Nielba - Zagłębie 24 kwietnia godz. 14:00

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Nielba - Zagłębie 24 kwietnia godz. 14:00

Postprzez django 2010-04-25, 12:45 pm

patrios91 napisał(a):Kontuzja Lilo nie,ale dojscie do pelnej formy pewnie tak. Moim zdaniem trzeba nim wstrzasnac. Flejterski to najgorsszy transfer tego sezonu.

Jak na razie to raczej Lilo jest najgorszym transferem, nawet nie tyle sezonu co ostatnich kilku lat, biorąc pod uwagę oczekiwania wobec niego, cenę i koszty utrzymania. Nie wiem jak inni, ale ja po Flejterskim cudów się nie spodziewałem, chociaż oczywiście liczyłem, że będziemy z niego mieli więcej pożytku.
django

Postprzez patrios91 2010-04-25, 1:19 pm

django napisał(a):
patrios91 napisał(a):Kontuzja Lilo nie,ale dojscie do pelnej formy pewnie tak. Moim zdaniem trzeba nim wstrzasnac. Flejterski to najgorsszy transfer tego sezonu.

Jak na razie to raczej Lilo jest najgorszym transferem, nawet nie tyle sezonu co ostatnich kilku lat, biorąc pod uwagę oczekiwania wobec niego, cenę i koszty utrzymania. Nie wiem jak inni, ale ja po Flejterskim cudów się nie spodziewałem, chociaż oczywiście liczyłem, że będziemy z niego mieli więcej pożytku.

Tylko Lilo cos tam zaczyna kopac,a Flejterski jak nie kopal tak nie kopie i dodatkowo traci co chwile pilke. Lilo przynamniej nas nie oslabia :-)
JAROSZEWSKI I CHĘCIŃSKI MUSZĄ ODEJŚĆ
patrios91

Postprzez roxy 2010-04-25, 6:19 pm

Radzionków robi swoje,a mam wrażenie,że tam nie płacą tyle co w Zagłębiu...Mecz nam nie wyszedł,słowa trenera.Nie da się awansować wygrywając z juniorami.Nie wiem co otym sądzić,ale za dobrze to nie wygląda.
roxy

Postprzez dziejus 2010-04-25, 6:26 pm

Moze to jest przedwczesna opinia ale wydaje mi sie ze Zagłębiu nie należy się awans.Dwie pierwsze druzyny punktują i walczą do ostatnich minut a tylko u nas ciągle brak skuteczności, wyciąganie wniosków ,bicie się w pierś,przepraszanie kibiców i obiecywanie...że już w następnym meczu ble,ble,ble.Podziękować należy HYTREMU a i właściciel też gwno robi ze wstrząsnąć kopaczami.Jako długoletniemu kibicowi przykro mi z tego powodu bo nie należy nam się takie traktowanie przez tych którzy reprezentują z tego czy innego powodu nasze barwy.
dziejus

Postprzez patrios91 2010-04-25, 7:35 pm

dziejus napisał(a):Moze to jest przedwczesna opinia ale wydaje mi sie ze Zagłębiu nie należy się awans.Dwie pierwsze druzyny punktują i walczą do ostatnich minut a tylko u nas ciągle brak skuteczności, wyciąganie wniosków ,bicie się w pierś,przepraszanie kibiców i obiecywanie...że już w następnym meczu ble,ble,ble.Podziękować należy HYTREMU a i właściciel też gwno robi ze wstrząsnąć kopaczami.Jako długoletniemu kibicowi przykro mi z tego powodu bo nie należy nam się takie traktowanie przez tych którzy reprezentują z tego czy innego powodu nasze barwy.

Jakby mial pojecie o pilce to by wstrzasnal,a ze to tylko biznesmen i liczy sie tylko kasa to efekty sa widoczne.
patrios91

Postprzez August 2010-04-25, 10:00 pm

Sir napisał(a):PS August ABSOLUTNIE SIE Z TOBA NIE ZGADZAM!! Mamy jak na tą 2 ligę naprawdę DOSWIADCZONMYCH GRAJKOW ktorzy powinni byc LIDERAMI typu Hosic, Bednar, Kloda, LAcha, Pach, Klus....!!!!

W meczu z Nielbą pokazali jacy z nich liderzy. Jak z dupy trąbka. Hosic -jak widac ze srkotu - właściwie sprokurował karnego, którego winien był odgwizdać karny. A Lacha przy swoim chyba ubzdurał sobie, że jest wcieleniem Panenki. Gdyby to ode mnie zależało,to za ten mecz wszystkim bym wziął jaja
w imadło i porządnie przykręcił.
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez bari 2010-04-26, 11:01 am

patrios91 napisał(a):
Tadeusz Wisniewski napisał(a):Moze ktos wie czy ta kontuzja Lilo to juz bedzie trwala do konca rundy ? To był zawodnik
kupiony do pierwszej jedenastki a on siedzi na ławie badz gra ogony. Flejterski wg mnie
zawodnik nie wykorzystany przez trenera i mamy powtórke z Szatanem tak naprawde to
ta druzyna gra w 10 zawodników, najwyzszy czas aby zaczac grac silniejszym składem.
Mam nadzieje ze teraz juz tylko bedzie lepiej.
Pozdrawiam tadeusz

Kontuzja Lilo nie,ale dojscie do pelnej formy pewnie tak. Moim zdaniem trzeba nim wstrzasnac. Flejterski to najgorsszy transfer tego sezonu. Szatan jest o niebo lepszy od Flejtera wiec nawet nie porownojmy. Silniejszy sklad to zawodnicy w formie,a nie nazwiska. Tez mam,ze bedzie lepiej ;-)
Mobilizacja to wada naszego zespolu i z tym sie zgadzam,dlatego mam nadzieje,ze I liga ich mocno zmobilizuje ;-)

Po twoich postach patrios mozna sie domyslic ze jestes blisko klubu a lbo z kims z klubu :czerwona:
bari

Postprzez patrios91 2010-04-26, 11:06 am

bari napisał(a): Po twoich postach patrios mozna sie domyslic ze jestes blisko klubu a lbo z kims z klubu :czerwona:

Rozwin swa mysl...nie krempuj sie.
patrios91

Postprzez August 2010-04-26, 11:09 am

patrios91 napisał(a):
bari napisał(a): Po twoich postach patrios mozna sie domyslic ze jestes blisko klubu a lbo z kims z klubu :czerwona:

Patrios - strzelam: Lula ? :lol:
August

Postprzez patrios91 2010-04-26, 11:11 am

August napisał(a):
patrios91 napisał(a):

Patrios - strzelam: Lula ? :lol:

Hytry...nie ma to jak samokrytyka :lol:
patrios91

Postprzez August 2010-04-26, 11:14 am

Patrios - strzelam: Lula ? :lol:[/quote]
Hytry...nie ma to jak samokrytyka :lol:[/quote]
No, w tym przypadku to byłoby raczej sado-maso :brawo:
August

Postprzez mariusz76 2010-04-26, 11:23 am

dziejus napisał(a):Moze to jest przedwczesna opinia ale wydaje mi sie ze Zagłębiu nie należy się awans.Dwie pierwsze druzyny punktują i walczą do ostatnich minut a tylko u nas ciągle brak skuteczności, wyciąganie wniosków ,bicie się w pierś,przepraszanie kibiców i obiecywanie...że już w następnym meczu ble,ble,ble.

I ja też tam myślę! (powiem tak: Do D***Y a nie do 1 ligi) z czym do ludzi \ wejdziemy i co będziemy jak Stal walczyć o utrzymanie, bo nie widzę tu jakiegoś ambitnego podejścia do tego awansu!
mariusz76
Żółta kartka

Postprzez cala 2010-04-26, 12:52 pm

mariusz76 napisał(a): I ja też tam myślę! (powiem tak: Do D***Y a nie do 1 ligi) z czym do ludzi \ wejdziemy i co będziemy jak Stal walczyć o utrzymanie, bo nie widzę tu jakiegoś ambitnego podejścia do tego awansu!

Moze nie tyle ambicji brakuje co dobrego poukladania druzyny ktora przy takim skladzie jak mamy powinna rozjezdzac wszystkich.Tu niestety wychodzi slabosc Pierscionka ktory nie potrafi sie przyznac ze nie jest w stanie nic wiecej z tej druzyny wyciagnac.Teraz wypadalo by sie naprawde gleboko zastanowic co bedzie lepsze dla nas,dla KIBICOW bo jesli awansujemy to na 100% nic w polityce klubu sie nie zmieni a i personalnie raczej tez nie.Prezesunio bedzie zadowolony,Pierscionek zostanie a my za rok wrocimy do 2 ligi.
cala

Postprzez patrios91 2010-04-26, 1:01 pm

cala napisał(a):
mariusz76 napisał(a): I ja też tam myślę! (powiem tak: Do D***Y a nie do 1 ligi) z czym do ludzi \ wejdziemy i co będziemy jak Stal walczyć o utrzymanie, bo nie widzę tu jakiegoś ambitnego podejścia do tego awansu!

Moze nie tyle ambicji brakuje co dobrego poukladania druzyny ktora przy takim skladzie jak mamy powinna rozjezdzac wszystkich.Tu niestety wychodzi slabosc Pierscionka ktory nie potrafi sie przyznac ze nie jest w stanie nic wiecej z tej druzyny wyciagnac.Teraz wypadalo by sie naprawde gleboko zastanowic co bedzie lepsze dla nas,dla KIBICOW bo jesli awansujemy to na 100% nic w polityce klubu sie nie zmieni a i personalnie raczej tez nie.Prezesunio bedzie zadowolony,Pierscionek zostanie a my za rok wrocimy do 2 ligi.

Druzyna jest poukladana,akcje sa plynne i styl Zaglebia jest widoczny w szczegolnosci akcje kombinacyjne. Brakuje skutecznosci...wykonczenia albo bronia bramkarze,albo pilka nie trafia w swiatlo bramki. Prezesunio powinien zatrudnic ludzi odpowiedzialnych za transfery i za scouting by wynalezc wiecej takich Pitrych i Urbanow. Jesli po awansie,ktorego jeszcze nie ma nie zostanie wzmocniony sklad to pewnie bedzie walka o utrzymanie w I lidze,a nie to wtedy bedzie priorytetem tylko walka o Ekstraklase,na ktora trzeba sporo pieniedzy. Prace Pierscionka widac ma pierwszy rzut oka,jedyne czego brakuje to troszke motywacji i strikerow.
patrios91

Postprzez August 2010-04-26, 1:04 pm

Nie wybiegajmy za bardzo w przyszłośc bo nie ma po co. Do awansu nie tyle, że jest daleko co sprawa się skomplikowała. A z taką grą jak w Wągrowcu to "adijos awansos". Natomiast pomeczowe gadanie Pierścionka jest dośc irytujące bo zalatuje komunistyczną demagogią.
August

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników