Sparingi

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Sparingi

Postprzez SO_1906 2010-02-14, 6:51 pm

emdżej napisał(a):
django napisał(a):Tylko, że cały czas nie mamy skuteczności.

Dokładnie. Sądząc po relacji sytuacji stwarzamy sobie niemało, ale wciąż nic nie chce wpaść.

Dlatego że testujemy cieniarzy i piosenkarzy-zamiast piłkarzy.
SO_1906

Postprzez Dobromir01 2010-02-14, 7:17 pm

Dzisiaj Zagłębie zagrało na zero z tyłu, niestety też na zero z przodu. Nie wiem jak wyglądało to spotkanie ale w analogi do skoków narciarskich jakiej użyto w opisie tego spotkania na oficjalnej, sędziowie nie przyznają punktów za styl.
Może i Kowal "karaoke" jest wartościowym piłkarzem ale niestety jak do tej pory nic dla naszego zespołu nie strzelił i jestem pełen obaw czy jest sens wiązania się z tym zawodnikiem.
Z 2 strony żaden z napadziorów dziś nie zdołał umieścić piłki w siatce rywala.
:kiepsko:
Jestem ciekaw jak trener podsumuje ta " jednostkÄ™ treningowÄ…" :lol:
Dobromir01

Postprzez Wiara_ZS 2010-02-14, 7:51 pm

Znowu brak skuteczności,bardzo to nie pokojące jest,a liga zbliża się,o Kowalu szkoda gadać,niech wypierdala do swoich nic kompletnie nie w nosi do drużyny,proponuje zarządowi szukać napastnika jakiegoś dobrego,wartościowego,bo Paprykarz jest dla mnie za cienki :twisted:
Wiara_ZS

Postprzez August 2010-02-14, 8:23 pm

Kolejne sppotkanie z zerową skutecznością. Martwi to wszystko. A na zakontraktowanie kogoś innego jest już chyba trochę późno.
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez dziejus 2010-02-14, 8:59 pm

Jezeli po tym meczu trener zacznie coś pieprzyc o zerze z tyłu to zaczne podejrzewac jakąś zmowe :twisted: Czemu nie mowi o zerach z przodu.Setki stuprocentowych okazji i nie ma nikogo ktoby to przytomnie wykończył :redface: Bez skutecznego strzelca mozemy najwyzej remisowac a tym nie da sie awansować.Zeby tego nie rozumiec to trzeba być IDIOTĄ albo świadomie bojkotować awans mając w tym jakiś cel czytaj osobiste korzyści :redface: :twisted: :-(
dziejus

Postprzez patrios91 2010-02-14, 10:00 pm

django napisał(a):
emdżej napisał(a):Kowal nie wykorzystał dobrej okazji do strzelenia bramki. Naprzód marudy!

A Ciebie widzę nie rusza, że chcą zakontraktować typa, który z 7m nie potrafi wcelować w bramkę.

Co do samego meczu, to wreszcie jakiś przyzwoity przeciwnik. Po relacji widać, że Filip znowu wymiatał. Tylko, że cały czas nie mamy skuteczności.

Cos emdzej unikles tematu choc faworyzujesz Kowala... Filip wymiatal jak zwykle...szkoda ze rossoneri sie tak dlugo nie odzywa i ze nie odpowiedzial wam na poprzednie posty. Wszyscy,ktorzy boja sie spinki po prostu unikaja tematu i udaja,ze nic nie widzieli....procz niektorych. np mnie i django. Po to jest forum by o tym troche "poklikac".Wiadomo ze kazdy ma inne zdanie,nie kazdy wie co pisze,ale po to tu sie zarejestrowal by miec cos do powiedzenia,badz dowiedziec sie cos wiecej.
JAROSZEWSKI I CHĘCIŃSKI MUSZĄ ODEJŚĆ
patrios91

Postprzez dziejus 2010-02-14, 10:38 pm

Mile rozczarował mnie trener nic nie wspominając po dzisiejszym meczu o zerze z tylu.Zauwazyl za to po raz kolejny brak jakiejkolwiek skutecznosci.Tytuł z oficjalnej"Zabrakło kropki nad "i"-bedzie dyzurnym tytułem w rundzie wiosennej.Skutecznosci nie wyćwiczysz na 10 dniowym obozie.Z tym trzeba sie urodzic albo zacząć ćwiczyc od dziecka. :-(
dziejus

Postprzez Dobromir01 2010-02-14, 11:06 pm

Fakt o zerze z tyłu nie wspomniał, ale ten cytat mnie się bardzo spodobał :"Bardzo ciekawy sparing, zespół zrealizował założenia taktyczne, wynik jest sprawą drugorzędną"
Obyśmy w lidze nie tylko oglądali finezyjna grę naszej drużyny ale tez skuteczną.
Trenerze proszę w założeniach przedmeczowych wziąć pod uwagę aby strzelali na bramkę przeciwnika.

Ps. rodziny naszych piłkarzy proszę o masowe przybywanie na trybuny aby zawodnicy nie musieli cierpieć rozłąki związanej tym ze muszą zagrać dobre i skuteczne zawody, zamiast myśleć o tym co wy robicie w tym czasie, gdy oni walczą o zwycięstwo.
Nie sposób wygrać meczu jeśli zwodnicy myślą o cyt : " na pewno też tęsknią za rodzinami i myślą już o jutrzejszym powrocie do domu"

Sory ze się czepiam,ale te tłumaczenia mnie śmieszą.
Dobromir01

Postprzez dziejus 2010-02-14, 11:26 pm

Pierscionek jest mistrzem w znajdowaniu jasnej strony ksiezyca ;-) Przegralismy wysoko ale potraktowalismy dzisiejszy sparing jako kolejną jednostke treningową,ta wysoka porazka dała mi fajny materiał szkoleniowy,zremisowalismy z bardzo nizej notowaną druzyną ale cieszy 0 z tyłu,nie wykorzystaliśmy kilkudziesięciu 100% okazji ale przeciez nie wynik jest tu najwazniejszy,gralismy w naprawde trudnych warunkach i dziękuje chłopakom ze sie nie pozabijali.Itd,itp,itd :lol: Moze troche przejaskrawiłem ale jezeli juz to troche ;-) Tanie wino jest dobre bo jest dobre i tanie ;-)
dziejus

Postprzez emdżej 2010-02-15, 12:21 am

patrios91 napisał(a):Cos emdzej unikles tematu choc faworyzujesz Kowala

Wcale go nie faworyzuję tylko nie mam w zwyczaju oceniać piłkarza po kilku słowach z relacji na żywo. A czasem szkoda mi nerwów na dyskusję, bo już mi ręce mi opadają jak w każdym poście widzę tylko kpiny, drwiny i jad. I nie odpowiadaj niczym w stylu: "inaczej się nie da" itp., itd/ bo najzwyczajniej w świecie to oleję z góry na dół i po przekątnej.
emdżej

Postprzez django 2010-02-15, 12:35 am

emdżej napisał(a):Wcale go nie faworyzuję tylko nie mam w zwyczaju oceniać piłkarza po kilku słowach z relacji na żywo.

A po tym, że w 5 sparingach nie strzelił gola?
django

Postprzez patrios91 2010-02-15, 12:48 am

emdżej napisał(a):
patrios91 napisał(a):Cos emdzej unikles tematu choc faworyzujesz Kowala

Wcale go nie faworyzuję tylko nie mam w zwyczaju oceniać piłkarza po kilku słowach z relacji na żywo. A czasem szkoda mi nerwów na dyskusję, bo już mi ręce mi opadają jak w każdym poście widzę tylko kpiny, drwiny i jad. I nie odpowiadaj niczym w stylu: "inaczej się nie da" itp., itd/ bo najzwyczajniej w świecie to oleję z góry na dół i po przekątnej.

Aha...chyba ze tak. Fajne podejscie..."najwazniejsze" ze zero jadu(sarkazm).

Kowal jest juz dla mnie legenda...moze za rok sie odbuduje,ale jeszcze nie teraz...

-> http://www.90minut.pl/sparing/0/sparing7226.html
Powodzenia w sobotnim sparingu ;-) Musze to zobaczyc :niezle:
JAROSZEWSKI I CHĘCIŃSKI MUSZĄ ODEJŚĆ
patrios91

Postprzez MrCricket 2010-02-15, 10:42 am

To może ja trochę pomarudzę. Na oficjalnej stronie są filmiki z treningów, wewnętrznych gierek i siatkówki plażowej, które dla przeciętnego kibica są nieistotne, a czemu nie ma fragmentów ostatnich sparingów :kiepsko:
MrCricket

Postprzez Szakal 2010-02-15, 11:23 am

MrCricket - > zasłona taktyczna ;-) dlatego tez nie strzelalismy bramek ( dla tych ktorzy nie wiedza)
Szakal

Postprzez pawelpkibicpogoń 2010-02-15, 11:35 am

Szakal napisał(a):MrCricket - > zasłona taktyczna ;-) dlatego tez nie strzelalismy bramek ( dla tych ktorzy nie wiedza)

Żebyśmy tylko zdążyli wyjść zza tej zasłony i się w niej nie zaplątali ;-) , bo do startu ligi niedaleko, a mecz pucharowy już za miesiąc.
pawelpkibicpogoń

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników