Przyszłość Zagłębia

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Przyszłość Zagłębia

Postprzez pawelpkibicpogoń 2010-04-28, 12:53 pm

A ja pozwolę sobie zwócić się w tym temacie do Pana Szatana.
Jeżeli jeszcze zależy Panu na budowaniu Wielkiego Zagłębia - to wywal Pan na zbity pysk tego prezesine. Bo jeśli gość przez całą zimę nie potrafi kupić jednego napastnika, w sprawie kasy i murawy itp od Krakusów milczy jak zaklęta dupa, to co ta prezesina zrobi po awansie do I ligi ?
A jeśli nie awansujemy nie daj Boże, to uwierz Pan, Panie Szatan złość i rozgoryczenie kibiców nie skupi się tylko na panu Hytrym. Chyba, że zależy Panu tylko na kasie - to powiedz Pan otwarcie i już.
A czas ucieka Panowie włodarze.
pawelpkibicpogoń

Postprzez August 2010-04-28, 12:59 pm

patrios91 napisał(a):Wiezysz w cuda drogi Auguscie

Nie wierzę. I nie wierzę w to, że Szatan wypieprzy Hytrego na zbity pysk. Pomijam kwestię wątpliwej natury etycznej wspólnych interesów obu Panów, ale myślę, że Hytry za dużo wie o klubowych machlojach, w których rzecz jasna maczał palce. A że, takie były, dałbym sobie i klejnoty rodzinne uciąć. Nie mam co prawda dowodów, ale - nazwijmy to - mocne przeczucie. choćby po kwestiach związanych z niejasnymi sprawami finansowymi, o których mowa przy okazji objęcia nowych akcji przez Miasto.
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez Sir 2010-04-28, 2:50 pm

August napisał(a):
patrios91 napisał(a):Wiezysz w cuda drogi Auguscie
[/, ale myślę, że Hytry za dużo wie o klubowych machlojach, w których rzecz jasna maczał palce. A że, takie były, dałbym sobie i klejnoty rodzinne uciąć. Nie mam co prawda dowodów, ale - nazwijmy to - mocne przeczucie. choćby po kwestiach związanych z niejasnymi sprawami finansowymi, o których mowa przy okazji objęcia nowych akcji przez Miasto.

Mocne słowa Drogi Auguście. Jednakże zyjemy w kraju domniemania niewinności.....więc bylbym bardziej wstrzemięśliwy.
Sir

Postprzez August 2010-04-28, 3:11 pm

Sir napisał(a):Mocne słowa Drogi Auguście. Jednakże zyjemy w kraju domniemania niewinności.....więc bylbym bardziej wstrzemięśliwy.

Toteż napisałem powyżej, że mam mocne przeczucie że funcjonowanie Spółki Przykład ? Jeśli faktycznie pracownik spółki bezpośrednio podległy Prezesowu był(jest) jednocześnie członkiem Rady Nadzorczej, jest to ewidentne złamanie ustawy kodeks spółek handlowych.I tu nie ma domniemania niewinności. A doprowadzenie sprawy do właściwego stanu prawnego lezy w gestii Zarządu poprzez zwołanie Nadzwyczajnego Walnego Zgromadzenia. I jeśli ten stan mam miejsce nadal, jst to dla mnie oczywisty przekręt.
WYdaje mi się, że przedstawiłem konkretny i jak najbardziej merytoryczny przykład.
Nie zmienia to też postaci rzeczy, iż Zarząd Spółki nie potrafi znaleźć innych źródeł finansowania aniżeli miejska kasa.
August

Postprzez Sir 2010-04-28, 3:17 pm

A wiadomo ile dostajemy mniej wiecej od BUDECONU i CARGILL??

I na co DOKŁADNIE poszła kasa z wynajmu stadionu.....?!
Sir

Postprzez YOOSHKY 2010-04-28, 3:19 pm

August napisał(a):Jeśli faktycznie pracownik spółki bezpośrednio podległy Prezesowu był(jest) jednocześnie członkiem Rady Nadzorczej, jest to ewidentne złamanie ustawy kodeks spółek handlowych.I tu nie ma domniemania niewinności.

Kto to taki?
YOOSHKY

Postprzez August 2010-04-28, 4:08 pm

O ile pamiętam, osoba z klanu właściciela klubu. Temat był omawiany szerzej jakiś czas temu na forum.
August

Postprzez cala 2010-04-28, 4:10 pm

Ja to widze tak:
Robimy awans i nie przystapimy do rozgrywek z braku kasy lub druga opcja nie ma awansu a zespolu odchodzi 3/4 skladu i zostajemy w 2 lidze grajac juniorami.
Moze warto napisac list otwarty do Szatana zeby sie kuzwa wkoncu zastanowil nad tym co sie dzieje w klubie.Jesli kibice nie zaczna dzialac nic w klubie sie nie zmieni a Hytry wymowke w wypadku braku awansu juz ma.
cala

Postprzez patrios91 2010-04-28, 6:15 pm

cala napisał(a):Ja to widze tak:
Robimy awans i nie przystapimy do rozgrywek z braku kasy lub druga opcja nie ma awansu a zespolu odchodzi 3/4 skladu i zostajemy w 2 lidze grajac juniorami.
Moze warto napisac list otwarty do Szatana zeby sie kuzwa wkoncu zastanowil nad tym co sie dzieje w klubie.Jesli kibice nie zaczna dzialac nic w klubie sie nie zmieni a Hytry wymowke w wypadku braku awansu juz ma.

O zlej sytuacji w klubie pisalem juz dawno dawno temu,ale mnie wysmiano. Teraz wszyscy do przodu z dzialaniami...ale lepiej pozno niz wcale.
JAROSZEWSKI I CHĘCIŃSKI MUSZĄ ODEJŚĆ
patrios91

Postprzez August 2010-04-28, 6:56 pm

patrios91 napisał(a):O zlej sytuacji w klubie pisalem juz dawno dawno temu,ale mnie wysmiano. Teraz wszyscy do przodu z dzialaniami...ale lepiej pozno niz wcale.

kto wysmiewał ten wyśmiewał. Myślę, że nie każdy
August

Postprzez jezus890 2010-04-28, 7:35 pm

oby było jak najlepiej dla mojego ukochanego klubu :!: :!:
jezus890

Postprzez bonus11 2010-04-28, 7:47 pm

Dodam ze nie zaplacili pilkarza za 2 miesiace... :kiepsko:
bonus11

Postprzez patrios91 2010-04-28, 7:56 pm

August napisał(a):
kto wysmiewał ten wyśmiewał. Myślę, że nie każdy

Bylo pare indywidualnosci ;-)
patrios91

Postprzez Sir 2010-04-28, 9:43 pm

bonus11 napisał(a):Dodam ze nie zaplacili pilkarza za 2 miesiace... :kiepsko:

Skąd takie info????
Sir

Postprzez patrios91 2010-04-28, 9:50 pm

Sir napisał(a):
bonus11 napisał(a):Dodam ze nie zaplacili pilkarza za 2 miesiace... :kiepsko:

Skąd takie info????

Nie wiem czy juz 2 miechy,ale zaleglosci byly,nie wiem jak jest teraz bo sie nie dowiadywalem.
patrios91

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna