Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
kitel napisał(a):A to wiem która , ona jest nie daleko pogoni . Dojade tam tramwajem 21
Tramwajami 21,27 i 24.Wiadomo gdzie o której i czym dojechać, więc polecam skończyć ten temat// Smazu
Kamil144 napisał(a):Mam nadzieje ze zaglebie wygraw meczu Radzionkowa z tychami to stawialbym na remis a co do slabych wyjazdow to jestem pewien ze po awansie do 1 ligi (ale trzeba sobie ten awans wywalczyc) znacznie wzroslo by zainteresowanie wyjazdami i wiecej ludzi by jezdzilo a tak pozatym to na tle ligi nie wypadamy tak slabo z wyjazdami
emdżej napisał(a):P.S. Mam nadzieję, że wszyscy piłkarze wrócą z Wrocławia
django napisał(a):Lepiej nie kracz. Tym bardziej, że słynna prokuratura jest o rzut kamieniem od stadionu Ślęzy Miejmy nadzieję, że traumatyczne przeżycia związane z tym miastem nie odbiją się na sportowej formie Sławka i Marcina
LukaszB napisał(a):Co ty gadasz????jest slabo i to bardzo...kiedys gralismy w 3 lidze(dzisiejsza 2) i jezdzilo po 300,400,ba nawet 2000 bylo(mecz z Cksem Czeladz)a kibicow Zagłębia stac na solidne liczby wyjazdowe...W we Wrocku powinno byc z 500!!!osob,nie jak na Żaganiu 50ciu tylko
nie pisz ziomek glupot
August napisał(a):django napisał(a):Lepiej nie kracz. Tym bardziej, że słynna prokuratura jest o rzut kamieniem od stadionu Ślęzy Miejmy nadzieję, że traumatyczne przeżycia związane z tym miastem nie odbiją się na sportowej formie Sławka i Marcina
SławkaNie przypominam sobie aby akurat on miał za sobą taką "wycieczkę" jak Marcin do Wrocławia.
PawełK napisał(a):LukaszB napisał(a):Co ty gadasz????jest slabo i to bardzo...kiedys gralismy w 3 lidze(dzisiejsza 2) i jezdzilo po 300,400,ba nawet 2000 bylo(mecz z Cksem Czeladz)a kibicow Zagłębia stac na solidne liczby wyjazdowe...W we Wrocku powinno byc z 500!!!osob,nie jak na Żaganiu 50ciu tylko
nie pisz ziomek glupot
Kulawy przykład z tym CKS-em... sporo kibiców ma bliżej na stadion w Czeladzi niż na Ludowy i według mnie traktowanie meczu w Czeladzi to nie wyjazd... już bardziej bym przytoczył pamiętny Libiąż, mecz w środę a nas tam bardzo dużo (nie przytoczę liczby specjalnie, gdyż dokładnie jej nie pamiętam a są duże rozbieżności)
pelepapa napisał(a):August napisał(a):django napisał(a):Lepiej nie kracz. Tym bardziej, że słynna prokuratura jest o rzut kamieniem od stadionu Ślęzy Miejmy nadzieję, że traumatyczne przeżycia związane z tym miastem nie odbiją się na sportowej formie Sławka i Marcina
SławkaNie przypominam sobie aby akurat on miał za sobą taką "wycieczkę" jak Marcin do Wrocławia.
Musiał miec skoro Łobodziński i inni z tego meczu Lubin -Radomsko byli we Wrocku
Użytkownicy przeglądający ten dział: PiotrK