Bardzo jestem ciekaw czy znów zagramy jednym napastnikiem?
Zapowiada się kolejny dramat.

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Schabu napisał(a):Kolejny bardzo ciężki mecz w którym pewnie nie wiele się zmieni.Bardzo mi się podoba hasło wrzucać do Lachy a ten będzie strzelał.To jakaś fatamorgana bo Lacha to nie jest ten gość co parę lat temu.
daro70 napisał(a):witam T.Szatan na trybuny bo nawet na rezerwę się nie nadaje (gdyby nie tata to by już dawno nie miał prawa bytu w tej drużynie) K.Myśliwy na swoje czyli atak żaden piłkarz w Zagłębiu nie zostawia tyle zdrowia na boisku co on ; a pan trener niech sobie idzie trenować do Jaworzna choć i tam nie miał wyników ; jeśli ten mecz przegramy to jesteśmy już daleko od awansu .Mam pytanie gdy się patrzy na składy drużyn to mamy tak~ą pakę że wyniki powinny być dwu cyfrowe z takimi wioskami , a więc panie trenerze nie umiesz zgrać drużyny ,wystawiasz dziadostwo ażeby wejść w dupę szefowi miej ambicje i odejdż z tego klubu dla jego dobra
August napisał(a):Mam pytanie, od której będą otwarte kasy na stadionie
August napisał(a):Ja się będę upierał - może na przekór wszystkiemu i wszystkim - że Tomek ma w sobie potencjał. Jak już pisałem, chyba błędem było pozostawienie go w drużynie i wystawianie w pierwszym składzie. Lepszym rozwiązaniem byłoby wypożyczenie go na jesień np. do Czarnych gdzie w niższej lidze by się ograł po kontuzji. A przypomnę, że chłopak znalazł się w drużynie na długo zanim jego tata przejął klub. W każdym razie negatywne nastawienie kibiców do niego jest niesmaczne i nie służy niczemu dobremu.
Klaara napisał(a):Będzie 0:2 tyle wam powiem.
to jest wypowiedz z przed meczu z Lechią Zielona Góra Klaary,wtedy byłem zdegustowany tym co zostało napisane,a teraz NIESTETY MUSZĘ SIĘ ZGODZIĆKlaara napisał(a):A chcecie sie załozyć ze pierwszy punkt zdobędzie właśnie w Sosnowcu..
Użytkownicy przeglądający ten dział: novack