Krzyśka bardzo szanuję i cieszy mnie to że broni barw naszego klubu, ale Krzysiek nic nie wniósł do drużyny w tym sezonie. Sprzedać go czy zostawić - chyba nikt nie zna odpowiedzi na to pytanie, tak samo nikt nie da pewności, że po dobrze przepracowanym okresie zimowym Krzysiek wróci do formy z zeszłego sezonu. Też nikt nie da pewności, że w przypadku wymiany Krzyska na innego napastnika ten wpisze się w zespół i nagle zrobi się z niego król strzelców rundy wiosennej. Ja tylko współczuję trenerowi bo to on w głównej mierze będzie odpowiedzialny za skład drużyny na rundę wiosenną i oczywiście budowania zespołu pod I ligę, ale on też będzie zbierał bęcki w przypadku złych transferów. Chociaż patrząc wstecz transfery przed rozpoczęciem rundy jesiennej były trafione w 100% i chyba każdy to potwierdzi. Na koniec życzę Pierścionkowi udanych ruchów transferowych.
Ja osobiście zainteresowałbym się kupnem dwóch nowych zawodników:
1. bramkarz - żeby Adaś czuł na plecach oddech konkurencji;
2. napastnik - żeby dopiero po zakończeniu rundy wiosennej wyeliminować najsłabsze ogniwa i zacząć wzmocnienia.

Jesli runda wiosenna w wykonaniu Mysliwego bedzie wygladala tak samo jak jesienna to wiadomo co zarzad zrobi. Krzychu pracuj pracuj i jeszcze raz pracuj na treningach.