Olimpia Grudziądz : Zagłębie Sosnowiec 03.04 14:00

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Olimpia Grudziądz : Zagłębie Sosnowiec 03.04 14:00

Postprzez KRIS6411 2010-03-29, 6:52 pm

Bardzo trudny wyjazd(oczywiście piłkarsko) a śmiem twierdzić że najtrudniejszy mając na względzie jak Olimpia zaprezentowała się przyzwoicie u nas i jak szczęśliwie wygrały w ostatniej kolejce Polkowice.No i nie trzeba zapominać o niejakim Przemysławie Suleju( ma gość 11 bramek i jest w czołówce strzelców 2 ligi) Mimo wszystko liczę na zwycięstwo choć będzie bardzo ciężko
KRIS6411

Postprzez Wiara_ZS 2010-03-29, 7:09 pm

Do Grudziądza powinna pojechać taka banda,jaka była w Szczecinie,więc nie pierdolcie,zbierać kasę i WSZYSCY RAZEM DO GRUDZIĄDZA :) !
Wiara_ZS

Postprzez mariusz76 2010-03-29, 7:13 pm

ola napisał(a):
YOOSHKY napisał(a):
patrios91 napisał(a):moze mi gips sciagna do soboty z reki i sie zalapie..

Mogą być po drodze "przygody", może się przydać.

Teraz to właśnie dzięki tobie (YOOSHY)50% osób się nie wybierze co chciało jechać, bo się wystraszyło a nie wszyscy lubią dostawać po mordzie. Takich rzeczy tu się nie pisze!!! (a pozatym jestem ciekawy od kiedy co nie którzy się zrobili wielkimi wyjazdowiczami i gdzie byli)

Wracając do meczyku : Będzie piekielnie trudno Olimpia strzela dużo bramek i ma niezłych grajków..... troszkę się boję....
mariusz76
Żółta kartka

Postprzez August 2010-03-29, 9:32 pm

mariusz76 napisał(a):Teraz to właśnie dzięki tobie (YOOSHY)50% osób się nie wybierze co chciało jechać, bo się wystraszyło a nie wszyscy lubią dostawać po mordzie. Takich rzeczy tu się nie pisze!!!

Nie przeginaj. jeśli ktokolwiek miałby sie po czymś takim przestraszyć, to znaczy że jest łajzą, która się do niczego nie nadaje. Gdybym miał myśleć takimi kategoriami, nie mógłbym pracować w Katowicach. O dojeżdżaniu samochodem na sosnwieckich numerach juz nie wspomnę.
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez futbolista 2010-03-29, 11:17 pm

Zapraszamy do Grudziądza zapowiada się bardzo ciekawie !
i oby tak było.
futbolista

Postprzez ola 2010-03-30, 12:01 am

August napisał(a):
mariusz76 napisał(a):Teraz to właśnie dzięki tobie (YOOSHY)50% osób się nie wybierze co chciało jechać, bo się wystraszyło a nie wszyscy lubią dostawać po mordzie. Takich rzeczy tu się nie pisze!!!

Nie przeginaj. jeśli ktokolwiek miałby sie po czymś takim przestraszyć, to znaczy że jest łajzą, która się do niczego nie nadaje. Gdybym miał myśleć takimi kategoriami, nie mógłbym pracować w Katowicach. O dojeżdżaniu samochodem na sosnwieckich numerach juz nie wspomnę.

Dziękuje, że mnie tak ładnie nazywasz ;-) Powiem tak, nigdy nie byłam na wyjeździe i chciałam pojechać, bo lubię kibicować. Natomiast nie jestem twardą zawodniczką, która się niczego nie boi i czeka żeby komuś przyłożyć. Do Katowic też jeździłam 3 lata na SO, raz auto ucierpiało, mówi się trudno, nie wsiądę w busa przez jakiegoś hanysa. Ale chyba mogę mieć wątpliwości i po to tu jestem aby posłuchać i poradzić się doświadczonych wyjazdowiczów jak to naprawdę jest. No ale już temat czas zakończyć bo nie ma sensu się spinać o głupoty.pzdr!
ola

Postprzez patrios91 2010-03-30, 12:16 am

ola napisał(a):Dziękuje, że mnie tak ładnie nazywasz ;-) Powiem tak, nigdy nie byłam na wyjeździe i chciałam pojechać, bo lubię kibicować. Natomiast nie jestem twardą zawodniczką, która się niczego nie boi i czeka żeby komuś przyłożyć. Do Katowic też jeździłam 3 lata na SO, raz auto ucierpiało, mówi się trudno, nie wsiądę w busa przez jakiegoś hanysa. Ale chyba mogę mieć wątpliwości i po to tu jestem aby posłuchać i poradzić się doświadczonych wyjazdowiczów jak to naprawdę jest. No ale już temat czas zakończyć bo nie ma sensu się spinać o głupoty.pzdr!

Nie ma sie czego bac na wyjazdach...a August napisal ogolnie...nie bezposrednio do Ciebie. Zasada jest prosta:...jesli nie chcesz oberwac to nie oberwiesz...chyba,ze chcesz to oberwiesz.
Tak samo jak ty reaguja matki swoich synow gdy mowia: ide na mecz...(tak mialem do czau wyprowadzki). W Polsce mecz w tych czasach dla tych co na nim nie byli jest tylko banda przerazliwych lysoli nawalajacych sie przez 90 minut-propaganda i nic wiecej.
Wyjazd to zwykly mecz na,ktory dojezdza sie w miare bezpiecznie...oglada sie,dopinguje i wraca. Nie ma sie czego bac. Wsrod chlopakow jestes bezpieczna ;-) Nikt ci krzywdy nie zrobi gdy odejdziesz na bok w razie dymu,ktory nie zdarza sie teraz zbyt czesto-nie to co kiedys. Zreszta plci pieknej to nawet kwiatkiem...mozna spokojnie jechac na mecz,nie daj sie poniesc propagandzie... ;-)
JAROSZEWSKI I CHĘCIŃSKI MUSZĄ ODEJŚĆ
patrios91

Postprzez August 2010-03-30, 7:03 am

ola napisał(a):Dziękuje, że mnie tak ładnie nazywasz

Chodziło mi o sposób myślenia. Jeśli uraziłem, przepraszam.
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez Piotreq_Sc 2010-03-30, 8:00 am

Mi to sie ogolnie wydaje ze siejecie duzy zament z tymi wyjazdami , moze za niedlugi czas na wyjazdy beda mogli jezdzic same karki. Nic sie nie bac i jechac do Grudziadza!

patrios91 napisał(a):
ola napisał(a):Dziękuje, że mnie tak ładnie nazywasz ;-) Powiem tak, nigdy nie byłam na wyjeździe i chciałam pojechać, bo lubię kibicować. Natomiast nie jestem twardą zawodniczką, która się niczego nie boi i czeka żeby komuś przyłożyć. Do Katowic też jeździłam 3 lata na SO, raz auto ucierpiało, mówi się trudno, nie wsiądę w busa przez jakiegoś hanysa. Ale chyba mogę mieć wątpliwości i po to tu jestem aby posłuchać i poradzić się doświadczonych wyjazdowiczów jak to naprawdę jest. No ale już temat czas zakończyć bo nie ma sensu się spinać o głupoty.pzdr!

Nie ma sie czego bac na wyjazdach...a August napisal ogolnie...nie bezposrednio do Ciebie. Zasada jest prosta:...jesli nie chcesz oberwac to nie oberwiesz...chyba,ze chcesz to oberwiesz.
Tak samo jak ty reaguja matki swoich synow gdy mowia: ide na mecz...(tak mialem do czau wyprowadzki). W Polsce mecz w tych czasach dla tych co na nim nie byli jest tylko banda przerazliwych lysoli nawalajacych sie przez 90 minut-propaganda i nic wiecej.
Wyjazd to zwykly mecz na,ktory dojezdza sie w miare bezpiecznie...oglada sie,dopinguje i wraca. Nie ma sie czego bac. Wsrod chlopakow jestes bezpieczna ;-) Nikt ci krzywdy nie zrobi gdy odejdziesz na bok w razie dymu,ktory nie zdarza sie teraz zbyt czesto-nie to co kiedys. Zreszta plci pieknej to nawet kwiatkiem...mozna spokojnie jechac na mecz,nie daj sie poniesc propagandzie... ;-)

ZGADZAM SIE :)
Piotreq_Sc

Postprzez mariusz76 2010-03-30, 10:02 am

Piotreq_Sc napisał(a):Mi to sie ogolnie wydaje ze siejecie duzy zament z tymi wyjazdami , moze za niedlugi czas na wyjazdy beda mogli jezdzic same karki. Nic sie nie bac i jechac do Grudziadza!

Dokładnie tak!!! A do osób które mają jakieś obawy przez osoby które wyżej napisały że może być przygoda na trasie.. to tak na prawdę zależy ilu nas pojedzie. Dam przykład: czy w czasie podróży do Szczecina była jakaś akcja po drodze? nie! A dlaczego? bo była spora grupa nie 50 tylko prawie 400.
wiadomo że jeśli pojedzie kilka osób to zawsze jakieś pajace się znajdą którzy by chcieli mam uprzykrzyć podróż! Więc nie ma co się bać !!! (dawniej jak sie jechało to było pewne że będzie kamieniowanie pociągu ale nikt się nie bał tylko jechał i to w tedy można było sie bać że dostaniesz kamcorem w pociągu)
Pozdrawiam
i myślę ze Ola i reszta ludzi pojedzie które brały udział w małej pyskówce na ten temat.
mariusz76
Żółta kartka

Postprzez NHK12 2010-03-30, 10:24 am

Olimpia Grudziądz : Zagłębie Sosnowiec 03.04 14:00
przez Wiara_ZS 29 mar 2010 20:09

Do Grudziądza powinna pojechać taka banda,jaka była w Szczecinie,więc nie pierdolcie,zbierać kasę i WSZYSCY RAZEM DO GRUDZIĄDZA !WALCZYĆ,TRENOWAĆ,ZAGŁĘBIE,MUSI,PANOWAĆ!!!Wiara_ZS

O to prosze sie nie martwić . Będzie banda jak w Szczecinie. poZdro.
NHK12

Postprzez BractwoPiwne 2010-03-30, 10:28 am

mariusz76 napisał(a):
Piotreq_Sc napisał(a):Mi to sie ogolnie wydaje ze siejecie duzy zament z tymi wyjazdami , moze za niedlugi czas na wyjazdy beda mogli jezdzic same karki. Nic sie nie bac i jechac do Grudziadza!

Dokładnie tak!!! A do osób które mają jakieś obawy przez osoby które wyżej napisały że może być przygoda na trasie.. to tak na prawdę zależy ilu nas pojedzie. Dam przykład: czy w czasie podróży do Szczecina była jakaś akcja po drodze? nie! A dlaczego? bo była spora grupa nie 50 tylko prawie 400.
wiadomo że jeśli pojedzie kilka osób to zawsze jakieś pajace się znajdą którzy by chcieli mam uprzykrzyć podróż! Więc nie ma co się bać !!! (dawniej jak sie jechało to było pewne że będzie kamieniowanie pociągu ale nikt się nie bał tylko jechał i to w tedy można było sie bać że dostaniesz kamcorem w pociągu)
Pozdrawiam
i myślę ze Ola i reszta ludzi pojedzie które brały udział w małej pyskówce na ten temat.

Co Ty w ogóle pier****sz... Na siłę chcecie zabłysnąć... to nie miejsce na takie rozkminki.
BractwoPiwne

Postprzez PawełK 2010-03-30, 10:41 am

Lepiej jedźcie się zapisać na wyjazd, zamiast wróżyć z fusów na temat podróży. Wracać do tematu (piłkarskiego) bo polecą nagrody!
PawełK
pyszałek

Postprzez kibicGDZ 2010-03-30, 11:01 am

Piłkarsko będzie bardzo ciekawy i wyrównany mecz. Mam nadzieję, że grudziądzka Olimpia zaprezentuje się z tej lepszej strony i krótko mówiąc wygramy ten mecz.
Co do waszej jazdy pociągiem ? Planujecie być u nas już 3 godziny przed meczem ?
kibicGDZ

Postprzez YOOSHKY 2010-03-30, 11:06 am

K... Jeden "dowcip" i pokemony krzyczą. Na prawdę, trzeba się 15 razy zastanowić nad absolutnie każdym słowem. Ale to piszą Ci co wyjazdy znają tylko z opowiadań kolegów, czasem z "prasy" lub "tv" i nie mają zamiaru tak czy siak jechać. Mnie osobiście brakuje wyjazdów bo na ostatnim byłem aż 3-4 lata temu a przed tym okresem zaliczyłem 2 sezony w których opuściłem tylko po JEDNYM wyjeździe.
Musiałem to napisać gdyż sam spowodowałem te durne posty.
YOOSHKY

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna