django napisał(a):Bardzo dobry pomysł. Zagłębie jest pewnie jedynym klubem w Polsce, który coś takiego oferuje.
Ciekawe czy znajdzie sie ktos kto tyle zabuli za bilet..
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
django napisał(a):Bardzo dobry pomysł. Zagłębie jest pewnie jedynym klubem w Polsce, który coś takiego oferuje.
patrios91 napisał(a):django napisał(a):Bardzo dobry pomysł. Zagłębie jest pewnie jedynym klubem w Polsce, który coś takiego oferuje.
YOOSHKY napisał(a):patrios91 napisał(a):django napisał(a):Bardzo dobry pomysł. Zagłębie jest pewnie jedynym klubem w Polsce, który coś takiego oferuje.
Pewnie tak, szczególnie gdy zamawia więcej niż 1 bilet...
Przecież nikt Ci nie przywiezie go za darmo. Gdyby rozwożono bilety za "free" to lepiej by było je zrobić za darmo w kasie, przynajmniej auta by się nie zużywały...
patrios91 napisał(a):No,ale przyznasz ze pomysl nie jest tak rewelacyjny gdyz kibice wola zaplacic to 10,15 zl mniej i samemu pojechac po bilet...w koncu Polska to nie Japonia.
patrios91 napisał(a):No,ale przyznasz ze pomysl nie jest tak rewelacyjny gdyz kibice wola zaplacic to 10,15 zl mniej i samemu pojechac po bilet...w koncu Polska to nie Japonia.
August napisał(a):Nie zgodzę się z Tobą Patrios. Gdybym miał możliwość kupienia biletów na sektor rodzinny (na Polkowice chcę iść z synem) to najpewniej skorzystałbym z tej usługi. 15 zł to nie aż taki majątek, a po prostu bardzo wygodna forma zakupu biletów. Dla mnie jechać w tygodniu po bilet to trochę niewygodne. A w sobotę chciałbym uniknąć stania z dzieckiem w jakiejoklwiek kolejce. Tłumów co do tego sposobu zakupu oczywiście się nie spodziewam. Ale myślę, że z całą penością znajdzie się choć kilka takich osób jak ja.
YOOSHKY napisał(a):A jak ktoś kupuje 4 bilety to dopłaca tylko 3,75 zł do sztuki. Patrios, powiedz paru swoim znajomym że im kupisz bilety, zawołasz taxi, zapłacicie parę groszy więcej, wszyscy będą szczęśliwi.
Pamiętamy wszyscy spotkanie z Unią Janikowo. Wspomnienie tamtego meczu istotne jest z dwóch powodów. Wtedy zaledwie kilkudziesięciu najzagorzalszych kibiców zmobilizowało cały „młyn” do głośnego dopingu. Efektem wspólnych starań było zwycięstwo Zagłębia, o czym wspominał po ostatnim gwizdku trener Piotr Pierścionek, podkreślał także wyraźnie, że piłkarze wygrali dzięki kibicom, dzięki świetnej atmosferze, którą stworzyliśmy na stadionie.
pyla napisał(a):Patrios weż sobie wolne Tobie chłopie nic się nie podoba to juz jest poważna choroba. Apel kibiców jest jak najbardziej na miejscu bo tylko w taki sposób możemy pomóc naszemu ZAGŁĘBIU. Zamiast ciągle krytykowac weż zrób coś żeby bylo dobrze , jak czytam Twoje posty to wynika z nich że najlepiej aby ZAGŁĘBIE przegrywało a Ty do woli mógłbyś sobie krytykowac i samopoczucie by Ci się poprawilo.
patrios91 napisał(a):pyla napisał(a):Patrios weż sobie wolne Tobie chłopie nic się nie podoba to juz jest poważna choroba. Apel kibiców jest jak najbardziej na miejscu bo tylko w taki sposób możemy pomóc naszemu ZAGŁĘBIU. Zamiast ciągle krytykowac weż zrób coś żeby bylo dobrze , jak czytam Twoje posty to wynika z nich że najlepiej aby ZAGŁĘBIE przegrywało a Ty do woli mógłbyś sobie krytykowac i samopoczucie by Ci się poprawilo.
Oczywiscie pomozmy Zaglebiu,ale jak juz czytam jacy kibice byli wspaniali na meczu z Janikowem to mi sie zygac chce. Pokazmy,ze stac nas na lepszy doping i ze awans jest w naszym zasiegu. I przestan sobie dopisywac.....bo to juz sie staje nudne.
patrios91 napisał(a):pyla napisał(a):Patrios weż sobie wolne Tobie chłopie nic się nie podoba to juz jest poważna choroba. Apel kibiców jest jak najbardziej na miejscu bo tylko w taki sposób możemy pomóc naszemu ZAGŁĘBIU. Zamiast ciągle krytykowac weż zrób coś żeby bylo dobrze , jak czytam Twoje posty to wynika z nich że najlepiej aby ZAGŁĘBIE przegrywało a Ty do woli mógłbyś sobie krytykowac i samopoczucie by Ci się poprawilo.
Oczywiscie pomozmy Zaglebiu,ale jak juz czytam jacy kibice byli wspaniali na meczu z Janikowem to mi sie zygac chce. Pokazmy,ze stac nas na lepszy doping i ze awans jest w naszym zasiegu. I przestan sobie dopisywac.....bo to juz sie staje nudne.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników