Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
zaglebie123 napisał(a):A kto powiedział,że ma grać w pierwszym składzie od zaraz?? A po za tym skąd wiesz,że jest za słaby na Ruch
?? Kiedy widziałeś i gdzie jak ten chłopak gra
?? Django słusznie zauważa,że oni mogą mieć swoje zdanie na temat Bernasia !!!
Łuki19 napisał(a):pamietajmy takze o tym ze Pan Szatan przed tym jak Wisla i Cracovia zaczeły grać na naszym stadionie to Pan Szatan obiecał ze wszystkie pieniadze z wypozyczenia stadionu Krakowskim klubom przeznaczy na transfery takze czekamy czy te słowa to nie tylko słowa były
Łuki19 napisał(a):pamietajmy takze o tym ze Pan Szatan przed tym jak Wisla i Cracovia zaczeły grać na naszym stadionie to Pan Szatan obiecał ze wszystkie pieniadze z wypozyczenia stadionu Krakowskim klubom przeznaczy na transfery takze czekamy czy te słowa to nie tylko słowa były
peterrabit3 napisał(a):Tutaj mam wiecej zastrzezen chcemy za wszelka cene tego pomocnika ale pytanie dlaczego?
Mamy kilku niezlych( niegorszych od Lilo) playmakerow. Wazniejsza i ciekawa jest jednak inna sprawa. Kto z Unibet 1 ligi interesuje sie Lilo?? Jak na razie nikt . A Zaglebie bedzie tam grac przeciez w przyszlym roku!! Jedyny argument ktory do mnie trafia to ten aby oslabic przeciwnika i kandydata do awansu jakim niewatpliwie jest Zawisza
django napisał(a):peterrabit3 napisał(a):Tutaj mam wiecej zastrzezen chcemy za wszelka cene tego pomocnika ale pytanie dlaczego?
Mamy kilku niezlych( niegorszych od Lilo) playmakerow. Wazniejsza i ciekawa jest jednak inna sprawa. Kto z Unibet 1 ligi interesuje sie Lilo?? Jak na razie nikt . A Zaglebie bedzie tam grac przeciez w przyszlym roku!! Jedyny argument ktory do mnie trafia to ten aby oslabic przeciwnika i kandydata do awansu jakim niewatpliwie jest Zawisza
Widziałem go kilka razy w akcji. Gość naprawdę marnuje się w tej II lidze. To nie jest playmaker, tylko skrzydłowy z dużym ciągiem na bramkę, ewentualnie napastnik. Z Arkiem i Lilo mielibyśmy najmocniejszą prawą stronę w lidze.
kiboll napisał(a):1 Lilo ani mysli opuszczac Bydgoszczy i grac dla Zagłebia panowie
2 Firma Nike i Zbigniew Boniek sa zainteresowani przejeciem udziałow w Zawiszy
( ogromna kasa ) miasto podniosło płace co pomoze pozykac im 2-3 klasowych jak na 2 lige piłkarzy i jeszcze sypnie kasa . Po nowym roku maja dostac od przyszłego sponsora kilkaset tysiecy a jakby byl awans do 1 budzet ma oscylowac w grancy 10milionow na walke o Extraklase przypomne ze Stilon czy np Warta radza sobie w 1 lidze przyzwoicie a ich budzety to 2-3 mln .
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników