Sir napisał(a):PS KIEDY BEDZIEMY MOGLI ZOBACZYC BRAMKI Z MECZU??
Bramki jeżeli będą to tylko w serwisie oficjalnym... to już musi odpowiedzieć Yooshky.
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Sir napisał(a):PS KIEDY BEDZIEMY MOGLI ZOBACZYC BRAMKI Z MECZU??
PawełK napisał(a):Sir napisał(a):PS KIEDY BEDZIEMY MOGLI ZOBACZYC BRAMKI Z MECZU??
Bramki jeżeli będą to tylko w serwisie oficjalnym... to już musi odpowiedzieć Yooshky.
YOOSHKY napisał(a):django napisał(a):Lekceważąco się zachował, szczególnie wobec gospodarzy.
Żartujesz prawda?
Nawet jeśli ktoś to tak odebrał to nie ma to znaczenia. Bardzo dobra decyzja, trafiła się okazja by zobaczyć najgroźniejszego rywala w akcji. Nie zawsze trener może być na konferencji i wtedy wyznacza swojego zastępcę. Jest to dla mnie zrozumiałe. Nie zrozumiałbym gdyby będąc o rzut moherem od Bydgoszczy na mecz Zawiszy nie pojechał. Nie szukajmy dziury w całym.
django napisał(a):Z Janikowa do Bydgoszczy na stadion jest mniej więcej 50 km. Nie wiem jakimi drogami, ale Google podaje, że to jest godzina drogi.
August napisał(a):django napisał(a):Z Janikowa do Bydgoszczy na stadion jest mniej więcej 50 km. Nie wiem jakimi drogami, ale Google podaje, że to jest godzina drogi.
W porze popołudniowej spod Inowrocławia na Gdańską pod stadion będzie max 40 min jazdy. W życiu nie będzie to godzina drogi. Nie wiem w jakim czasie po zakończeniu meczu odbywa się konferencja, ale jeśli do 15 min. to myślę że Pierścień mógł był pojawić się na chwilę. Nic by się nie stało gdyby opuścił te 10 - 15 min meczu w Bydgoszczy.
YOOSHKY napisał(a):August napisał(a):django napisał(a):Z Janikowa do Bydgoszczy na stadion jest mniej więcej 50 km. Nie wiem jakimi drogami, ale Google podaje, że to jest godzina drogi.
W porze popołudniowej spod Inowrocławia na Gdańską pod stadion będzie max 40 min jazdy. W życiu nie będzie to godzina drogi. Nie wiem w jakim czasie po zakończeniu meczu odbywa się konferencja, ale jeśli do 15 min. to myślę że Pierścień mógł był pojawić się na chwilę. Nic by się nie stało gdyby opuścił te 10 - 15 min meczu w Bydgoszczy.
Aby dojechać na stadion Zawiszy trzeba przejechać całe miasto, może to być godzina, szczególnie że droga z Janikowa do obwodnicy Bydgoszczy jest fatalna. Nie wspomnę o ulewie i śnieżycy jaka miała miejsce zaraz po meczu. Konferencja odbyła się jakieś 25-30 min po gwizdku.
Dajcie już spokój. Bardzo dobra decyzja sztabu szkoleniowego, szczególnie gdy przełoży się na dobry wynik z "Zetką".
Na początku konferencji zjawił się Piotr Caliński (kierownik drużyny) przeprosił obecnych za to że trener się nie pojawi (tu podał prawdziwy powód), przedstawił Marcina i tyle. Nikt nie miał pretensji.
Odnoszę wrażenie, że cokolwiek by Pierścionek (lub inni) nie zrobił to byłoby źle. Odpuśćcie troszkę. Fakt, jest wiele powodów do narzekania i niezadowolenia ale nie popadajmy w paranoję.
Sir napisał(a):Czy będzie skrót z tego meczu??
patrios91 napisał(a):Sir napisał(a):Czy będzie skrót z tego meczu??
Zjedz kuleczkiem u myszki do gory to bedziesz wiedzial.
swiezy52 napisał(a):patrios91 napisał(a):Sir napisał(a):Czy będzie skrót z tego meczu??
Zjedz kuleczkiem u myszki do gory to bedziesz wiedzial.
zjedz do gory....![]()
czy to nie brzmi jak "do gory nie spadnie"??
sory za OT, nie moglem sie powstrzymac
Robson_sc napisał(a):Sorki, że w tym temacie, ale może wiecej osób zagląda i może ktoś pomoże. Mam problem z odtwarzaniem filmików ze stronki zaglebie.eu Nawet po zbuforowaniu obraz się tnie na maxa za to dzwiek działa ok. Jest to jedyna stronka gdzie taki problem wystepuje dlatego nie wiem czy może potrzeba odpowiedniego codeca albo co. Dzieki z góry za odp jak sobie z tym poradzic.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników