Sparingi

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Sparingi

Postprzez Wiara_ZS 2010-02-12, 9:15 am

Panowie nie ma co dramatyzować,owszem porażka boli,bo to 5 liga(odpowiednik naszej okręgówki) ale najważniejsze jest to żeby chłopaki się zgrali,żeby wiosną pokazali charakter,jest o co grać PP,i awans do Unibet I LIGI ;-)mnie to tam wisi czy przegrywamy sparingi,sparing a liga to dwie różne rzeczy,na lidze muszą być nastawieni psychicznie i mentalnie bo wiedzą o co grają :)
A paprykarz szczeciński jeszcze bramki nie strzelił :twisted:
Wiara_ZS

Postprzez PawełK 2010-02-12, 10:01 am

Wiara_ZS napisał(a):Panowie nie ma co dramatyzować,owszem porażka boli,bo to 5 liga(odpowiednik naszej okręgówki) ale najważniejsze jest to żeby chłopaki się zgrali,żeby wiosną pokazali charakter,jest o co grać PP,i awans do Unibet I LIGI ;-)mnie to tam wisi czy przegrywamy sparingi,sparing a liga to dwie różne rzeczy,na lidze muszą być nastawieni psychicznie i mentalnie bo wiedzą o co grają :)
A paprykarz szczeciński jeszcze bramki nie strzelił :twisted:

Podzielam poniekąd zdanie kolegi. Nie wygląda to za dobrze, że przegrywamy z takimi zespołami, lecz najważniejsze jest trafić z formą na ligę. W niej jak dla mnie możemy wygrywać nawet po 1:0 w słabym stylu - najważniejszy jest ostateczny wynik jakim ma być awans.
PawełK
pyszałek

Postprzez maniek-75-75 2010-02-12, 11:50 am

dla prawdziwego zawodowca każdy mecz jest ważny, czy sparing czy ligowy...porażka z V ligową amatorską drużyną to wstyd... nasi zawodowcy przez 60min. nie potrafili jednej skutecznej akcji przeprowadzić?
maniek-75-75

Postprzez Szakal 2010-02-12, 1:12 pm

Czas na rozliczenia przyjdzie jak sie skonczy sezon Panowie ! Spokojnie , poki co trzeba ich wspierac . Tez osobiscie nie jestem zachwycony druzynami z jakimi gralismy sparingi ( trzeba grac z silniejszymi zeby czegos sie nauczyc ) za sparingi nie ma punktow , a te sa najwazniejsze !

Chyba organizacyjnie Zaglebie nie dało rady zorganizowac lepszych przeciwnikow , ale to byl pierwszy taki wyjazd od dawien dawna dla naszego zespolu , wiec oby nastepny taki wyjazd juz był lepiej przeprowadzony .
Szakal

Postprzez dziejus 2010-02-12, 2:51 pm

Nie mamy skutecznych NAPASTNIKÓW!!!!!Całe Zagłębie Dąbrowskie o tym wie tylko nie skaut,manager,prezes,organizator,kierownik wycieczki HYTRY!!!!Bede to powtarzał w kółko bo ten"chłop"sabotuje moją ukochaną drużyne i przez to jest moim naturalnym wrogiem.To zjawisko ktore sie nazywa" prezes" ma niebywały dar spieprzenia wszystkiego czego sie dotknie.Mieliśmy juz nauczke z Peskovicem gdzie przez chytrosc stracilismy doskonalego bramkarza i pamiętamy czym to sie skonczyło.Powtarzam-nie mozna oszczedzac przed metą bo wtedy upadek boli najbardziej.O taksówkach które miały ruszyć w styczniu juz nie wspomne :twisted: Mimo wszystko nie zycze mu zeby stadion wycierał sobie "morde" jego nazwiskiem :kiepsko: Chce awansu :niezle:
dziejus

Postprzez patrios91 2010-02-12, 10:25 pm

Ok dziejus powiedz to Szatanowi... Prezes chce tylko dostawac pensje,a reszta jest dla niego nie wazna(robi dla dobrego wrazenia)..Skluc ich jak w jakims serialu :-) .....my umrzemy,a Hytry daalej bedzie prezesem :) :)
JAROSZEWSKI I CHĘCIŃSKI MUSZĄ ODEJŚĆ
patrios91

Postprzez SO_1906 2010-02-12, 10:33 pm

Zawisza Bydgoszcz - Świt Nowy Dwór Mazowiecki 8:0 (5:0). Nie będe sie denerwował i zrezygnuję z kontynuowania dywagacji na temat postawy naszych napastników i ogólnie drużyny....
SO_1906

Postprzez django 2010-02-12, 10:48 pm

Tak naprawdę, ani 4:0 z Raulami, ani 0:1 z Torresami nie ma większego znaczenia. Te mecze są dla trenerów ostatnim dzwonkiem, żeby wiedzieli co jeszcze mają poprawić. Ważne będą dwa ostatnie sparingi z Wisłą i BKS-em. Możemy spokojnie założyć, że jaka będzie nasza forma w tych meczach, taka będzie na początku rundy.
django

Postprzez swiezy52 2010-02-12, 10:55 pm

django napisał(a):Tak naprawdę, ani 4:0 z Raulami, ani 0:1 z Torresami nie ma większego znaczenia. Te mecze są dla trenerów ostatnim dzwonkiem, żeby wiedzieli co jeszcze mają poprawić. Ważne będą dwa ostatnie sparingi z Wisłą i BKS-em. Możemy spokojnie założyć, że jaka będzie nasza forma w tych meczach, taka będzie na początku rundy.

wybacz django ale mam takie wrazenie ze trener tutaj akurat ma najmniej do gadania :-( powiedza co maja powiedziec a ich zdanie splynie w rynsztoku
swiezy52
100% Zagłębie

Postprzez maniek-75-75 2010-02-13, 1:59 am

mimo wszystko mam nadzieje że nasze gwiazdeczki podejdą poważnie do ostatnich sparingów i pokażą to co choćby w meczu z Górnikiem Zabrze...gdzie ktoś skomentował "po prostu Górnik nie istniał" :brawo: ... niech wreszcie coś zacznie działać bo śmiem twierdzić że mamy nazwiska pozwalające na spokojną grę w 1 lidze....
maniek-75-75

Postprzez PawełK 2010-02-13, 12:21 pm

SO_1906 napisał(a):Zawisza Bydgoszcz - Świt Nowy Dwór Mazowiecki 8:0 (5:0). Nie będe sie denerwował i zrezygnuję z kontynuowania dywagacji na temat postawy naszych napastników i ogólnie drużyny....

Tydzień temu Zawisza zremisował 1:1 z Lechem Poznań w Grodzisku... i Lech w tym meczu nie grał ogórkowym składem.
(Lech: Buric, Bosacki, Tanevski, Możdżeń, Luis Heriquez, Bandrowski, Injac, Peszko, Stilić, Krivac, Lewandowski)
PawełK
pyszałek

Postprzez Adam1906 2010-02-13, 12:52 pm

Co prawda, to prawda. Całkiem niespodziewanie dla mnie (i pewnie dla wielu innych) Ruch R. zaprawdę fajnie się wzmocnił. Nie będzie teraz o nich wypadało mówić, iż są "przystanią dla emerytów" :lol: Zetka też niczego sobie, a sparingi Bydgoszczan wzbudzają szacunek. Wydaje mi się, że jednak przespaliśmy przerwę zimową. Chodzi mi tutaj najbardziej o napastnika. Oczywiście nie można patrzeć na całą tą sprawę tylko z perspektywy sparingów (jednostek treningowych ;-) ), bo w końcu całą rzeczywistość pokaże liga, ale... obawa pozostaje. Ps. Osobiście trzymam się jednego (chociaż niby przesądny nie jestem): gdy Zagłębie osiągało słabe wyniki w sparingach, zawsze później wymiatało na wiosnę w lidze 8) I TAK BĘDZIE :niezle: Zobaczycie Ziomale :!: :!: :!:
Adam1906

Postprzez cezarycezary 2010-02-13, 2:30 pm

Adam nie chce Ci przypominać ale jeszcze przed tymi transferami średnia wieku w Radzionkowie była niższa niż naszego zespołu .
cezarycezary

Postprzez kasa 2010-02-14, 9:58 am

O 17:00 dziÅ› tj.niedziela gramy ze Szwajcarami w Calpe.
kasa

Postprzez August 2010-02-14, 10:02 am

kasa napisał(a):O 17:00 dziś tj.niedziela gramy ze Szwajcarami w Calpe.

Z kim konkretnie ?
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników