Piotr Pierścionek i Jerzy Dworczyk - duet trenerski Zagłębia

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Piotr Pierścionek i Jerzy Dworczyk - duet trenerski Zagłębia

Postprzez gumiÅ› 2009-08-30, 9:36 pm

Bylem na meczu w Turku i widziałem co Kozminski gral gdy wszedl gralismy w 10 i sie bronilismy co mial pokazc osamotniony w ataku mial chyba z 3 razy pilke i nie stracil jej przyczymal wymusil faul ,jestem pewny ze gdyby dostawal szanse od Pierscionka napewno bysmy mieli z niego pocieche,
gumiÅ›

Postprzez zaglebie76 2009-08-30, 10:57 pm

Też byłem i widziałem go w akcji - nie zgodzę się z Tobą co do oceny gry Koźmińskiego ,który był po prostu słaby.
Trener ma więcej danych niż my ,pewnie obserwuje tego zawodnika na treningach i skoro uznaje że Koźmiński nie pomoże drużynie ,po prostu na niego nie stawia.
Jestem pewien ,że Pierścionek nie robi sobie na złość i nie trzyma dobrego zawodnika na trybunach dla swojego widzimisię.
zaglebie76

Postprzez maniek-75-75 2009-08-30, 11:20 pm

a mnie się wydaje że Koźmiński po prostu "podskoczył" trenerowi....ale podoba mi się pokaz "kto tu rządzi" :brawo: :brawo: pozdrawiam
maniek-75-75

Postprzez zaglebie32 2009-08-31, 1:32 pm

do wszystkich krzykaczy.nieporozumieniem jest szatan w zespole.kto był w legnicy i w gdyni wie o czym mówię.pierscionek dostaje karteczke z składe przezd meczem od starego szatana i g.......o ma do powiedzenia kto będzie grał.ogólnie jest to figurant na ławce chcociaż sympatyczny :-)do napinaczy na forum: aby ckolwiek powiedzieć trzeba coś wiedziec....a to co wypisujecie jest żałosne, tak jak ten nieudany wyjazd do gdyni :twisted:
zaglebie32

Postprzez swiezy52 2009-08-31, 3:12 pm

zaglebie32 napisał(a):do wszystkich krzykaczy.nieporozumieniem jest szatan w zespole.kto był w legnicy i w gdyni wie o czym mówię.pierscionek dostaje karteczke z składe przezd meczem od starego szatana i g.......o ma do powiedzenia kto będzie grał.ogólnie jest to figurant na ławce chcociaż sympatyczny :-)do napinaczy na forum: aby ckolwiek powiedzieć trzeba coś wiedziec....a to co wypisujecie jest żałosne, tak jak ten nieudany wyjazd do gdyni :twisted:

a skad Ty masz informacje ze trener dostaje karteczke?? no comment
swiezy52
100% Zagłębie

Postprzez maniek-75-75 2009-08-31, 8:23 pm

zaglebie32 napisał(a):do wszystkich krzykaczy.nieporozumieniem jest szatan w zespole.kto był w legnicy i w gdyni wie o czym mówię.pierscionek dostaje karteczke z składe przezd meczem od starego szatana i g.......o ma do powiedzenia kto będzie grał.ogólnie jest to figurant na ławce chcociaż sympatyczny :-)do napinaczy na forum: aby ckolwiek powiedzieć trzeba coś wiedziec....a to co wypisujecie jest żałosne, tak jak ten nieudany wyjazd do gdyni :twisted:

:czerwona: :czerwona: :czerwona: i tyle w temacie
maniek-75-75

Postprzez Dobromir01 2009-08-31, 11:22 pm

Do "zaglebie32" to ciekawe co mówisz. Jakoś sobie nie mogę tego wyobrazić i nie mogę w to uwierzyć.
Może "Kurczak"miał jakąś sprawę lub sugestię do trenera, bo nie mogę uwierzyć żeby było tak jak mówisz.
Jedno jest tylko pocieszające w tym co napisałeś- ze K.Szatan jeździ na mecze.
Dobromir01

Postprzez bari 2009-09-01, 3:20 pm

No właśnie Szatan gra słabo nawet bardzo słabo a jednak wychodzi na mecz w podstawowej jedenastce. Przecież Lachowski powinien grać na jego miejscu, bo dalej nie ma środka pomocy. Mecz w Gdyni to pokazał. Gdzie tu zdrowa rywalizacja Panie Pierścionek? Nawet ten kto chodzi na mecze od czasu do czasu potrafi zauważyć ten problem naszej drużyny. Lepsi siedzą na ławce a słabsi grają. Co mecz to inne ustawienie personalne. Jak ci zawodnicy mają dojść do optymalnej formy? Dziwię się że jeszcze nie ma konfliktów w zespole. To są proste pytania których Pan Panie Pierścionek niestety nie rozumie. Czym Pan się kieruje? Chyba nie dobrem Zagłębia.
P.S. A co w podstawowej 11 robi Dorobek? To też niezrozumiałe. Przynajmniej tych dwóch zawodników nie powinno grać. No ale Pan wie lepiej..........
bari

Postprzez django 2009-09-01, 5:11 pm

bari napisał(a):Lepsi siedzą na ławce a słabsi grają.

To znaczy kto konkretnie?
django

Postprzez gargamele 2009-09-03, 6:41 pm

Trenerze!!!Gratulacje!!!Wielkie gratulacje!To co Pan zrobies zmiany w tym meczu to jakas kpina jest!!!Lachowski zszed w 65minucie???Zmieniasz Pan jedynego zawodnika,który Panu GRA!!!Tomek Szatan...askawie przemilcze...no i Marek na skrzydle...kabareton!!!
gargamele

Postprzez bbartek 2009-09-03, 7:20 pm

Przykro mi komentować zmianę M.Lachowskiego bo to nie względy sportowe decydowały o tym.
Jakie....wszyscy wiemy bo była to przkrywka do uzasadnienia zmiany T.Szatana aby pokazać , że nie ma "świętych" w zespole.

Niestety takie decyzje nie wystawiają najlepszego świadectwa co do profesjonalizmu Trenera a zapewne powodują zawirowania w Zespole.
bbartek

Postprzez jaca661966 2009-09-03, 7:36 pm

bbartek napisał(a):Przykro mi komentować zmianę M.Lachowskiego bo to nie względy sportowe decydowały o tym.
Jakie....wszyscy wiemy bo była to przkrywka do uzasadnienia zmiany T.Szatana aby pokazać , że nie ma "świętych" w zespole.

Nie wiem skąd masz takie info,ale jeżeli to są Twoje przypuszczenia to chyba trochę za daleko idące.
jaca661966

Postprzez django 2009-09-03, 7:48 pm

bbartek napisał(a):Przykro mi komentować zmianę M.Lachowskiego bo to nie względy sportowe decydowały o tym.

Niestety takie decyzje nie wystawiają najlepszego świadectwa co do profesjonalizmu Trenera a zapewne powodują zawirowania w Zespole.

Skąd taka teoria? Lachowski jest kontuzjowany, przed nami kolejne, jeszcze ważniejsze mecze. Nie pomyślałeś o tym, że Pierścionek może chciał oszczędzić i być może uchronić od poważnej kontuzji naszego najlepszego w tym momencie piłkarza?
django

Postprzez maniek-75-75 2009-09-03, 8:24 pm

przykro co niektóre posty tutaj czytać........... :zolta: :zolta:
maniek-75-75

Postprzez August 2009-09-03, 9:16 pm

django napisał(a):Skąd taka teoria? Lachowski jest kontuzjowany, przed nami kolejne, jeszcze ważniejsze mecze. Nie pomyślałeś o tym, że Pierścionek może chciał oszczędzić i być może uchronić od poważnej kontuzji naszego najlepszego w tym momencie piłkarza?

Przed meczem była mowa , że po kontuzji Lachy juz nie ma śladu. A nie zauważyłem aby w czasie meczu coś mu się stało. Zmiana na 25 min. własciwie jedynego zawodnika, który był w stanie prowadzić grę było cokolwiek bardzo ryzykowne. Co było widać na boisku. Poza tym Tomek Szatan jest obecnie w takiej dyspozycji, że się kompletnie nie nadaje do gry w pierwszym zespole. Własciwie najlepiej dla niego było aby został wypożyczony gdzieś niżej do końca jesieni. Obecnie jego gra w pierwszym skłądzie jest ewidentnym osłabieniem drugiej linii no i rodzi niepotrzebne insynuacje, że zawdzięcza tylko tatusiowi. Genrealnie zresztą mam odczucie, że Pierścionek w meczu z Olimpią jakby się pogubił w tym sensie, że nie reagował na grę zespołu.
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: novack