Piotr Pierścionek i Jerzy Dworczyk - duet trenerski Zagłębia

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Piotr Pierścionek i Jerzy Dworczyk - duet trenerski Zagłębia

Postprzez August 2009-09-21, 4:50 pm

uzielone napisał(a):Jeżeli nasz treneiro i piłkarze chcą się zrehabilitować to w środę jest okazja , jeżeli pokonamy Górnik to myślę, że tym samym Pierścionek dostanie przepustkę do dalszej pracy z drużyną. Czeka go trudne zadanie ale euforia po zwycięstwie mogłaby osłodzić kibicom gorycz ostatnich porażek. Więc do boju Zagłębie!

Jak najbardziej, ale ja osobiście przedkładam - mimo wszystko - zwycięstwa w lidze. Pucharu raczej nie zdobędziemy, a dalszego kiblowania w 3 lidze po prostu nie chcę
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez majkL 2009-09-21, 4:54 pm

Dopóki m.in. Lachowski będzie grał jako napastnik to zapomijmy o dobrych wynikach i optymalnym wykorzystaniu potencjału tego zawodnika. To nie był i nigdy nię będzie typowy napastnik. Optymalną była i jest dla niego pozycja środkowego,ofensywnego pomocnika grającego za napastnikami(m.in. potrafi dograc prostopadłą piłke, ma mocne uderzenie z dystansu). Jeśli zawodzi ofensywa panie trenerze to pora najwyższa zestawic ją optymalnie w stosunku do tego co aktualnie posiadamy A NIE STROIC FOCHY I TRZYMAC SIĘ KURCZOWO SPRAWDZONYCH ALE NIESKUTECZNYCH SCHEMATÓW !!
Ną tą chwile Nasza ofensywa powinna wyglądac wg mnie tak:

JAROMIN - MYŚLIWY

PIETRZAK LACHOWSKI BEDNAR
BODZIONY
majkL

Postprzez zimek 2009-09-21, 6:00 pm

jesli mamy nie awansowac to po co nam Lacha Pach itd dajmy szanse mlodziezy przynajmniej za dwa 3 lata bedziemy miec pake a na ta chwile musimy awansowac miasto zglosilo stadion do Euro wiec maja jakis cel chca dac kase moze zbuduja stadion i Pierscienia nie bronie bo to on ich bral jak lecialo i tak jak mowilem przed sezonem jeszcze mu troche brakuje a lepiej zeby sie uczyl od doswiadczonego trenera niz na naszych nerwach takie moje zdanie a co do ogrania niektorych klubow dzieki wielkie ale wiekszosc porazek albo remisow z cieniasami panie Szatan nie szkoda panu kasy pozd :kiepsko:
zimek

Postprzez ukryty 2009-09-22, 12:14 pm

Niech trener wreszcie poslucha wypowiedzi kibicow, ktorzy przeciez oczywiscie tez obserwuja mecze .Jeszcze raz potwierdze, ze trener pokazuje swoje, bo dlaczego uporczywie wstawia Szatana, choc kibice mowia, ze nie, a .nie da pola do popisu innym mowiac uporczywie, ze sa slabi. Oni chociaz nie strzelaja to podadza idealnie , tylko przylozyc noge.Jak mozna ich ocenic jak nie graja lub tez przez chwile. Komu robi tym samym krzywde, powinien sie zastanowic i zmienic swoje nastawienie. Czy on gral. Co moze ktos powiedziec np. o bolu zeba jak go nigdy nie bolal? ( to dla przykladu)
ukryty

Postprzez django 2009-09-30, 9:52 pm

Pierścionek napisał(a):- Czy nie uważa Pan, że powinien dać w najbliższych meczach dać odpocząć Marcinowi Lachowskiemu?

- Dziwne pytanie. Nie rozumiem dlaczego nie pojawiło się po meczu z Górnikiem, gdzie Marcin był najlepszym zawodnikiem na boisku. Negatywna opinia na temat Marcina, bo tak jest sformułowane pytanie, pojawiło się po niewykorzystanej sytuacji z 80. minuty meczu z Zawiszą, gdzie faktycznie Marcin Lachowski mógł rozstrzygnąć losy meczu. Jedna niewykorzystana okazja nie może wpłynąć na ogólną ocenę gry Marcina, który jest bardzo potrzebny temu zespołowi.

Dziwna odpowiedź. Lacha od 6 meczów nie strzelił bramki. A sytuacji miał po kilka w każdym meczu, a nie jedną przeciwko Zawiszy. Nie przeczę, że Lacha jest zespołowi potrzebny, ale skoro jest napastnikiem, to jest potrzebny do strzelania bramek.
django

Postprzez gm 2009-10-01, 3:23 am

DEDE7 napisał(a):PIERŚCIONEK ty dupku bez ambicji spadaj do jaworzna

Jestem za ..... Zdala od naszego "ZAGLEBIA"
gm

Postprzez August 2009-10-01, 6:03 am

django napisał(a):przeczę, że Lacha jest zespołowi potrzebny, ale skoro jest napastnikiem, to jest potrzebny do strzelania bramek.

A skoro i tak nie strzela niech przejdzie do 2 linii.
August

Postprzez django 2009-10-01, 10:03 am

August napisał(a):
django napisał(a):przeczę, że Lacha jest zespołowi potrzebny, ale skoro jest napastnikiem, to jest potrzebny do strzelania bramek.

A skoro i tak nie strzela niech przejdzie do 2 linii.

I kto wtedy w ataku? Jedno co mi przychodzi do głowy to Myśliwy z Filipowiczem. Środek Lacha z Pachem. Na prawą stronę Ryndak, który będzie drugim młodzieżowcem, bo nie będzie miejsca dla Szatana. Tym sposobem wracamy do koncepcji treneiro Dworczyka i Lachowski trafia na pozycję defensywnego pomocnika, na której tak nienawidzi grać :lol:
django

Postprzez August 2009-10-01, 10:35 am

Pierścionek i tak zrobi co będzie chciał. Nawet wobec nieskuteczności Lachy i braków w napadzie nie sądzę, aby zdecydował się na jego przesunięcie do pomocy. Mimo wszystko dziwi mnie, że nie chce dać jakiejkolwiek szansy Koźmińskiemu. mam na myśli chociaż wejścia w końcówce. Wszak Myśliwy na początku to jednak wielka tragedia z różnych przyczyn a jednak swoje szanse dostawał.
August

Postprzez maniek-75-75 2009-11-14, 12:47 am

trenerze wobec mnie nie musi być sprostowania , ostatnio na meczu byłem-słyszałam...takich pajacy trzeba eliminować z Ludowego.pozdrawiam
maniek-75-75

Postprzez Dobromir01 2009-11-14, 1:44 am

trenerowi puszczają nerwy, a nie powinny.
Ja byłem i nie słyszałem.
Poza tym zamiast docenić tych co przyszli i kibicowali w deszczu, to on wypowiada się na temat jednego pajaca.
Trener mnie nie obraził- Pierścionek obraził Klub i to nie jest incydent.
Może ten gość jest burakiem lub jakimś niespełna rozumu klientem, a on się skupia ja jednym "widzu"
Skoro jest to nagminne jak twierdzi "Pierścień" to przecież na stadionie jest super monitoring.( piłke odnależli w 3 sektorze)
Mógł to zgłosić i wylapali by tego "widza" i podał by go do sadu o zniesławienie.
Tenerio nie słyszy 2000 kibiców tylko jednego - czy to jest normalne?
Poza tym poziomem znizył się do tego jegomościa a zapomniał ze jest trenerem ZAGŁĘBIA SOSNOWIEC.
Rzekoma obrona syna właściciela-to nie jest żaden wyczyn.
Może lepiej aby Kurdziel byl głosem trenerskim podczas konferencji prasowych?
Ostatnio edytowano 2009-11-18, 12:44 am przez Dobromir01, łącznie edytowano 1 raz
Dobromir01

Postprzez uzielone 2009-11-14, 10:49 am

Jeżeli jakiś pajac wykrzykuje takie teksty na sektorze, na którym zasiadają rodziny czy vipowie to powinno się go usunąć, od tego jest ochrona i monitoring. Nie można tolerować chamstwa i prostactwa jeżeli klub ma aspiracje ekstraklasowe. Pierścionek też powinien tą sprawę załatwić w taki sposób a nie publicznie na konferencji prasowej, zarząd dobrze zrobił, że dał mu upomnienie. Kultura powinna obowiązywać i kibiców i pracowników klubu a takim jest trener i piłkarze. :czerwona:
uzielone

Postprzez maciek123 2009-11-14, 10:55 am

Ja jestem za Pierścionkiem , gościu się stara wkłada serce w to co robi. A to że sie tak odezwał to tylko pokazuje że ma jaja. Ja też bym sie wkurzał jakbym pracował na maxa (czego są efekty) a tu jakiś "dziadzia" wyzywa Cie z trybun i nie daje Ci spokoju. Za dużo jest pesymistów w śród kibiców Zagłebia i osób które przychodza na mecz żeby sie wyrzyć. Są wyniki , dobra atmosfera wśród piłkarzy , narazie jest kasa , powoli przychodza sponsorzy, tylko niektórzy nie potrafia sie dopasować i psuja atmosfere wsród kibiców ,zamiast sie cieszyc to sie kłucimy.
maciek123

Postprzez yahaya 1906 2009-11-14, 12:50 pm

Tan "kibic" ciekawe po co przyszedł na Ludowy,pokrzyczeć ? może myślał że będzie fajny tak krzycząc,i to jeszcze jakiś dziadek,na starość pokazywać takie chamstwo ? może prze całe życie coś go tłumiło i musiał komuś "ryknąć w ryj".
yahaya 1906

Postprzez schotti 2009-11-14, 3:14 pm

Prawdziwy Kibic" Fan"nieubliza swojej druzynie z takiego zachowania ciesza sie tylko kibice druzyn przeciwnych a Pierscien powiedzial konkretnie "ten czlowiek" jest dla niego Chujem a nie do wszyskich Fanow i niewierze w to ze prawdziwi Kibice poczuli sie tym urazeni
schotti

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna