Te karty Beda obowiazkowe od rundy wiosennej

[/quote]
Z choinki się urwałeś

Górny prawy róg posta

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Cała powyższa kwota musi wpłynąć na podane konto w ciągu
72 godzin (nie liczone są do tego
limitu dni wolne). Wpłaty należy dokonać jak najszybciej,
gdyż nie odpowiadamy za ewentualną utratę karty.
martin_101 napisał(a):Ja będę wdzięczny za odpowiedź na pytanie: od jakiego wieku muszę kupić dla dziecka taką kartę? Jest jakieś ograniczenie wiekowe, bo chyba musi być.
fidyk napisał(a):Próbuje dziecku zamówić kartę na moim loginie na kupbilet i nie chce mi zaskoczyć.Dla mnie wskoczyło bezproblemu ale druga karta nie chce wejść.Czy muszę jej zalożyć osobne konto na kupbilet aby zamówić jej kartę???
fidyk napisał(a):Dzięki. Też tak myślałem ale wydawało mi się to trochę bez sensu. (dziecko ma dopiero 5 lat)
Miałem na myśli że za takie dziecko i tak wszystko wykonujesz to prościej byłoby zalogować przy opiekunie. Ma już swoje konto i upragnioną Kartę kibica.YOOSHKY napisał(a):fidyk napisał(a):Dzięki. Też tak myślałem ale wydawało mi się to trochę bez sensu. (dziecko ma dopiero 5 lat)
Nie jest bez sensu bo z założenia karta wydana raz ma zostać do końca życia.
A ze założenia nie idą w parze z rzeczywistością mówią doświadczenia innych klubów...
SO_1906 napisał(a):Po przeczytaniu waszych komentarzy na pewno nie popełnie tego błędu i nie bede nic zamawiał przez internet... Całe szczęście, że się tym tak nie podjarałem i nie zacząłem dzien po ich pojawieniu zamawiac od razu dla całej rodziny bo widać że pracują przy tym jacyś idioci... Mam nadzieje ze do sierpnia pojawią się już w klubie abym mógł normalnie zapłacić, podać nazwisko, wręczyć foto.
Użytkownicy przeglądający ten dział: novack