Ps.No strzelilem gafe
Nie powiedzialbym ze w gorszym,mysle ze Czesi ładuja kase,z Canal+ tez maja pieniadze i to nie małe.Myśle ze budzet Odry jest wyzszy niz Zagłębia
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
bonus11 napisał(a):Tak patrios91 tylko zauwaz ze Odra gra w ekstraklasie a nie w 2 lidze.Po za tym nie stac nas na utrzymanie takich pilkarzy jak Cantoro itp.Zeby nie bylo nie bronie pana Chytrego, poniewaz sam mam do niego zastrzenia ale nie porównujmy Odry do Zagłębia,przynajmniej narazie.
patrios91 napisał(a):bonus11 napisał(a):Tak patrios91 tylko zauwaz ze Odra gra w ekstraklasie a nie w 2 lidze.Po za tym nie stac nas na utrzymanie takich pilkarzy jak Cantoro itp.Zeby nie bylo nie bronie pana Chytrego, poniewaz sam mam do niego zastrzenia ale nie porównujmy Odry do Zagłębia,przynajmniej narazie.
Tylko zauwaz ze Odra jest w o wiele gorszym stanie finansowym od nas.... Hytry pisze sie przez samo "H".
MrCricket napisał(a):Odra w gorszym stanie finansowym od nasi podpisują kontrakt z Cantoro za 30 tys PLN/miesiąc i innymi gwiazdkami za niewiele mniej. patrios dobrze ty się czujesz
patrios91 napisał(a):bonus11 napisał(a):Tak patrios91 tylko zauwaz ze Odra gra w ekstraklasie a nie w 2 lidze.Po za tym nie stac nas na utrzymanie takich pilkarzy jak Cantoro itp.Zeby nie bylo nie bronie pana Chytrego, poniewaz sam mam do niego zastrzenia ale nie porównujmy Odry do Zagłębia,przynajmniej narazie.
Tylko zauwaz ze Odra jest w o wiele gorszym stanie finansowym od nas.... Hytry pisze sie przez samo "H".
banre666 napisał(a):spadek obstawiam, że spadnie Zagłębie Lubin i Craxsa ...
August napisał(a):Ciekawe czy klub stara się jeszcze o snajpera.
kriss68 napisał(a):Z tej grupy ewentualnie stawiał bym na K.Witkowskiego- niestety ostatnio mało grał, lub tych których polecałem wcześniej :
- J.Kaszuba w 12 meczach ME 10 bramek ,1 w lidze, niezłe warunki fiz. /obaj wystawieni byli przez Cracovię na listę transferową, a ich przydatność mógł by zarekomendować D.Kłus /
- G.Kuświk 12 meczy w ME 6 bramek, 1 w lidze
lub :
- P.Łudziński ,K.Gajtkowski ale chyba to za wysokie progi.
Prezesie do dzieła czas ucieka.
patrios91 napisał(a):Jak wszyscy wiemy klub rozszalal sie na rynku transferowym. Kadre maja juz zamknieta. Klub ujawnil ile wydal na spektakularne transfery.
patrios91 napisał(a):Widze ze nie wiesz co piszesz. Lepiej nie pisz tego o czym nie masz pojecia.
emdżej napisał(a):patrios91 napisał(a):Widze ze nie wiesz co piszesz. Lepiej nie pisz tego o czym nie masz pojecia.
Ty już wszystkie rozumy pozjadałeś?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników