Podsumowanie lat 2000-2009

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Podsumowanie lat 2000-2009

Postprzez rossoneri 2010-02-14, 8:25 am

Wiara_ZS napisał(a):
maniek-75-75 napisał(a):
rossoneri napisał(a):Ujek wiadomo jakim byl czlowiekiem ,ale niestety pilkarzem jak na nasze Zaglebie byl swietnym i dlugo pewnie juz nie bedziemy mieli takiego pilkarza,jako pilkarz nalezy mu sie miejsce w jedenasce ,jako czlowiek out! ale niestety tutaj oceniamy gre i umiejetnosci

ty kolego to już się lepiej nie wypowiadaj!!

rossoneri pierdolisz farmazony pewnie głosowałeś na Hujka jak ci pozostali janusze którzy raz do roku przyjdą na Ludowy albo jak są wyniki :redface:,więc kolego odpocznij trochę od forum,może wyjdzie ci to na lepsze ;-)
Panowie Koniec tematu Hujka ;-)

oczywiscie ,ze glosowalem na Ujka ,byl na liscie ,a byl najlepszym pilkarzem z tej listy.
rossoneri

Postprzez Wiara_ZS 2010-02-14, 8:51 am

Najlepszy to był w kupowaniu bramek Zagłębia :czerwona:
Dla mnie najlepszym piłkarzem z pośród tej listy jest Dżenan Hosić :niezle: ;-)
Wiara_ZS

Postprzez SO_1906 2010-02-14, 9:48 am

Wiara_ZS napisał(a):Najlepszy to był w kupowaniu bramek Zagłębia :czerwona:
Dla mnie najlepszym piłkarzem z pośród tej listy jest Dżenan Hosić :niezle: ;-)

Ty się zachowujesz jak dziecko... Dżenan w kółko i Dżenan, jakby on nie kupował. P.S. Ja nie głosowałem na nikogo....
SO_1906

Postprzez tiktak 2010-02-14, 11:17 am

Czy w Sosnowcu jest jakiś fanclub bełchatowa? Kibiców bełchatowa uprasza się o powrót na swoje forum.
tiktak

Postprzez tiktak 2010-02-14, 11:51 am

Przez tych tych siedmiuset paru bezpłciowców możliwa jest sytuacja że ewnentualna uroczystość nominacji do jedenastki dekady odbywałaby się w rytm krótkiego i treściwego: U....Co? Ty k...!
Tylko w Sosnowcu coÅ› takiego jest mozliwe.
tiktak

Postprzez Blajpios 2010-02-14, 3:23 pm

tiktak napisał(a):Przez tych tych siedmiuset paru bezpłciowców możliwa jest sytuacja że ewnentualna uroczystość nominacji do jedenastki dekady odbywałaby się w rytm krótkiego i treściwego: U....Co? Ty k...!
Tylko w Sosnowcu coÅ› takiego jest mozliwe.

a może jednak przez tych - jakj pisałem wśród wielu innych wyjaśnień wyżej - co tak niejasno przedstawili temat zabawy, organizatorów. Ich odpowiedzialność jest przecież, że nie przewidzieli - i napisali niejasno, więc dopuścili do takich głosowań.
Ale - co znaczy tu odpowiedzialność ich? A może właśnie tak chcieli, oceny piłkarskiej tylko?
Jakkolwiek. Czy rzeczywiście nazwać ich bezpłciowcami? Za to wszystko, co w serwisie robią?
A dlaczego obrażać bezpłciowo tych, co głosowali tak, jak wychodziło z ogłoszenia, że należy głosować na najlepszego piłkarza?
Po więcej rzeczy do przemyśleń na ten temat - odsyłam do moich powyższych komentarzy.
Ogólnie - to czy jednak nie powinniśmy się hamować, jeżeli chodzi o obrażanie, zwłaszcza w gronie własnym, Forumowiczów? (choć i wobec innych ludzi, też przecież trzeba dbać o właściwe odnoszenia się między ludźmi).
Blajpios

Postprzez tiktak 2010-02-14, 8:56 pm

Widzę że bardzo cię ugryzło moje poprzednie pytanie (które - tłumacząc z polskiego na nasze nawiązywało przykazu, który masz w głebokim poważaniu, a do którego zdaje się powinieneś się stosować). Odpowiedzi nie czytałem, a nie mam kogoś kto by mi to streścił.
Poza tym nie masz pojęcia o obrażaniu, bo jesli ktoś kogoś obraził to tych siedmiuset paru. I nie odsyłaj do poprzednich komentarzy. Ten ostatni przeczytałem bo był jednym z krótszych.
tiktak

Postprzez Blajpios 2010-02-15, 7:09 pm

Tak, już bodaj Śniadecki (Jan) smucił się, że Polacy mają swoisty "światłowstręt", gotowi są korzystać ze światła i czytania, o ile nie za dużo linijek muszą przebrnąć; a po nim - wielu tę samą smutną przypadłośćć zauważało. Niby się więc należy cieszyć, że ktoś tu choć cośkolwiek przeczytał, niemniej szkoda nie tylko tego, że boi się spocić umysłowo czytając ciut więcej i nie chce się wysilić nawet tyle, by zrozumieć z kilku, które napisałem, m.in. w obronie twórców strony - przynajmniej dwóch rzeczy. Po pierwsze, że w moim tekście przede wszystkim chodzi o powstrzymanie się na forum od obrażania w ogóle. Po drugie zaś, że nazywanie bezpłciowcami zasadniczo zawsze jest niewłaściwe a tym bardziej jeszcze w sytuacji, gdy obrzuca się tymi sformułowaniami ludzi, którzy do czegoś mieli prawo, skoro regulamin im to umożliwiał a nawet więcej, sugerował. Ha! Jeszcze krócej napisane - to może nie tylko ktoś tam zaryzykuje przeczytanie, ale nawet spróbuje pomyśleć? ;-) Pozdrawiam! :-)
Blajpios

Postprzez tiktak 2010-02-15, 9:37 pm

Pojechałeś skromnością, prawie jak Śniadecki (prawie robi różnicę). Nadmiar światła może oślepić, hahaha. Nie chciałem być złośliwy więc nie dodałem, że nie nie czytałem z określonego powodu. Przy zdaniach wielokrotnie złożonych gubię wątek w okolicach trzeciego przecinka.
\
kolego zaczynasz pisac nie na temat... :zolta: / swiezy52
tiktak

Poprzednia strona

Powrót do Piłka nożna

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: novack