Tak wiec liczmy ze srednio w I lidze przychodzilo by ok 3 tys kibicow (dobrze wiemy ze bylo by ich wiecej , ale lepiej zalozyc mniej ), i kazdy dawalby po 2, 3 zlote to po calym sezonie uzbierala by sie niezla sumka ... nie bron mnie Panie Boze nie chce wykupic Zaglebia

Wydaje mi sie ze przy odpowiednio naglosnionej tej inicjatywie , zwlaszcza przez tzw marketing szeptany , od kibica do kibica, i przede wszytskim przy zaakceptowaniu przez Pana Prezesa Hytrego ( ze jest to zgodne z celem Zaglebia i legalne) . Zbiorka mogla by sie odbywac przy zakupie biletow, podczas meczy , poprzez wplate na konto , sprzedaz kawy , herbaty po cenie 5 zlotych w kubkach plastikowcyh z logo sponosora COKOLWIEK ,ehh troche odplynołem .
Po calym sezonie byla by fajna suma . Musialyby zostac spelnione takie warunki jak 100% uczciwosc osob ktore to organizuja i poparcie kibicow i zarzadu klubu .
W mysl ideii "pracy u podstaw" my jako Kibice Zaglebia Sosnowiec moglibysmy tez cos zrobic dla tego klubu- skoro po zeszlym sezonie w tym widac ze atmosfera sie poprawila i to znacznie.
Prosze o konstruktywna krytyke