Raul75 napisał(a):kriss68 napisał(a):Ciekawe czy to są zawodnicy z kartą na ręce czy trzeba za nich zapłacić, bo wtedy może być różnie.
z pewnych źródeł wiem, że cena za Grybosia oscyluje wokół 100 tyś. pln.
Cena wywoławcza rozumiem?
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Raul75 napisał(a):kriss68 napisał(a):Ciekawe czy to są zawodnicy z kartą na ręce czy trzeba za nich zapłacić, bo wtedy może być różnie.
django napisał(a):Raul75 napisał(a):kriss68 napisał(a):Ciekawe czy to są zawodnicy z kartą na ręce czy trzeba za nich zapłacić, bo wtedy może być różnie.
Cena wywoławcza rozumiem?
Zagłębie Sosnowiec jeden z głównych konkurentów Zawiszy Bydgoszcz do awansu do I ligi, zainteresowane jest jednym z czołowych piłkarzy bydgoskiego klubu, brazylijczykiem Lilo.
Brazylijski pomocnik Murilo Rufino Barbosa w rundzie jesiennej zdobył 5 bramek, dzięki czemu jest jednym z najbardziej skutecznych piłkarzy grających w barwach Zawiszy. Zawodnik do Zawiszy został wypożyczony na pół roku z Polonii Słubice. Z informacji przekazanych nam przez wiceprezesa Piotra Burlikowskiego wynika, że kwestia warunków dalszej współpracy została już dogadana z zawodnikiem. Cały czas trwają jednak rozmowy z Polonią Słubice na temat dalszej gry zawodnika w Bydgoszczy, rozmowy z Polonią toczą także działacze z Sosnowca.
django napisał(a):Swoją drogą, pamięta ktoś kiedy ostatnio Zagłębie kupiło jakiegoś piłkarza?
August napisał(a):django napisał(a):Swoją drogą, pamięta ktoś kiedy ostatnio Zagłębie kupiło jakiegoś piłkarza?
Ostatnio to jeszcze Rudy płacił za Topolskiego 30 tys. zł Łęcznej
django napisał(a):Kłoda, Pająk, Władek, Pietrzak, Lilo. Mielibyśmy najmocniejsze skrzydła w lidze. Oby się udało ściągnąć Brazyliczyka.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników