Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
felipe149 napisał(a):Oficjalna liczba Portowców to 333 głowy ...
patrios91 napisał(a):No i co z tego ze potrzeba nam napadziora. Hytry ma nas gleboko w w d*pie.
patrios91 napisał(a):felipe149 napisał(a):Oficjalna liczba Portowców to 333 głowy ...
No ty chyba z 80sciu zgubilo sie w drodze na stadion. Jak sie scisneli na jedno krzeselko glowa to nawet polowe klatki nie bylo zapelnionej. Zreszta mam to gdzies...plakali,ze im biletow za malo do sprzedarzy dano(418) wiec ich frekwencja mowi sama za siebie.
PawełK napisał(a):patrios91 napisał(a):Jak nie wiesz to nie pisz bzdur! Pogoni Szczecin u nas 333 osoby.
patrios91 napisał(a):PawełK napisał(a):patrios91 napisał(a):Jak nie wiesz to nie pisz bzdur! Pogoni Szczecin u nas 333 osoby.
Widziales tam 333 osoby![]()
![]()
patrios91 napisał(a):Ta konferecnja prasowa po meczu z Pogonia to dla gluchoniemych
patrios91 napisał(a):PawełK napisał(a):patrios91 napisał(a):Jak nie wiesz to nie pisz bzdur! Pogoni Szczecin u nas 333 osoby.
Widziales tam 333 osoby![]()
![]()
PawełK napisał(a):Panie wszystkowi(e)dzący - kupili 333 bilety i za tyle się rozliczyli, ochrona która ich wpuszczała też tyle podaje. W kilku tematach się udzielasz puszczając ploty i siejesz niepotrzebny ferment a nie masz racji. Rusz swoje szacowne cztery litery do Szczecina to będzie nas o sztukę więcej. Z mojej strony koniec tematu!
patrios91 napisał(a):felipe149 napisał(a):Oficjalna liczba Portowców to 333 głowy ...
No ty chyba z 80sciu zgubilo sie w drodze na stadion. Jak sie scisneli na jedno krzeselko glowa to nawet polowe klatki nie bylo zapelnionej. Zreszta mam to gdzies...plakali,ze im biletow za malo do sprzedarzy dano(418) wiec ich frekwencja mowi sama za siebie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: novack