Karty kibica

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Karty kibica

Postprzez nexus7777 2010-01-21, 12:49 pm

faktycznie pojawia się data 23.05.2010. ale chyba to nie jest termin odbioru karty, szczególnie, że na głównej pisali, że pierwsi kibice swoje karty będą mogli odebrać jeszcze w tym miesiącu.

A mam jeszcze jedno pytanko - może mi ktoś odpowie.
Po co jest w ogóle ta karta kibica, czy ona dotyczy tylko piłki nożnej czy też będzie wymagana np. na hokeju, czy na siatkówkę również. I jeszcze jedno pytanko czy np. będąc w W-wie będę chciał wyskoczyć na mecz Legii to wejdę na stadion na moją kartę, czy też będę musiał specjalnie wyrabiać kolejną, no i oczywiście czy będzie wymagana (akceptowana) na meczach międzypaństwowych.

z góry dzięki za Info (chyba, że ma ktoś jakiegoś linka do regulaminu karty kibica).
Ostatnio edytowano 2010-01-21, 12:59 pm przez nexus7777, łącznie edytowano 1 raz
nexus7777

Postprzez August 2010-01-21, 12:56 pm

nexus7777 napisał(a):faktycznie pojawia się data 23.05.2010. ale chyba to nie jest termin odbioru karty, szczególnie, że na głównej pisali, że pierwsi kibice swoje karty będą mogli odebrać jeszcze w tym miesiącu.

Ja mam na tej swojej opłaconej stauts w przygotowaniu do dystrybucji. Zatem można sądzić, że karta już "się robi". Na tę datę raczej bym nie patrzył
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez Sarmat 2010-01-21, 1:42 pm

Bez sensu ta cała sprawa z kartami kibica , ciekawe ile osób przez to nie pójdzie na mecz. Będę chciał wziąć znajomego i...i na chęciach się skończy. :czerwona:
Sarmat

Postprzez Koterwa 2010-01-21, 2:12 pm

nexus7777 napisał(a):faktycznie pojawia się data 23.05.2010. ale chyba to nie jest termin odbioru karty, szczególnie, że na głównej pisali, że pierwsi kibice swoje karty będą mogli odebrać jeszcze w tym miesiącu.

A mam jeszcze jedno pytanko - może mi ktoś odpowie.
Po co jest w ogóle ta karta kibica, czy ona dotyczy tylko piłki nożnej czy też będzie wymagana np. na hokeju, czy na siatkówkę również. I jeszcze jedno pytanko czy np. będąc w W-wie będę chciał wyskoczyć na mecz Legii to wejdę na stadion na moją kartę, czy też będę musiał specjalnie wyrabiać kolejną, no i oczywiście czy będzie wymagana (akceptowana) na meczach międzypaństwowych.

z góry dzięki za Info (chyba, że ma ktoś jakiegoś linka do regulaminu karty kibica).

Karta to jest ponieważ od sezonu 2010/2011 ta karta bedzie wymagana do wejścia na stadion ta karta bedzie dotyczyła tylko piłki nnożnej , na Legie bedziesz musiał sobie wyrobić karte która obowiązuje na Legi
Koterwa

Postprzez August 2010-01-21, 5:35 pm

W sprawie moich dwóch nieszczęsnych rezerwacji, co prawd sprawa nie jest jeszcze zakończona, ale już w tej chwili chciałem gorąco i serdecznie podziękować Pawłowi za pomoc i interwencję u tych dupigrochów z Rudy Śląskiej. Wreszcie, po tygodniu od dokonania wpłaty, odezwał się do mnie gość z tej "firmy" z informacją abym jeszcze raz wpłacił na ich konto pieniądze bo - jak stiwerdził "Każdego dnia wpłaty są nabijane na kasę fiskalną, i nie może nabić teraz wpłat za dwie rezerwacje z innych loginów." Swoją drogą dziwna księgowość. Kasa z poprzedniego przelewu ma być mi zwrócona po wypełnieniu odpowiedniego formularza, którego zresztą jak na razie po prstu nie da się wypełnic. Tak, że kasa pójdzie na straty.

Niemniej jednak bardzo się cieszę, że ktoś z klubu bardzo profesjonalnie podszedł do sprawy i nie zostawił mnie samego z problemem. Prezesie Hytry, jesli Pan to czyta, wnioskuję o premię dla Pawła. Jego pomoc to też budowa dobrego wizerunku klubu.
Dziękuję Paweł.
August

Postprzez nexus7777 2010-01-21, 8:37 pm

I takich ludzi właśnie trzeba nagradzać, i mobilizować do dalszej pomocy dla wszystkich.
Dołączę się August do twoich podziękowań dla PAWŁA (mimo, że dla mnie osobiście jest osobą anonimową)
:brawo: :brawo: :brawo: :brawo: :brawo: PAWEŁ :brawo: :brawo: :brawo: :brawo: :brawo:

Prezesie Hytry nie bądź chytry i wynagrodź tego kolegę bo jak pisze August nikt z zarządu nie czuje się w obowiązku udzielenia pomocy takim ludziom jak MY (czytaj KIBICE).
nexus7777

Postprzez August 2010-01-21, 8:45 pm

Zanim mi Paweł nie pomógł zgłosiłem kilka reklamacji, wysłałem kilka maili z potwierdzeniem wpłaty, co przez kilka dni nie spotkało się z żadną reakcją firmy. Dopiero pomoc oraz intwerwencja Pawła sprawiły, że nastapił odzew ze strony firmy. I jest mi o tyle przyjemniej, że mnie - prostemu kibicowi pomógł ktoś z MOJEGO klubu.
August

Postprzez Smazu 2010-01-21, 9:16 pm

Wszyscy lubimy Pawła i dziękujemy Mu za to co robi (bez ironii) , ale przypominam , że to nie jest temat o nim ;-)
LEGIA - BIELSKO - ZAGŁĘBIE
Smazu
Moderator

Postprzez barmannk 2010-01-21, 9:21 pm

gdzie będzie można odebrac kartę kibica
barmannk

Postprzez August 2010-01-21, 9:44 pm

Smazu napisał(a):Wszyscy lubimy Pawła i dziękujemy Mu za to co robi (bez ironii) , ale przypominam , że to nie jest temat o nim ;-)

Jakby nie patrząc napisałem co zrobił we własciwym temacie. I dobrze, żeby ludzie wiedzieli, że można - w razie czego - na kogoś liczyć.

Rozumiem , że pierwszy post - ok zgadza się.Ale drugi już nie na temat i zaraz zaczną się następne ;-) // Smazu
August

Postprzez ciacho-kazimierz 2010-01-21, 10:51 pm

Koterwa napisał(a):Karta to jest ponieważ od sezonu 2010/2011 ta karta bedzie wymagana do wejścia na stadion ta karta bedzie dotyczyła tylko piłki nnożnej , na Legie bedziesz musiał sobie wyrobić karte która obowiązuje na Legi

Może kiedyś kluby pójdą po rozum do głowy i np kibic Legii czy BKSu będzie mógł wejść na Ludowy z kartą kibica wyrobioną u "siebie"? A nie ponosił koszty karty wyrabianej na jeden konkretny mecz.
ciacho-kazimierz

Postprzez August 2010-01-21, 10:55 pm

Może kiedyś powstanie cos w rodzaju zintegrowanego systemu informatycznego dzieki któremu raz wyrabiając taka kartę bylibyśmy zarejestrowani coś z automatu umożliwiałoby kupno biletu np. w Elblągu.
August

Postprzez Blajpios 2010-01-22, 9:05 pm

Może kiedyś powstanie Stowarzyszenie Kibiców Zagłębia Sosnowiec....
Żeby nie wyszło na "spozatemacenie", to dopiszę, dla znaczenia tego wpisu - wyjaśnienie.
Po pierwszych tylko krytykach czy utyskiwaniach - często słusznych, Koledzy zaczęli też przyzwyczajać się do pomysłu i koncypować już naprawdę na miarę XXI w, jak można wykorzystywać tego typu karty. Wg mnie rzeczywiście jest konieczne uwzględnienie po pierwsze tych słusznych utyskiwań, jak m.in. stwierdzenia, że niedobrze jest rozegrana sprawa zaproszeń znajomych itp. Po drugie jednak - powinno się patrzeć i przyszłościowo, tak, jak zwłaszcza Kol. August dał temu przykład (choć i np. Kol. Koterwa też), pisząc o możliwościach wykorzystania systemowego tych kart. Już tu mamy "przejście" do sprawy Stowarzyszenia Kibiców. Mianowicie - "w system użycia" kart, może być wprowadzona przynależność do Stowarzyszenia - albo raczej odwrotnie: w systemie funkcjonowania Stowarzyszenia, karty - które dla pozostałych byłyby tylko związane z biletami - mogłyby stanowić o szerszych możliwościach.
Nie tylko to jednak. Zauważmy. Klub - wysuwa się pod pewnym względem na czołówkę. Wyżej notowane kluby nie wprowadzają jeszcze systemu, Zagłębie robi to przed czasem. Ma możliwość przez to - może nawet wypracować jakiś nowatorski kawałek systemu polskiego. No, ale dla Kibiców jest okazja pokazania złych stron, powodów do niedowierzania Klubowi, Prezesowi czy Właścicielowi. Nie ma okazji do myślenia, że może warto również system organizowania kibiców rozwijać...
No i jeszcze innego typu dodatek, bynajmniej nie dla "rozmycia" wagi powyższych słów. Mam nadzieję, że te powyższe bowiem słowa - tak czy tak - odniosą swój skutek kolejnego przypomnienia sprawy równomiernego rozwoju Klubu, tak po stronie formalnej, jak i kibicowskiej.
Tak więc - już tylko ten dodatek poniższy... Jakby tu jeszcze napisać, by znów nie wejść w spozatemacenie... Hm. Chciałbym potwierdzić, że Kol. August słusznie napisał w sprawie pochwał dla Kolegi PawełK i to podwójnie: nie tylko co do słusznego docenienia merytorycznego jego zaangażowania w sprawy kart, do czego się przyłączam, choć nie mając doświadczeń z reklamacjami - ale także co do tego, że właściwe miejsce było na te pochwały, niniejszy wątek... :-) no, już kończę ten wtręt. Pozdrawiam
Blajpios

Postprzez Minion 2010-01-23, 9:19 am

W temacie kart kibica. Ja swoja dziewiąteczkę załatwiłem dzięki nieocenionej pomocy Pani Agnieszki z sekretariatu, która pomimo że nigdy mnie nie widziała, po telefonicznej rozmowie wszystko profesjonalnie załatwiła, pamiętała i pomogła. Dziekuję i wyrazy szacunku przesyłam.
Minion

Postprzez YOOSHKY 2010-01-29, 11:36 am

Od dzisiaj w siedzibie Klubu można odbierać Karty Kibica.
Pierwsze Karty Kibica już do odbioru

Numery Kart, które zostały już wydrukowane i czekają na odbiór: od 4 do 6, od 8 do 10, od 12 do 15, od 18 do 25, 27, 28, od 30 do 33, 35, 37, 38, 40, 44, 50, 55, 57, 61, 66, od 68 do 72, od 74 do 77, od 83 do 85, od 88 do 91, od 100 do 104, 111, 121, 123, 127, 128, 169, 191, 196, od 200 do 258.

Karty wydawane będą od poniedziałku do piątku w siedzibie Klubu (Sosnowiec, Kresowa 1, I piętro) w godz. 9-15. Wyjątkowo, przy okazji meczu sparingowego Zagłębia, punkt będzie czynny także w najbliższą sobotę, 30 stycznia w godz. 11-12 oraz 14-15:30. Aby odebrać Kartę niezbędne jest posiadanie dokumentu tożsamości ze zdjęciem i numerem pesel.
http://zaglebie.eu/pierwsze-karty-kibic ... 2_286.html
YOOSHKY

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna