Lukaszsc1906 napisał(a):Musimy coś zrobić! Nie dajmy się ,,pomiatać,, PZPN!
Kompletnie idiotyczna demagogia. Pomyślałeś, co zrobisz

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Lukaszsc1906 napisał(a):Musimy coś zrobić! Nie dajmy się ,,pomiatać,, PZPN!
Adam1906 napisał(a):nexus7777 napisał(a):YOOSHKY z tego co mi się przypomina, pisałeś kiedyś o możliwości puszczenia meczu live w necie. Powiedz, są jakieś szanse na realizację tego przedsięwzięcia??
No właśnie. YOOSHKY, czy istnieje taka możliwość..
YOOSHKY napisał(a):Adam1906 napisał(a):nexus7777 napisał(a):YOOSHKY z tego co mi się przypomina, pisałeś kiedyś o możliwości puszczenia meczu live w necie. Powiedz, są jakieś szanse na realizację tego przedsięwzięcia??
No właśnie. YOOSHKY, czy istnieje taka możliwość..
Wątpię aby udało się wynająć serwer do streamingu na kilka tysięcy slotów w 1 dzień w dodatku w sobotę, czy koszt będzie akceptowalny,postaram się to sprawdzić ale raczej pozostanie radio. Nasz serwer nie da rady, zastanawiam się jaki limit dać na radio żeby nie przesadzić bo chętnych będzie kilka tysięcy jak sądzę. 100% mogłoby nas wesprzeć uruchamiając aplikację która by retransmitowała audycję z oficjalnej, wtedy pojemność by wzrosła 2x. A może ktoś administruje jakimś serwerem i też mógłby się przyłączyć do relacji?
nexus7777 napisał(a):A może klub by się postarał i załatwił jakiś telebim choćby na treningowym, myślę, że przyszłoby sporo kibiców a doping by pomógł naszej drużynie. Ale włodarzy naszego klubu by to chyba przerosło.
Sir napisał(a):Najlepiej to zargac z Baltykiem na boisku treningowym....nie byloby problemu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników