bari napisał(a): Ale Hosic? Pierścionek o niego zabiegał a tak właściwie to kolejny obrońca nam nie był potrzebny, bo jest wcale nie gorszy Balul. Nie oszukujmy się Hosic przyszedł dla kasy i tylko to go tu przyciągnęło, wydoi i ucieknie. Są tacy zawodnicy jak Łuczywek czy Arek Kłoda, którzy od lat tutaj grają, oni powinni rządzić w szatni i mieć pozytywny wpływ na pozostałych.
Hosić jest nie do przecenienia w tej drużynie. Mamy najlepszą obronę w lidze i to przede wszystkim dzięki Dżenanowi, który kieruje całą defensywą. Do tego dochodzi jeszcze to co mówił kiedyś Pierścionek, że Marek czy Białek mogą się od niego dużo nauczyć. Co do rządzenia w drużynie to jest jeden mały problem - Arek i Siwy nie mają cech charakteru, które pozwalałyby im pełnić tą rolę.
bari napisał(a): A co do meczu w Tychach, jeśli dobrze pamiętam to jest to już drugi taki sam błąd Pacha po którym tracimy bramkę, po to go tu sprowadzili żeby kreował naszą grę ofensywną a nie rozdawał prezenty przeciwnikowi. Zadziwia mnie też Pierscionek, znów wszystko zwala na sędziów i swoich zawodników a nie na siebie. Przecież kto odpowiada za wyniki? Święty Mikołaj? Nie wiem jak mając taki skład możemy męczyć się w III lidze. Nie mogę tego pojąć.
Pach raczej nie popełnił błędu w tej sytuacji. Próbował zastawić piłkę, ale był faulowany. Chodzi o co innego. Dostaliśmy bramkę po stracie pod bramką przeciwnika. Większość bramek w tym sezonie traciliśmy w ten sposób. I pojmij, że jak na poziom tej ligi to my wcale nie mamy takiego fenomenalnego składu jak Ci się wydaje.