Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
eric napisał(a):No i co z tego, że Kompała i Wiśniewski to w II lidze motor napędowy Ruchu? Kompała w przyszłym roku będzie miał 38 lat, a Wiśniewski 37. Jak oni pociągną drużynę w I lidze? Ja uważam, że jesteśmy krok przed Ruchem. Oni ułożyli zespół właśnie pod te filary, których niebawem zabraknie. My mamy zespół, który już był faworytem w walce o awans, a doszło dwóch wartościowych zawodników (Flejterski i Lilo), i nasz awans ma jakieś logiczne fundamenty na przyszłość. Chciałbym żeby szansę dostał Ensar, mam przeczucie, że może być reinkarnacja. Natomiast nie ufam jego osobowości, nie chciałbym, żeby po strzeleniu dwóch bramek zrobiła się z niego 'gwiazda' i popsuła to, co stanowi siłę drużyny i jest zasługą Pierścionka - czyli dobra atmosfera - "jeden za wszystkich, wszyscy za jednego". Na temat Kowala się nie wypowiem, ponieważ nie widziałem sparingu, ale 0:6 mówi samo za siebie - nikt nie mógł zagrać dobrze. A co do Lilo. To jest zawodnik techniczny, nie myślę, żeby miał problem z delikatnością, skoro radził sobie w naszej siermiężnej Ekstraklasie i I lidze, to tym bardziej powinien poradzić sobie, z bądź co bądź drugoligowymi obrońcami. Uważam, i chce w to wierzyć, że Lilo to będzie gwiazda nie tylko II ligi, ale po naszym awansie - także pierwszej. Pzdr
puciu13 napisał(a):Krzysiek Myśliwy też nie za dobry a jego strzały głową na bramkę Cracovi mołają o pomstę do nieba.
puciu13 napisał(a):Akurat w 2 połowie stałem za bramką Cracovi i widziałem te strzały głowąK.Myśliwego z odległości 3-4 metrów . Chodzę na mecze Zagłębia już ponad 40 lat i pamiętam jak dziś ze niskiemu wzrostem Józefowi Gałeczce też przeszkadzali obrońcy a jakie bramki zdobywał głową .Poprostu trzeba umieć grać wszystkimi częściami ciała oczywiście opócz rąk chyba że sdzia tego nie widzi.
Użytkownicy przeglądający ten dział: novack