Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
flex napisał(a):django napisał(a):August napisał(a):Brawo Hytry. Zachował się jak na Prezesa klubu przystało.
Po prostu odkręcił to co wcześniej zajebał. Ale to i tak postęp.
Django możesz rozwinąć
Co takiego zajebałOdkąd to prezes osobiście zamawia bilety na wyjazd kibicom
django napisał(a):flex napisał(a):django napisał(a):
Po prostu odkręcił to co wcześniej zajebał. Ale to i tak postęp.
Django możesz rozwinąć
Co takiego zajebałOdkąd to prezes osobiście zamawia bilety na wyjazd kibicom
Po ustaleniach z Policją oraz agencją ochrony Zarząd SKS Bałtyk podjął decyzję o nie przyjmowaniu kibiców gości na meczu z Zagłębiem. Wydzielony sektor dla fanów drużyny przyjezdnej będzie zamknięty. Klub z Sosnowca nie dotrzymał wymaganego przepisami terminu zgłoszenia zapotrzebowania na bilety.
http://www.baltykgdynia.pl/
To klub, a nie kibice zgłasza zapotrzebowanie na bilety. Musi to zrobić najpóźniej 7 dni przed meczem. Zagłębie zgłosiło za późno i stąd całe zamieszanie. Dlatego napisałem, że Hytry odkręcił to, co wcześniej zajebał.
django napisał(a):Znając już stanowisko obu stron, muszę złagodzić to, co wcześniej napisałem. Wygląda na to, że zawalił i klub i kibice. Kto bardziej - nie podejmuję się oceny, bo słyszałem różne wersje.
Natomiast dość mocno rozbawił mnie post Blajpiosa, który w swoich analizach i rozkładaniu rzeczywistości na czynniki pierwsze niedługo dojdzie do praprzyczyny wszystkich rzeczy,osiągnie Nirvanę i będzie lewitował nad Ludowym
?django napisał(a):Znając już stanowisko obu stron, muszę złagodzić to, co wcześniej napisałem. Wygląda na to, że zawalił i klub i kibice. Kto bardziej - nie podejmuję się oceny, bo słyszałem różne wersje.
LucasUSA napisał(a):"Fakty są też takie, że dobra wola organizatora meczu decyduje o wpuszczeniu, bądź nie kibiców na stadion a nie decyzja policji."
Pawel "Miodek" Hytry.... Coz za piekna skladnia zdania... Nie zebym sie czepial, ale caly ten tekst, choc sluszny, nie miesci sie w kanonie "korespondencji biznesowej" miedzy powaznymi "firmami"...(...)
django napisał(a):Z całym szacunkiem Blajpios, ale do powyższego wpisu skłoniła mnie osoba która mniej ANALIZUJE, za to więcej WIE niż Ty
Blajpios napisał(a):django napisał(a):Z całym szacunkiem Blajpios, ale do powyższego wpisu skłoniła mnie osoba która mniej ANALIZUJE, za to więcej WIE niż Ty
gratuluję. Czego - każdy mądry sobie dośpiewa.
muha55 napisał(a):Mecz trzeba wygrac ityle!.Kadrowo nie będzie już takiego składu,duże zaufanie kibiców.Brawo ZAGŁĘBIE![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
OlimpiaE napisał(a):Micquel77 dobrze napisałeś "wiele ciekawych historii na temat tego z czym i kim Bałtyk się boryka na codzień już usłyszałem, więc naprawdę Wielki Szacunek" jeśli słyszałeś to od kibiców Bałtyku temat zamknięty. Też mieszkałem w Trójmieście trzy lata (2004-2007) i śmiało stwierdzam, że to co pisze Bałtyk na internecie lub opowiada w swoich historyjkach nie do końca jest prawdą. Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten dział: zaglebie32