CZEKO22I16 napisał(a):Siema ilu było kibiców Zagłębia w Grudziądzu?
ok. 150 w tym Chełmno+ Chełmża ok 60
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
CZEKO22I16 napisał(a):Siema ilu było kibiców Zagłębia w Grudziądzu?
Darian napisał(a):Wynik z Grudziądza nie jest ani zły ani dobry. W kontekscie awansu wszystko przed nami ale gra w ofensywie pozostawia wiele do życzenia.
Dzisiejszy mecz stał na tragicznie słabym poziomie. Jedynie co cieszy to postawa Mateusza Prusa zdecydowanie numer 1 i postawienie na niego jest jak najbardziej na miejscu. Bensz przeżywa wyraźny spadek formy i Kurdziel z Pierścionkiem musieli zareagować bo chłop gra poniżej swoich możliwości.
Aaaa wszyscy piszą że gramy ofensywną piłkę. Ale ja tego nie widzę. Może ktoś napiszę że jestem ślepy ale przy takiej kadrze zespół który oddaje raptem 1-2 strzały w 1 połowie mówi że mamy poważny problem, w szczególnosci nie przystoi to zespołowi aspirującemu do awansu.
patrios91 napisał(a):Zapomnialem o dwoch rzeczach. Jak patrze na sponsoring Grudziadza to widze,ze jestesmy "100 lat za murzynami". Po konferencji prasowej,mozna wywnioskowac sugerowanie obydwu trenerow,ze Polkowice znowu sprzedaja mecze,przynajmniej ja tak to odebralem. W koncu Polkowice to rekordzista ds. korupcji wiec szczerze bym sie nie zdziwil.
Doszedl jeszcze komunikat,ze strony Polkowic sugerujacy,ze podejrzani o korupcje pilkarze nadal graja w Gorniku wiec wszystko mozliwe.
http://www.ksgornik.com.pl/index.php?news=616
django napisał(a):Olimpia potwierdziła, że jest mocna i w tym kontekście wynik nie jest najgorszy. Całe szczęście, że nie grali Sulej z Ekwueme, bo mogłoby się to skończyć gorzej. Dramatu jeszcze nie ma, ale może być jeśli nie wygramy z Polkowicami.
kiboll napisał(a):machiavellianizm na to pytanie chyba uzyskasz odpowiedz od chuligana Patriosa pisał ze wybiera sie bardzo konkretna ekipa.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników