dalej z klubem,bo kolorowo nie jest,prawda jest taka ,ze w Sosnowcu wyzszego poziomu i lepszej druzyny nie bedzie,zreszta kibice tez juz zeszli na 3-ligowy poziom,jak nie wygraja z Jarota to juz w sobote bedzie po wszystkim ,teraz kazdy mecz bedzie o wszystko

Teraz musimy wygrać wszystkie mecze,jeśli chcemy awansować,najważniejszy mecz to będzie z Polkowicami i Zawiszą,i wtedy dadzą nam odpowiedż czy ta drużyna nadaje się na I ligą,jeśli my będziemy głośno ich dopingować,to wierze w to że nareszcie uda się awansować,wszyscy mamy dość już 3 ligi,taka marka jak ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC powinna być w ekstraklasie(czyt,kibicowsko) a piłkarsko to zaplecze ekstraklasy!
Twój Argument dotyczący że kibice zeszli na 3ligowy-poziom do mnie nie przemawia!
Każdy Prawdziwy Zagłębiak jutro ma się wstawić na Ludowy,pokażmy jak nam zależy na dobro klubu,w końcu my jesteśmy tymi którzy są z drużyną na dobre i na zle i w każdej lidze :!:
Wszyscy na Ludowy :!: :!: :!: ZJEDNOCZONE ZAGŁĘBIE ;-) :niezle:
ZSH!!!

Postprzez YOOSHKY 2010-04-30, 10:09 am

Cyc407 napisał(a):Jeśli wygramy co najmniej 2:0 a Polkowice z Zawiszą zremisują to mamy 2 miejsce panowie ( przewaga bramkowa ) Na mecz oczywiście wpadnę i zapraszam wszystkich ! Przez te 7 meczy musimy z nimi być ! + wyjazdy oczywiście :)

Nie opowiadaj...
Najpierw liczą się mecze bezpośrednie (mała tabelka) a z Polkowicami mamy mecz w plecy (1:0)...
YOOSHKY

Postprzez Tadeusz Wisniewski 2010-04-30, 3:34 pm

Ja wypowiem sie krótko po 3 kolejnych wygranych meczach bede wypowiadal sie czy
moje Zagłebie awansuje czy nie - bo wowczas bedziemy po meczach z Jarota, Polkowicami
i Zawisza to daje 9 pkt.
Po tych meczach bedziemy wiedzieli jaka pozycje zajmuje Zagłebie i czy ma przewage
punktowa na druzyna 3 i 4.
Reasumuje nie ma mowy o przegraniu lub remisie z Jarota jest jedna obcja tylko 3 pkt NASZE.
Zawodnicy musza dac max a trener musi im pomóc wystawiajac najlepsza 11, i mysle ze tak
bedzie w kazdym meczu do 6 czerwca 2010.
Pozdrawiam Tadeusz
Tadeusz Wisniewski

Postprzez patrios91 2010-04-30, 4:23 pm

Tadeusz Wisniewski napisał(a):Ja wypowiem sie krótko po 3 kolejnych wygranych meczach bede wypowiadal sie czy
moje Zagłebie awansuje czy nie - bo wowczas bedziemy po meczach z Jarota, Polkowicami
i Zawisza to daje 9 pkt.
Pozdrawiam Tadeusz

Sorki,ale dzieki takiemu mysleniu jestesmy tam gdzie jestesmy czyli w II lidze.
JAROSZEWSKI I CHĘCIŃSKI MUSZĄ ODEJŚĆ
patrios91

Postprzez Cyc407 2010-04-30, 5:47 pm

Liczę że nas dużo będzie. Ja mam 2 bilety kupione to najwyżej komuś odsprzedam przed stadionem. Na pewno wpadnę z kumplem na ten mecz, ogólnie do końca rozgrywek zostawiłem se 100 zł na mecze itp. Powinno starczać :P
Cyc407

Postprzez wilczy_jezdziec 2010-04-30, 6:27 pm

Nie wyobrażam sobie byśmy tego meczu nie wygrali ale nawet jeśli przegramy to nie będzie to jakaś niewiarygodna tragedia. I tak nie wierzę w to ,że w tych 9 ostatnich meczach wywieziemy 27 punktów, tak samo jak nie wierzę w to ,że Zawiszy i Górnikowi nie powinie się jeszcze noga na jakichś teoretycznych słabiakach ;-) . Osobiście uważam ,że Zawisza to zespół lepszy od Górnika i to (wg mnie) ten mecz będzie kluczowy.
wilczy_jezdziec

Postprzez emdżej 2010-04-30, 6:42 pm

patrios91 napisał(a):
Tadeusz Wisniewski napisał(a):Ja wypowiem sie krótko po 3 kolejnych wygranych meczach bede wypowiadal sie czy
i Zawisza to daje 9 pkt.
Pozdrawiam Tadeusz

Co ci znowu nie pasuje? Optymizm jednego z kibiców? Pewnie lepiej jęczeć całymi dniami i wróżyć same porażki. Odpuść sobie czasem pisanie jak masz głupoty pisać. (odpowiedź na tego posta też sobie odpuść)
emdżej

Postprzez patrios91 2010-04-30, 7:50 pm

emdżej napisał(a):
patrios91 napisał(a):
i Zawisza to daje 9 pkt.
Pozdrawiam Tadeusz

Co ci znowu nie pasuje? Optymizm jednego z kibiców? Pewnie lepiej jęczeć całymi dniami i wróżyć same porażki. Odpuść sobie czasem pisanie jak masz głupoty pisać. (odpowiedź na tego posta też sobie odpuść)

Nie odpuszcze sobie tej przyjemnosci napisania,ze glupoty to ostatnimi czasy twoja specjalnosc. Jak bys troche ruszyl mozgownica to bys wiedzial,ze optymizm nawet w procencie nie dotyczy mojej odpowiedzi-no ale trzeba najpierw ruszyc tym co powinno sie miec w glowie.
patrios91

Postprzez Michael 2010-04-30, 8:53 pm

niestety nie będe na tym meczu poniewż jestem zmuszony jechać z rodziną na majówkę :kiepsko: :kiepsko:
na następne 6 spotkań wpadne napewno
bardzo chciałbym awansu jak każdy chyba
ale nawet jeśli to trzeba mieć piłkarzy i kase na I lige ,
co z tego że awansujemy do 1 ligi zapłacimy kase za licencje itp i będziemy walczyli o spadek a może spadniemy,
ze strony budżetu klubu lepiej zostać w drugiej lidze i podbudować budżet oraz piłkarzy, a wiadomo że każdy zagłębiak wolałby awans. |

:brawo: :brawo: :brawo: DO BOJU ZAGŁĘBIE :brawo: :brawo: :brawo:
Michael

Postprzez Tadeusz Wisniewski 2010-04-30, 9:21 pm

KOl. Patrios 91 - zle interpretujesz to co ja napisałem po pierwszych trzech meczach i 9 pkt
wszyscy bedziemy wiedzieli gdzie nasze Zagłebie w tabeli sie znajduje cz jest to 2 czy 3 pozycja
i nastepne mecze do rozegrania, czy mamy przewage nad druzynami z Polkowic i Bydgoszczy i ile
pkt. Dalsze mecze do wygrania i nie zwalniam druzyny od wygrywania tych spotkan. Po jutrzejszym
meczu to wiedza nasza bedzie marna. Ja czekam na 9 pkt - 3 mecze
Pozdrawiam tadeusz
Tadeusz Wisniewski

Postprzez August 2010-04-30, 9:54 pm

(...)
Kolejne punkty powinny zdobyć bez przeszkód Ruch Radzionków i Zagłębie. Sosnowiczanie w środę pauzowali, więc mieli jeszcze trochę więcej czasu na przygotowanie się do kolejnych zawodów. Z kolei Jarota słabo spisuje na wyjazdach. - Oni muszą, my możemy. Presja będzie po stronie Zagłębia. My możemy tylko zyskać, nie mam nic do stracenia. Liczymy na punkty w Sosnowcu - podsumował Dariusz Brzostowski. Liderujące "Cidry" podejmą Raków, który ostatnio grał tylko na własnym stadionie.
(...)
http://www.sportowefakty.pl/pilka-nozna ... i-zaglebi/
Zgadzam się z tym całym Brzostowskim. Jarota może, Zagłębie musi.
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez patrios91 2010-04-30, 10:03 pm

Tadeusz Wisniewski napisał(a):KOl. Patrios 91 - zle interpretujesz to co ja napisałem po pierwszych trzech meczach i 9 pkt
wszyscy bedziemy wiedzieli gdzie nasze Zagłebie w tabeli sie znajduje cz jest to 2 czy 3 pozycja
i nastepne mecze do rozegrania, czy mamy przewage nad druzynami z Polkowic i Bydgoszczy i ile
pkt. Dalsze mecze do wygrania i nie zwalniam druzyny od wygrywania tych spotkan. Po jutrzejszym
Pozdrawiam tadeusz

I tego sie 3majmy ;-)
Michael napisał(a):niestety nie będe na tym meczu poniewż jestem zmuszony jechać z rodziną na majówkę :kiepsko: :kiepsko:

Ja za to bede dopingowal braci w Chorzowie gdyz wpadaja na majowke do S-c. ;-)
patrios91

Postprzez Sir 2010-04-30, 10:38 pm

Specjalnością kibiców Zagłębia stają się niesnaski, nieporozumienia, niemiłe odzywki. DOSYĆ!

Wszyscy gramy w jednej drużynie!!! Liczę na super sobotę! Wisła poległa. Ciekawie się cała kolejka piłkarska w Polsce zapowiada!
Sir

Postprzez torquemada 2010-05-01, 9:05 am

Sorki,ale dzieki takiemu mysleniu jestesmy tam gdzie jestesmy czyli w II lidze.[/quote]

patrios91 napisał(a):
Tadeusz Wisniewski napisał(a):KOl. Patrios 91 - zle interpretujesz to co ja napisałem po pierwszych trzech meczach i 9 pkt
Pozdrawiam tadeusz

I tego sie 3majmy ;-)
[/quote]

jak widac to Ty nie ruszyles tym co powinienes miec w glowie, kazdy dobrze odczytal post Tadeusza oprocz Ciebie, Ty po prostu lubisz krytykowac... nawet jak niema czego... narzekac, krytykowac, wszystko i najlepiej wiedzacy.... dziwie sie czemu nie jestes juz jakims premierem, ministrem lub prezydentem...
torquemada

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna