mario1 napisał(a):Cholewa Radzionkow w ostatniej chwili na 2-1 ktory to juz raz![]()
![]()
Wlasnie to napisalem przed Toba w odpowiednim temacie. Bardziej martwi mnie,ze Polkowice wygrywaja z Miedzia 2:1.
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
mario1 napisał(a):Cholewa Radzionkow w ostatniej chwili na 2-1 ktory to juz raz![]()
![]()
Smazu napisał(a):Sir napisał(a):Mam nadzieję, że Pierścionek ściągnie po przerwie tych co mają już żółte kartki....Filip i Mysliwy.
Niech zagra Lilo i może Bodzio. Potem niech się Ryndak pokaze co potrafi.
Po co ściągać Filipowicza?Niech jeszcze pogra do 70 minutyA Lilo można by wpuścić, bo mecz już wygrany.
EDITSir napisał(a): -
Niech zagra Lilo i może Bodzio. Potem niech się Ryndak pokaze co potrafi.
Skąd Ty to wiedziałeś?
August napisał(a):Brawo, nasi zagrali własnie tak jak na faworyta i pretendenta do awansu przystało
patrios91 napisał(a):...a mnie braklo bramki Lilo badz bramki rezerw w pomocy w II polowie
August napisał(a):patrios91 napisał(a):...a mnie braklo bramki Lilo badz bramki rezerw w pomocy w II polowie
Oj, nie bądż już upierdliwy. Dobrze jest. Stawiam, że Lilo będzie bohaterem meczu z Zawiszą
wlodi85 napisał(a):Lilo zagrał słabo bardzo słabo. Każde jego dojście do piłki powodowało stratę....
ale może chłopak deszczu/ gradu nie widział.....
patrios91 napisał(a):To by bylo swietne i w pewnym stopniu wredne Filip dzisiaj pokazal,ze przedluzony kontrakt z Zaglebiem to dopiero poczatek bramek w barwach Zaglebia
August napisał(a):patrios91 napisał(a):To by bylo swietne i w pewnym stopniu wredne Filip dzisiaj pokazal,ze przedluzony kontrakt z Zaglebiem to dopiero poczatek bramek w barwach Zaglebia
Albo ta złamana ręka. Jak widzę, urazy powodują lepszą grą Michała. Jak ma strzelać to oby mu się prędko nie zagoiło
August napisał(a):patrios91 napisał(a):To by bylo swietne i w pewnym stopniu wredne Filip dzisiaj pokazal,ze przedluzony kontrakt z Zaglebiem to dopiero poczatek bramek w barwach Zaglebia
Albo ta złamana ręka. Jak widzę, urazy powodują lepszą grę Michała. Jak ma strzelać to oby mu się prędko nie zagoiło
patrios91 napisał(a):Ta kontuzja pomaga mu przy odpowiednim balansie ciala,dlatego tak brameczki wpadaja.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników