Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
patrios91 napisał(a):Rozsadne podejscie do sprawy trenera Radzionkowa...Nic na sile. Tam trener ma cos do powiedzenia.http://sportslaski.pl/Jarka-w-Ruchu-To- ... ,info.html
Jaume Ferrer:
Model, w którym istnieje dyrekcja sportowa i trener sprawdził się na przestrzeni lat i moim zdaniem to najlepszy model dla FC Barcelony w tym momencie i powinien być kontynuowany. Zwiększenie władzy trenera nie jest i nigdy nie było modelem Barcelony.
Byłbym szczęśliwy, gdyby Txiki Begiristain chciał zostać, bo jest postacią kluczową. A jeśli nie chciałby, powinien go zastąpić ktoś o podobnym profilu. Nie uważam, by właściwym było mówienie o następcy, także dlatego, że pierwszą rzeczą, którą zrobię, będzie próba przekonania Txikiego, by został.
Jaume Guixa:
Powiedziałem już publicznie, że szanuję pracę całego sekretariatu technicznego Pepa, ale nie zostawię Txikiego na stanowisku. Txiki musi odejść razem z Laportą. Nie chcę kogoś, kto śledzi wyniki meczów w telegazecie, kto nie potrafi kupować pilkarzy i nie radzi sobie ze swoją pracą.
Potrzebujemy alternatywy i dla mnie to jest zupełnie oczywiste. Lubiłem go jako piłkarza, ale nie jako dyrektora sportowego. Czy mam kandydata? Tak, ale dopóki nie został ogłoszony termin wyborów, to nie podam żadnego nazwiska.
I nie będzie to jedna osoba, ale zorganizujemy to tak, że będzie trzech dyrektorów sportowych. Struktura klubu musi się rozwijać, a jednym z naszych obiektów zainteresowania będzie La Masia.
banre666 napisał(a):Niech mi ktoś powie, w momencie jak "Karaoke" Kowal, wsiadł do samolotu to jest już w drużynie czy tylko poleciał potrenować i na testy?? Bo ja już nic z tego zamieszania nie wiem. ;)
swiezy52 napisał(a):banre666 napisał(a):Niech mi ktoś powie, w momencie jak "Karaoke" Kowal, wsiadł do samolotu to jest już w drużynie czy tylko poleciał potrenować i na testy?? Bo ja już nic z tego zamieszania nie wiem. ;)
to zainteresuj sie i poczytaj ofi, 100% i forum... wszystko jak na dloni...
banre666 napisał(a):Myślę ,że Masarczyk jest lepszy od Prusa, a tak pozatym kolego patrios91 czy przypadkiem nie miałeś innego zdania na temat Prusa jakieś kilka stron wcześniej :P, nie no a tak poza tym, śmieszy mnie to co robią nasi szanowni włodarze, ciekaw jestem co tak naprawdę zaważyło o tym, że nie wyporzyczyli Masarczyka do Miedzi..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników