Kogo kupic,a kogo sprzedac

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Kogo kupic,a kogo sprzedac

Postprzez August 2010-02-07, 12:43 pm

Zapewne jak Prezes wróci z wczasów z Hiszpanii wyda oświadczenie, że to wszystko wina Masarczyka.
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez henry95 2010-02-07, 1:19 pm

A jeśli można wiedzieć, to co sądzicie o Rolandzie Buchała z III-ligowego Ruchu Zdzieszowice, który jest pierwszy w tabeli?? Pisałem już o nim, ale nikt nie odpowiada. Dlatego podaję link do jego statów w różych sezonach http://www.90minut.pl/wystepy.php?id=12065&id_sezon=75. Wynika z tych statystyk, że ma on na swoim koncie w tym sezonie 9 goli(dla zaciekawionych powiem, że jest jak dotąd królem strzelców III ligi opolsko-śląskiej. Chyba jest dobry i może się sprawdzić w Zagłębiu. Możnaby go wziąć na tygodniowe testy, ale Zagłębie zapewne tego nie zrobi, chyba, że admini tego forum powiedzom "co nieco" komuś ważnemu z klubu. :-(
henry95

Postprzez turku 2010-02-07, 1:34 pm

henry95 napisał(a):to co sądzicie o Rolandzie Buchała z III-ligowego Ruchu Zdzieszowice

henry95 napisał(a):Pisałem już o nim, ale nikt nie odpowiada

Jesteś jego kolegą, kuzynem a może twój tata jest jego managerem? :lol:
turku

Postprzez SO_1906 2010-02-07, 1:39 pm

henry95 napisał(a):A jeśli można wiedzieć, to co sądzicie o Rolandzie Buchała z III-ligowego Ruchu Zdzieszowice, który jest pierwszy w tabeli?? Pisałem już o nim, ale nikt nie odpowiada. Dlatego podaję link do jego statów w różych sezonach http://www.90minut.pl/wystepy.php?id=12065&id_sezon=75. Wynika z tych statystyk, że ma on na swoim koncie w tym sezonie 9 goli(dla zaciekawionych powiem, że jest jak dotąd królem strzelców III ligi opolsko-śląskiej. Chyba jest dobry i może się sprawdzić w Zagłębiu. Możnaby go wziąć na tygodniowe testy, ale Zagłębie zapewne tego nie zrobi, chyba, że admini tego forum powiedzom "co nieco" komuś ważnemu z klubu. :-(

Weź się już tak tym pajacem nie podniecaj bo nie ma czym....
SO_1906

Postprzez henry95 2010-02-07, 1:40 pm

Ale gościu jest skuteczny, to czemu ma do nas nie dołączyć??

henry95 napisał(a):
to co sądzicie o Rolandzie Buchała z III-ligowego Ruchu Zdzieszowice

henry95 napisał(a):
Pisałem już o nim, ale nikt nie odpowiada

Jesteś jego kolegą, kuzynem a może twój tata jest jego managerem?

Nic z tych rzeczy
henry95

Postprzez SO_1906 2010-02-07, 2:01 pm

henry95 napisał(a):Ale gościu jest skuteczny, to czemu ma do nas nie dołączyć??

henry95 napisał(a):
to co sądzicie o Rolandzie Buchała z III-ligowego Ruchu Zdzieszowice

henry95 napisał(a):
Pisałem już o nim, ale nikt nie odpowiada

Jesteś jego kolegą, kuzynem a może twój tata jest jego managerem?

Nic z tych rzeczy

Taa świetny jest po prostu... Strzelił 9 bramek w 3 lidze- rewelacja!!!
SO_1906

Postprzez turku 2010-02-07, 2:02 pm

henry95 napisał(a):Ale gościu jest skuteczny, to czemu ma do nas nie dołączyć??

Takich jak on w Polsce jest ze stu. Co innego gdyby Roland miał 18 lat, strzelił 15 bramek i był za darmo. To można byłoby się nim zainteresować. A my potrzebujemy wzmocnień na już. Bo mamy własnych wychowanków którzy zapewne są lepsi od niego lub niedługo będą. Więc może zakończmy już jego temat.
turku

Postprzez patrios91 2010-02-07, 3:14 pm

rossoneri napisał(a):w kazdym Twoim poscie glupoty i wszystko nie na temat gowniarzu,masz zero pojecia i tyle co o Tobie ,bo w odroznieniu do Ciebie ,ja pisze o SLABIUTKIM PILKARZYKU ,a Ty ciagle o mnie gamoniu to juz nie pisz glupot

Masz od tego PW...jak chcesz "glebiej" o tym pogadac. (ludzie czytac umieja kto o kim pisze)

Mamy juz praktycznie Kowala wiec tego Buchale oddaj w zapomnienie. Ciekawe gdzie wyladuje Masarczyk po tej dziwnej i chamskiej"batalii"....

Rozsadne podejscie do sprawy trenera Radzionkowa...Nic na sile. Tam trener ma cos do powiedzenia.
-> http://sportslaski.pl/Jarka-w-Ruchu-To- ... ,info.html
Ostatnio edytowano 2010-02-07, 3:21 pm przez patrios91, łącznie edytowano 3 razy
JAROSZEWSKI I CHĘCIŃSKI MUSZĄ ODEJŚĆ
patrios91

Postprzez dziejus 2010-02-07, 3:19 pm

Znając prezesa zaproponuje mu prace "za sterami" w jego ulubionej kompani taksówkowej ktora startuje niebawem ;-)
dziejus

Postprzez KalF92 2010-02-07, 3:20 pm

rossoneri, Skończ już, bo dzięki takim postom jak ten ostatni w twoim wykonaniu nie jeden gotów jest pomyśleć że to Ty jesteś gówniarzem.

Nie ma co się rozpływać nad Rolandem Buchałą nie jest on jakimś mistrzem o niesamowitym talencie.
Nam potrzebny jest zawodnik w miarę doświadczony i przede wszystkim skuteczny. Najwyraźniej zdaniem naszego sztabu kimś takim jest Kowal, ciekawe tylko na ile ich poglądy są słuszne. Na pewno nie będzie mu łatwo zapracować na szacunek w oczach kibiców Zagłębia.
KalF92

Postprzez patrios91 2010-02-07, 3:25 pm

KalF92 napisał(a):Nie ma co się rozpływać nad Rolandem Buchałą nie jest on jakimś mistrzem o niesamowitym talencie.
Nam potrzebny jest zawodnik w miarę doświadczony i przede wszystkim skuteczny. Najwyraźniej zdaniem naszego sztabu kimś takim jest Kowal, ciekawe tylko na ile ich poglądy są słuszne. Na pewno nie będzie mu łatwo zapracować na szacunek w oczach kibiców Zagłębia.

Czas pokaze...na mile przyjecie jakie pewnie spotka Lilo i Flejterskiego,Kowal nie ma co liczyc. Czy mlody czy stary..profesjonalny pilkarz nie moze sobie pozwolic na takie wybryki...to jest dla niego lekcja na przyszlosc.
patrios91

Postprzez Szakal 2010-02-07, 3:36 pm

Odnosnie jeszcze Pana Kowala , to patrzac na zdjecie na oficjalnej stronie WIERZE w jego skruche ! patrzcie na jego dziubus ,

Czy sie okaze wzmocnieniem Kowal jak i pozostali pilkarze kupieni , to czas na rozliczanie przyjdzie po sezonie. Wtedy trener jak i przezes beda mieli jak to ładnie nazwał Pan trener Pierscionek DUZY MATERIAŁ DO ANALIZOWANIA ( zycze z calego serca OBY N I E )
Szakal

Postprzez kriss68 2010-02-07, 7:28 pm

patrios91 napisał(a):
KalF92 napisał(a):Nie ma co się rozpływać nad Rolandem Buchałą nie jest on jakimś mistrzem o niesamowitym talencie.

Czas pokaze...na mile przyjecie jakie pewnie spotka Lilo i Flejterskiego,Kowal nie ma co liczyc. Czy mlody czy stary..profesjonalny pilkarz nie moze sobie pozwolic na takie wybryki...to jest dla niego lekcja na przyszlosc.

A dlaczego ma nie liczyć na miłe przyjęcie.
4 razy obejrzałem filmik i nie zauważyłem by śpiewał piosenkę, a słysząc o nieprzychylnych głosach chłopak pewnie przeprosił na wyrost.
A w dodatku kilka liczę że tylko kilka osób z forum podnieca się pisząc o nim karaoke, śpiewak , ....
i nie pójdzie tropem oszołomów z Legii którzy podczas meczów niszczyli P.Kaczorowskiego za to że grał w Lechu i po jednym z meczów z Legią śpiewał piosenki obrażające,
mimo próśb :
"Głos zabrali trener i kapitan drużyny. - Słabi nie wybaczają, silni tak. A wy jesteście silni. Mamy bardzo serdeczną prośbę, abyście okazali swoją wspaniałość - mówił przez mikrofon Zieliński. - Paweł to nasz kolega. Jeżeli mu nie pomożecie, nie pomożecie i nam. Będziemy grali w dziesiątkę, a tak ciężko grać "
oczywiście Kowal nie jest jeszcze oficjalni naszym zawodnikiem ale wszystko jest na dobrej drodze i proszę o ostudzenie głów.
kriss68

Postprzez django 2010-02-07, 7:47 pm

kriss68 napisał(a):4 razy obejrzałem filmik i nie zauważyłem by śpiewał piosenkę, a słysząc o nieprzychylnych głosach chłopak pewnie przeprosił na wyrost.

Na bank :lol:
django

Postprzez patrios91 2010-02-07, 7:52 pm

kriss68 napisał(a):4 razy obejrzałem filmik i nie zauważyłem by śpiewał piosenkę, a słysząc o nieprzychylnych głosach chłopak pewnie przeprosił na wyrost.

No to stary musisz obejrzec 8 razy skoro 4 ci nie wystarcza :)
patrios91

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna