Przypominam , że wróżenie z fusów i inne rytuały będą nagradzane bo to nie jest strona bukmacherska.
Tylko konkrety

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
RRRR18 napisał(a):Jeżeli nie będzie grał Lilo, to większych problemów ze zwycięstwem być nie powinni.Rywal spokojnie do przejścua.
mirobg napisał(a):Zapowiada się emocjonujący pojedynek, runde zaczęliśmy od 3:3 przegrywając już po 30 min 0:2 z Polkowicami, bramki dla SKSu zdobyli piłkarze którzy doszli w przerwie zimowej, wiec myślę że i w niedziele coś ustrzelą
, 2:2 i będę szczęśliwy,
5 days to GO!
Adam1906 napisał(a):Byłem na meczu Zagłębie - Bałtyk Gdynia w sezonie 1984/85 i zakończył się on właśnie wynikiem 2:2.
SO_1906 napisał(a):Jeżeli Pierścionek odejdzie od swoich debilizmów ( np. Balul na prawej obronie) to jestem pewien o zdobycz punktową.... Postawiłbym w tym meczu na raczej szybszych zawodników, bo jednak mimo jakieś tam przerwy, to piłkarze Bałtyku na pewno będą mieli 600 km w nogach.
katamaran1 napisał(a):SO_1906 napisał(a):Jeżeli Pierścionek odejdzie od swoich debilizmów ( np. Balul na prawej obronie) to jestem pewien o zdobycz punktową.... Postawiłbym w tym meczu na raczej szybszych zawodników, bo jednak mimo jakieś tam przerwy, to piłkarze Bałtyku na pewno będą mieli 600 km w nogach.
Chociaż u nas się nie przelewa , to z buta na mecz nie idziemy .
![]()
Pozdrawiam Zagłębie Dąbrowskie - do zobaczenia w niedziele wieczór .
Użytkownicy przeglądający ten dział: novack