Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
YOOSHKY napisał(a):Moje 2 rezerwacje są jeszcze ważne ~1,5h. Wykonałem wczoraj przelewy ale jeszcze ich nie mają. Po 13-tej stracę rezerwacje. Do dupy to działa. Ktoś ma już potwierdzony przelew?
August napisał(a):YOOSHKY napisał(a):Moje 2 rezerwacje są jeszcze ważne ~1,5h. Wykonałem wczoraj przelewy ale jeszcze ich nie mają. Po 13-tej stracę rezerwacje. Do dupy to działa. Ktoś ma już potwierdzony przelew?
Ja również nie mam. Tyle, że mam czas jeszcze do ok. 18. Z tym że, jeszcze wczoraj mi wyksięgowano kasę z konta. Z kupbilet.pl wcześniej nie korzystałem natomiast na innych zwykle miałem bardzo szybko potwierdzenie przelewu. Nawet jeśli było duże zainteresowanie produktem.
jaca661966 napisał(a):Jest jeszcze taka opcja...
"Jeśli dokonałeś wpłaty, a przypuszczasz, ze pieniądze jeszcze nie doszły do adresata, naciśnij na przycisk, a przedłużysz rezerwację o 24 godziny "
August napisał(a):Poczekajmy. Jak widać ewentualny problem nie jest raczej jednostkowy. Jeśli potracimy swoje rezerwcje to klub może mieć problem. W każdym razie zasygnalizuj Yooshky kiedy skończy Ci się rezerwacja.
Prachol napisał(a):ej no odpowie mi ktos czy moge jechac do sklepu kibica czy przymusem jest zamawianie karty przez neta
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników