Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
nexus7777 napisał(a):Dobrze pamiętam tą bramkę Folca z Legią, powiedziałem wtedy znajomym, że jak folc wejdzie i strzeli to stawiam pięć metrów w Warce, i cholera musiałem postawić....
rossoneri napisał(a):zdecydowanie Ujek , chociaz prawda jest taka ,ze nie powinien byc brany pod uwage ,przy wyborze potem Pitry ,a potem przepasc
rossoneri napisał(a):Folc to zaden napastnik jak i Filipowicz:))) zreszta widac jego kariera jak sie potoczyla ,Pitremu to moglby buty czyscic ,a Filipowicz torbe za nim nosicniestety taka prawda ,od Folca to i Prymula byl o klase lepszy juz nie mowiac o Adamczyku
rossoneri napisał(a):ja nie patrze kto strzela bramki tylko jak kto gra i tym sie roznimy, ale niestety po Twoich wpisach i wyborach widac jaki poziom jest Twojej wiedzy na temat pilki ,jak dla mnie to jestes smarkatym dzieciakiem i nie bede juz z Toba dyskutowal na zaden temat bo roznica mojej wiedzy do Twojej to taka jak porownac Ujka z Filipowiczem ,pochodzisz pare lat na Zaglebie ,dorosniesz to moze wtedy pogadamy
rossoneri napisał(a):Folc to zaden napastnik jak i Filipowicz:))) zreszta widac jego kariera jak sie potoczyla ,Pitremu to moglby buty czyscic ,a Filipowicz torbe za nim nosic
rossoneri napisał(a):ja nie patrze kto strzela bramki tylko jak kto gra i tym sie roznimy
rossoneri napisał(a):nie rozumiem poprostu zachwytu nad przecietnym grajkiem jakim jest Filipowicz i poswiecania mu tyle uwagi ,a tym bardziej porownywania go do innych napastnikow z tej listy ,jak dla mnie nie wart jest nawet jednego postu na tym forum i tyle
rossoneri napisał(a):nie wart jest nawet jednego postu na tym forum i tyle
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników