Blajpios napisał(a):Tak jest! Cieszę się i ja - i trzymam kciuki, by się udało. Czy to tak jednoznacznie rewelacja, to nie wiem, bo przecież Legnica, to miasto mniejsze, klub z dołu tabeli, nie to, co "Wielki Sosnowiec i Wspaniałe Zagłębie" - a relację bezpośrednią filmową z meczu u siebie mieli... Niemniej, jak znam życie, to pewnie znowu prywatna inicjatywa, zapał kibica i jego przemyślność, więc z tego powodu rewelacja. A jakkolwiek jest - to cieszę się bardzo i życzę powodzenia!
Relacji wideo na żywo nie będzie. Choć przygotowałem serwer do strumieniowania wideo z kamery (nie mylić z webcamem

).
Gdyby nasz serwer nie wystarczał (a to bardzo możliwe) wynajęlibyśmy specjalny dodatkowy serwer streamingowy. Projekt ten jednak porzuciłem ponieważ moglibyśmy nadać jedynie kilka meczy. Pucharu już teraz nam nie wolno z powodu praw telewizyjnych a po awansie również praw na transmisję meczy z I ligi mieć nie będziemy. To spowodowało że ze swojej strony temat zamknąłem. Jeśli pojawią się jakieś nowe okoliczności to będzie można do pomysłu wrócić.
W przypadku Stadionu Ludowego te relacje są całkowicie możliwe do realizacji bez większych przeszkód. Problemy pojawiają się na 99,9% stadionów z powodu łączy telekomunikacyjnych co też byłoby do rozwiązania. Inne technologie nie są ekonomicznie zasadne.
Mały OT ale myślę że potrzebny.