Kawał świni bez honoru z tego Kowala.
Dziękuję Bogu że bezczelna, sprzedajna dziwka nie zagra w naszych barwach.
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Głos Rozsądku napisał(a):- W związku z ostatnimi artykułami, które pojawiły się na stronach internetowych, widząc jakie wywołały reakcje, oświadczam że nie przepraszałem kibiców Zagłębia - tłumaczy Marek Kowal, który wydał nawet specjalne oświadczenie dotyczące sprawy. - Cały artykuł uznaję za prowokację.
Głos Rozsądku napisał(a):http://www.pogon.v.pl/news.php?id=17183Napastnik Pogoni Marek Kowal wciąż szuka klubu. Wrócił z testów w Zagłębiu Sosnowiec i ponownie trenuje z Flotą Świnoujście. Po powrocie z Sosnowca odnosi się do swoich rzekomych przeprosin.
Kibice Pogoni mieli Kowalowi za złe, że na jednej z internetowych stron Zagłębia Sosnowiec publicznie przeprosił sosnowieckich kibiców. Portal zacytował napastnika, odnosząc się do jego zachowania w meczu z Zagłębiem. Animozje pomiędzy kibicami Zagłębia i Pogoni w połączeniu z wypowiedzą Kowala spowodowały lawinę negatywnych komentarzy.
- W związku z ostatnimi artykułami, które pojawiły się na stronach internetowych, widząc jakie wywołały reakcje, oświadczam że nie przepraszałem kibiców Zagłębia - tłumaczy Marek Kowal, który wydał nawet specjalne oświadczenie dotyczące sprawy. - Cały artykuł uznaję za prowokację.
Kowal dziękuje także szczecińskim kibicom za to, że pokazali mu źródło wypowiedzi.
- Dzięki naświetleniu sytuacji przez kibiców Pogoni, jako wychowanek znający wartość swoich klubowych barw, nie mogłem związać się z drużyną, której kibice palą nasze barwy i z nienależytym szacunkiem odnoszą się do naszego klubu i kibiców - mówi. - Sprawę Zagłębia uważam za zamkniętą.
Szkoda, że kibice Pogoni nie naświetlili mu sytuacji przed jego przyjazdem na testy do Sosnowca. Wtedy kibice Zagłębia zaoszczędziliby nerwów, a Zagłębie zaoszczędziłoby kilku tysięcy złotych wydanych na wycieczkę Kowala do Hiszpanii.
MNIEJ NIŻ ZERO... Ps. O, nawet tytuł piosenki na karaoke znalazłem dla Kowala - W związku z ostatnimi artykułami, które pojawiły się na stronach internetowych, widząc jakie wywołały reakcje, oświadczam że nie przepraszałem kibiców Zagłębia - tłumaczy Marek Kowal, który wydał nawet specjalne oświadczenie dotyczące sprawy. - Cały artykuł uznaję za prowokację.
Kowal dziękuje także szczecińskim kibicom za to, że pokazali mu źródło wypowiedzi.
- Dzięki naświetleniu sytuacji przez kibiców Pogoni, jako wychowanek znający wartość swoich klubowych barw, nie mogłem związać się z drużyną, której kibice palą nasze barwy i z nienależytym szacunkiem odnoszą się do naszego klubu i kibiców - mówi. - Sprawę Zagłębia uważam za zamkniętą.
MrCricket napisał(a):rossoneri napisał(a):Bensz-Luczywek,Marek,Hosic,Strojek-Pajaczkowski,Klus,Lachowski,Lilo-Mysliwy,???
mysle ze?? bedzie napastnikiem jakiego pozyskamy:)
??= Filipowicz
YOOSHKY napisał(a):Dziękuję Bogu że bezczelna, sprzedajna dziwka nie zagra w naszych barwach.
August napisał(a):Yooshky. Mysle, że to uragające dla dziwki porównywać ją z Kowalem. Ale tym zachowaniem to on kupę wstydu paprykarzom przyniósł.
August napisał(a):YOOSHKY napisał(a):Dziękuję Bogu że bezczelna, sprzedajna dziwka nie zagra w naszych barwach.
Yooshky. Mysle, że to uragające dla dziwki porównywać ją z Kowalem. Ale tym zachowaniem to on kupę wstydu paprykarzom przyniósł.
swiezy52 napisał(a):Głos Rozsądku napisał(a):http://www.pogon.v.pl/news.php?id=17183Napastnik Pogoni Marek Kowal wciąż szuka klubu. Wrócił z testów w Zagłębiu Sosnowiec i ponownie trenuje z Flotą Świnoujście. Po powrocie z Sosnowca odnosi się do swoich rzekomych przeprosin.
Kibice Pogoni mieli Kowalowi za złe, że na jednej z internetowych stron Zagłębia Sosnowiec publicznie przeprosił sosnowieckich kibiców. Portal zacytował napastnika, odnosząc się do jego zachowania w meczu z Zagłębiem. Animozje pomiędzy kibicami Zagłębia i Pogoni w połączeniu z wypowiedzą Kowala spowodowały lawinę negatywnych komentarzy.
- W związku z ostatnimi artykułami, które pojawiły się na stronach internetowych, widząc jakie wywołały reakcje, oświadczam że nie przepraszałem kibiców Zagłębia - tłumaczy Marek Kowal, który wydał nawet specjalne oświadczenie dotyczące sprawy. - Cały artykuł uznaję za prowokację.
Szkoda, że kibice Pogoni nie naświetlili mu sytuacji przed jego przyjazdem na testy do Sosnowca. Wtedy kibice Zagłębia zaoszczędziliby nerwów, a Zagłębie zaoszczędziłoby kilku tysięcy złotych wydanych na wycieczkę Kowala do Hiszpanii.
teraz tylko brakuje tego zeby ta SPRZEDAJNA k***a sprzedala paprykarzom nasza taktyke ktora napewno zalapala na zgrupowaniu w Hiszpanii... mam nadzieje ze trener przewidzial sytuacje w ktorej k***a mogla nie podpisac kontraktu i nie wtajemniczal go w te sprawy...
swiezy52 napisał(a):paprykarzom?? zobacz ile sobie pokazujac jakim jest frajerem choragiewka ktora nim wiucha na kazda strone... zastanawia mnie fakt czy czasem chlopak nie zostal zmuszony do tego typu wypowiedzi... wazne ze wiadomosc o jego "doroslosci" idzie w swiat...
emdżej napisał(a):Kowala można teraz postawić obok takiej pani stojącej przy drodze i będzie zagadka typu: "znajdź różnicę". Tylko czy jakaś się znajdzie oprócz płci?
dziejus napisał(a):A ja jestem ciekawy co autor sprowadzenia go na testy do Zagłębia miał na myśli.Czekamy prezesie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników