Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
pyla napisał(a):Zgadzam się z mariuszem 76 kazdy jeden mecz do końca sezonu będzie z tych za 6 pkt. ale robienie atmosfery grozy jakby coś z Polkowicami nie wyszło uwazam za dużą przesade. Przecierz do konca sezonu ani Radzionków ani Zawisza czy Polkowice nie są w stanie wszystkiego powygrywac to jest niemożliwe.Mecz z Polkowicami jest bardzo ważny i wygrana bardzo zbliży nas do awansu a co ważniejsze zostawi komfort psychiczny przed następnymi meczami.
django napisał(a):Kto to jest Kosciegiewicz?
Tadeusz Wisniewski napisał(a):Ja jeszcze dwa słowa na temat meczu z Polkowicami - otóz pozostane przy swoim
iz jest to mecz o AWANS
August napisał(a):Tadeusz Wisniewski napisał(a):Ja jeszcze dwa słowa na temat meczu z Polkowicami - otóz pozostane przy swoim
iz jest to mecz o AWANS
W każdym razie porażka może oznaczać powolne pakowanie manatek z drogi o awans. Natomiast gadki typu "bo jeszcze zostało 30 pkt do zdobycia" i "jakoś to jeszcze będzie", przerabialiśmy już. I to nie jeden raz. Ale ja wciąż wierzę, że jesteśmy na tyle silni, że damy radę. Nie tylko z Polkowicami.
MrCricket napisał(a):Ale pakować manatek nikt nie będzie gdy jest 10 kolejek do końca,a tłok w czołówce duży i niespodzianek będzie jeszcze bez liku.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników