przez abcdeeea 2010-03-16, 8:57 pm
Co można powiedzieć o tym meczu...
Boli mnie najbardziej to, że teraz we wszystkich mediach Zagłębie będzie pokazywane jako słaba drużyna, że Pogoń przyjechała tutaj tylko po formalność, lecz tak na prawdę ZAGŁĘBIE było z przebiegu całego spotkania zespołem lepszym. Pierwsza połowa pokazała, że chłopaki potrafią grać z zespołami z wyższych lig i idzie im to na prawdę dobrze.
Taka porażka boli, bo jak już mówiłem wyglądaliśmy lepiej, a przeciwnik zaaplikował nam 3 bramki - bramki z niczego.
Można mieć oczywiście pretensje do BENSZA, ponieważ ewidentnie zawinił przy pierwszej jak i trzeciej bramce, ale nasza obrona nie popisała się również.
Na wielki plus zasłużył LACHOWSKI, który pokazał, że jest doświadczonym zawodnikiem, który w sercu ma ZAGŁĘBIE
Jeśli chodzi o tych zawodników, którzy zawiedli, to z mojego pkt. widzenia, był to LILO, który co chwilę się przewracał i gubił piłkę.
PAJĄCZKOWSKI - dużo serca włożył w ten mecz, dużo walczył, ale mało z tego wychodziło w drugiej połowie
Ogólnie chciałem podziękować całej drużynie za dostarczenie świetnych emocji i pokazanie się z dobrej strony, jednak co mnie najbardziej boli w "świat" pójdzie tylko wynik.
Pewnie zostanę zaraz zjechany, że nie byłem na meczu, że jestem taki i owaki...
Chciałem tylko podzielić się z Wami swoimi odczuciami i przeżyciami...
ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAGŁĘBIE!!