Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
mario1 napisał(a):moim zdaniem jedyny blad to brak wysyki poczta co blokuje calkowicie ludzi z zagranicy jak ja
YOOSHKY napisał(a):mario1 napisał(a):moim zdaniem jedyny blad to brak wysyki poczta co blokuje calkowicie ludzi z zagranicy jak ja
Jak sprawdzić PESEL droga pocztową?
pyla napisał(a):YOOSHKY napisał(a):mario1 napisał(a):moim zdaniem jedyny blad to brak wysyki poczta co blokuje calkowicie ludzi z zagranicy jak ja
Jak sprawdzić PESEL droga pocztową?
A po co sprawdzac pesel przecież kazdy zamawiając karte podawał swój adres, nie podejżewam nikogo że podawal adres fikcyjny jaki miałby cel.Żyjemy podobno w wolnym kraju a tu nic tylko nakazy zakazy, sprawdzania, kontrole.
A czy ktoś napisał że to wina klubu? Ja zgodziłam się z kolegami w kwesti takiej że nie każdy ma możliwość odbioru karty osobiście. A jeżeli chodzi o Somalie to ... Może inaczej mieszkam w Polsce, a przede wszystkim w Sosnowcu i cieszy Mnie to niezmiernie.YOOSHKY napisał(a):To chyba nie wina klubu że pesel musi być zweryfikowany?
Nie obarczajcie klubu wszystkimi ch*jami tego świata.
Niedługo napiszecie że w Somalii głodują przez Zagłębie.
Skąd wiecie że karty nie będą wydawane np. 2h przed meczem?
sensi1906 napisał(a):A czy ktoś napisał że to wina klubu? Ja zgodziłam się z kolegami w kwesti takiej że nie każdy ma możliwość odbioru karty osobiście. A jeżeli chodzi o Somalie to ... Może inaczej mieszkam w Polsce, a przede wszystkim w Sosnowcu i cieszy Mnie to niezmiernie.YOOSHKY napisał(a):To chyba nie wina klubu że pesel musi być zweryfikowany?
Nie obarczajcie klubu wszystkimi ch*jami tego świata.
Niedługo napiszecie że w Somalii głodują przez Zagłębie.
Skąd wiecie że karty nie będą wydawane np. 2h przed meczem?![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników