przez Adamek182 2009-11-12, 10:52 am
Dobra gwiazdy,Pierscien reprezentuje Zagłębie wiec nie może tak bluzgac.Teraz troszke z drugiej strony-poprzedni sezon i hasla-to my reprezentujemy zagłębie,nie wy! Wiec może troszke samokrytyki,Pierscien nie widzi pojedynczych kibiców,on słyszy 12 zawodnika-czyli nas jako jednosc,i z ust kibicow bluzgania na zawodnikow ktorzy mają 2 pozycje w tabeli i mocną pozycje startowa przed runda wiosenna. Jakie wrunki na meczu byly,kazdy widzial.Ze Filip,Pajak Vlad czy inni mieli swoje sytuacje i je zmarnowali...taki mecz,takie boisko.Nawet Jaromin,przymierzył-udeżył-może piłka pacnela w wode zaraz przed strzałem,moze on sie poslizgnął na tym błocie.Co do wypowiedzi wyżej,tez bylem na krytej i tez za ławka,tyle ze ja slyszałem duzo. I bardzo dobrze zachowuje sie pierscien. Szkoda tylko ze te słowa Pierscienia nie dotra do tych durni do których powinny były dotrzec.Bo prawda jest taka że bluzgaja na zawodników i trenera takie durnie w wieku od 40-70 lat.Jeden taki dziadzia siedział obok mnie,i musialem słuchac cały mecz gozkich żali,ani słowa pozytywnego-wróc,jedno, i to o dziwo,ze T.Szatan zagrał dobry mecz,i tylko w tym sie z nim zgodzilem(no i ze warunki zle)-I to te dziadki wyzywaja piłkarzy,nie młodzi(chyba ze kilku mocniej sie najebie)a im sie nie przemowi,ani na necie konferencji pomeczowej nie zobaczą. Moze zacznijmy sami panowac nad hasłami jakie wypowada sie(wykrzykuje-bardziej pasuje)pod adresem drużyny ktora robi swoje i daje nam powód od dumy,gra dla nas....