Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
henry95 napisał(a):to co sądzicie o Rolandzie Buchała z III-ligowego Ruchu Zdzieszowice
henry95 napisał(a):Pisałem już o nim, ale nikt nie odpowiada
henry95 napisał(a):A jeśli można wiedzieć, to co sądzicie o Rolandzie Buchała z III-ligowego Ruchu Zdzieszowice, który jest pierwszy w tabeli?? Pisałem już o nim, ale nikt nie odpowiada. Dlatego podaję link do jego statów w różych sezonach http://www.90minut.pl/wystepy.php?id=12065&id_sezon=75. Wynika z tych statystyk, że ma on na swoim koncie w tym sezonie 9 goli(dla zaciekawionych powiem, że jest jak dotąd królem strzelców III ligi opolsko-śląskiej. Chyba jest dobry i może się sprawdzić w Zagłębiu. Możnaby go wziąć na tygodniowe testy, ale Zagłębie zapewne tego nie zrobi, chyba, że admini tego forum powiedzom "co nieco" komuś ważnemu z klubu.
henry95 napisał(a):Ale gościu jest skuteczny, to czemu ma do nas nie dołączyć??
henry95 napisał(a):
to co sądzicie o Rolandzie Buchała z III-ligowego Ruchu Zdzieszowice
henry95 napisał(a):
Pisałem już o nim, ale nikt nie odpowiada
Jesteś jego kolegą, kuzynem a może twój tata jest jego managerem?
Nic z tych rzeczy
henry95 napisał(a):Ale gościu jest skuteczny, to czemu ma do nas nie dołączyć??
rossoneri napisał(a):w kazdym Twoim poscie glupoty i wszystko nie na temat gowniarzu,masz zero pojecia i tyle co o Tobie ,bo w odroznieniu do Ciebie ,ja pisze o SLABIUTKIM PILKARZYKU ,a Ty ciagle o mnie gamoniu to juz nie pisz glupot
KalF92 napisał(a):Nie ma co się rozpływać nad Rolandem Buchałą nie jest on jakimś mistrzem o niesamowitym talencie.
Nam potrzebny jest zawodnik w miarę doświadczony i przede wszystkim skuteczny. Najwyraźniej zdaniem naszego sztabu kimś takim jest Kowal, ciekawe tylko na ile ich poglądy są słuszne. Na pewno nie będzie mu łatwo zapracować na szacunek w oczach kibiców Zagłębia.
patrios91 napisał(a):KalF92 napisał(a):Nie ma co się rozpływać nad Rolandem Buchałą nie jest on jakimś mistrzem o niesamowitym talencie.
Nam potrzebny jest zawodnik w miarę doświadczony i przede wszystkim skuteczny. Najwyraźniej zdaniem naszego sztabu kimś takim jest Kowal, ciekawe tylko na ile ich poglądy są słuszne. Na pewno nie będzie mu łatwo zapracować na szacunek w oczach kibiców Zagłębia.
Czas pokaze...na mile przyjecie jakie pewnie spotka Lilo i Flejterskiego,Kowal nie ma co liczyc. Czy mlody czy stary..profesjonalny pilkarz nie moze sobie pozwolic na takie wybryki...to jest dla niego lekcja na przyszlosc.
kriss68 napisał(a):4 razy obejrzałem filmik i nie zauważyłem by śpiewał piosenkę, a słysząc o nieprzychylnych głosach chłopak pewnie przeprosił na wyrost.
kriss68 napisał(a):4 razy obejrzałem filmik i nie zauważyłem by śpiewał piosenkę, a słysząc o nieprzychylnych głosach chłopak pewnie przeprosił na wyrost.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników