Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
django napisał(a):Myślę, że jak na razie wysnuwasz za daleko idące wnioski. Dajmy prezesowi szansę wykazania się...
patrios91 napisał(a):Blajpos chyba nie czytal wczesniejszych postow. Kombinowanie z tranferami jest to tylko zaslona dymna,by mozna spokojnie i bez oskarzen "skroic" kase z wynajmu stadionu do celow wlasnych,ktora miala byc w 100% wykorzystana na wzmocnienia,a nie jest nawet w jednym. Jesli nie zostana wykonane tranfery przetestowanych zawodnikow..bo "zupa byla za slona" i zacznie sie pozyskiwanie za darmoche graczy pokroju Sochy,Kmiecika...to oznacza to ze zarzad kaske w 99% z wynajmu przeznaczy na zycie w luksusie....osobistym. Grybosiem juz zaniteresowane sa zespoly z I ligi w tym Gornik Zabrze. On jednak chce grac w Zaglebiu i nie wierze ze zarzada pensji pokroju Cantoro w Wisle. Chlopak kieruje sie sercem ,a nie pieniedzmi...w przeciwienstwie do Hytrego. Hytry sie zdradzil i teraz kazdy jego falszywy ruch bedzie przez nas wylapywany. Gdyby nie ci co w "goracej wodzie kapani" to czary mary i pieniedzy z wynajmu nie ma.
django napisał(a):Od tych wyliczeń odejmij koszty organizacji meczów.
patrios91 napisał(a):django napisał(a):Od tych wyliczeń odejmij koszty organizacji meczów.
Nawet po odjeciu kosztow suma jest ogromna...
http://www.90minut.pl/news/111/news1110 ... covia.htmlWitkowski rozwiązał kontrakt z Cracovią
Kamil Witkowski jest trzecim - po Dariuszu Kłusie i Damianie Misanie - piłkarzem, który nie będzie występował w barwach Cracovii. Jego kontrakt został rozwiązany za porozumieniem stron.
- Chciałem pokazać się w Cracovii z dobrej strony, było mi jednak ciężko i chyba mi się to nie udało. Pierwszy sezon miałem nawet dobry, zagrałem kilka niezłych meczów, ale później było już gorzej - mówi Kamil Witkowski.
Obecnie 25-letni napastnik pozostaje bez klubu. - Na razie jeszcze nie mam nic na oku, zobaczymy jak się rozwiąże sytuacja - wyjaśnia zawodnik, który jeszcze nie zrobił sobie wolnego. - Skupiam się na odbudowaniu swoich sił - chodzę na siłownię, biegam.
emdżej napisał(a):YOOSHKY pisałem już o Witkowskim, że może sobie poradzić w II lidze, ale tak naprawdę jest niewiadomą. Miał jeden naprawdę dobry sezon w Polkowicach, ale to było już jakiś czas temu po którym od razu trafił do Cracovii. Tam się zupełnie nie sprawdził, a na wypożyczeniu w Łęcznej strzelił cztery gole w 11 meczach. Wierzę, że w Sosnowcu by sobie dał radę, ale pewności mieć nie można. Gdyby powtórzył u nas sezon 06/07 to byłoby świetnie. Aczkolwiek myślę, że znajdzie zatrudnienie na zapleczu ekstraklasy.
patrios91 napisał(a):Dac wiecej....w koncu chodzi o konkrakt...z LILO.
..a wiadomosci o Grybosiu ustaly...
August napisał(a):patrios91 napisał(a):Dac wiecej....w koncu chodzi o konkrakt...z LILO.
Biznes czasami lubi ciszę i brak rozgłosu. Może jednak jest tak, że w Bydgoszczy duzo gadają a nasz Prezes działa. Tak samo z Grybosiem.
August napisał(a):patrios91 napisał(a):Dac wiecej....w koncu chodzi o konkrakt...z LILO.
Biznes czasami lubi ciszę i brak rozgłosu. Może jednak jest tak, że w Bydgoszczy duzo gadają a nasz Prezes działa. Tak samo z Grybosiem.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników