[quote="Piotrek_91"]wioski nas ogrywają, wstyd i tyle. Mam tylko nadzieję, że ten dzisiejszy wynik nie zniechęci do przybycia w licznym gronie w środę na Ludowy.[/quote Najwazniejsza liga a poniewaz w lidze nas leja trzeba miec wiare w PP
wezcie sie za tych pilkarzy a nie za Pierscionka tam nie ma ani jednego wartosciowego zawodnika gdzie te supertalenty ci niby zdolni juniorzy ...ledwie Pietrzak na kocowki wchodzi a niby pol europy sie o niego bije
Cyrk na kółkach, żeby nie powiedzieć burd*l. Grają jakby bez motywacji... Co jest Szatan im nie płaci czy jak? To będzie to samo co w zeszłym sezonie. Jedynym plusem (tyle ,że tylko dla mnie) jest to ,że Zagłębie w przyszłym sezonie przyjeżdża na Kaszuby...
rajchi napisał(a):ja się nie będe oszukiwał serce mówi że będzie dobrze, a rozsądek że w plecy.jeśli zagramy przynajmniej tak jak w środę powinno być ok. tylko jeśli...
właśnie tego "jeśli" dziś zabrakło...
mam nadzieję że z hanysami powetujemy sobie te wyjazdowe porażki
spojrzcie jak potega z Zagania strzela ...Tylko w Zaglebiu zawsze cos sie nie moze udac Pierscionka to bym powiesil za jaja ze sprowadzil tego barana Kozminskiego potega szkockiej 3 ligi
Ostatnio edytowano 2009-09-20, 4:14 pm przez peterrabit3, łącznie edytowano 1 raz
Po tym meczu Pierścionek musi wylecieć Za tydzień mecz z Zawiszą jeżeli tam też będzie przegrana to napewno już niema co myśleć o awansie który był tak hucznie zapowiadany przez Szatana.
Coś jest nie tak. Albo tracimy jedną bramkę nie mogąc strzelić żadnej i przegrywamy 1:0. Albo jak już uda nam się strzelić na wyjeździe dwa gole to tracimy aż 3. To jest jakaś PARANOJA!
niestety kopia zeszłego sezonu
Ostatnio edytowano 2009-09-20, 4:24 pm przez Strooś, łącznie edytowano 1 raz
Przewiduje, że wypowiedź Pierścionka po meczu będzie tak mniej więcej wyglądała „yyyyyyyyyyy chłopcy zagrali dobry mecz yyyyyyyyyyyyyyyyyyyy (dłubanie w uchu) yyyyyyyyyyy strzelając dwie bramki na wyjeździe nie powinniśmy przegrać meczu yyyyyyyyyyyyyyyyyy (drapanie po policzku) yyyyyyyyyyyy nie wiem jak to się stało yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy (drapanie po nosie) yyyyyyyyy Krzysiek Myśliwy nie mógł wcześniej wejść bo jest bez formy yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Jest taki skarb na dnie duszy polskiej zakopany, jak wierność sprawie z pozoru przegranej...