Zagłębie Sosnowiec - Unia Janikowo

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Zagłębie Sosnowiec - Unia Janikowo

Postprzez PawełK 2009-08-09, 4:53 pm

Nie było dopingu było źle a jak kibice zabrali się w końcu za niego co daje efekt to są lamenty. Jeszcze jeden post personalnie najeżdżający na którąkolwiek osobę, zajmującą się dopingiem i polecą bany. Macie do nich jakiś problem? Możecie z nimi porozmawiać na stadionie lub poza skoro ich znacie...
PawełK
pyszałek

Postprzez greno37 2009-08-09, 5:12 pm

yoko ono napisał(a):Wściubiak to pociot i dlatego gra... co do dopingu na krytej dawno takiego nie było, dobrze by było żeby na krytej też ktoś prowadził doping...

pociot to Ty jesteś lepiej się nie wypowiadaj. Ktoś go zatwierdził i zgłosił do gry i ten ktoś na pewno ma większą wiedzę na temat zawodników.Ty jak widać nic sobą nie reprezentujesz poza idjotycznymi wpisami , które nic nie wnoszą.
greno37

Postprzez ZIBI-26 2009-08-09, 6:52 pm

Widzę że w tym sezonie jeżeli chodzi o doping i grę naszych piłkarzy dużo się zmieniło i to na dobre i chwała wszystkim za to.Miło popatrzeć na dobrą grę Zagłębia i na to jak się kibice bawią na trybunach.Fala meksykańska rewelka "niech ta fala zapierda..."mam nadzieje że takich meczów z takim dopingiem będzie jak najwięcej.Duże pochwały też za doping dla krytej wspaniale się uzupełnialiśmy.Co do tematu koksów i ich wypadu na boczne trybuny obok młynu myślę że było to nie potrzebne bo można było to zrobić w inny sposób poprzez zaśpiewanie np:<< cały stadion śpiewa z nami>> i potem nie było by żadnych kwasów.
ZIBI-26

Postprzez yoko ono 2009-08-09, 7:27 pm

greno37 napisał(a):
yoko ono napisał(a):Wściubiak to pociot i dlatego gra... co do dopingu na krytej dawno takiego nie było, dobrze by było żeby na krytej też ktoś prowadził doping...

pociot to Ty jesteś lepiej się nie wypowiadaj. Ktoś go zatwierdził i zgłosił do gry i ten ktoś na pewno ma większą wiedzę na temat zawodników.Ty jak widać nic sobą nie reprezentujesz poza idjotycznymi wpisami , które nic nie wnoszą.

pociotem jest i tyle, a ty burku mnie nie obrażaj bo nie jesteś anonimowy, jak nie wiesz jakie układy panują w kadrze Zagłąbia, to się nie wypowiadaj, Wściubiak jest za bardzo promowany, a nic nie pokazuje... mamy lepszych młodych...
yoko ono

Postprzez RADOSKU 2009-08-09, 7:37 pm

Co do PawelK,co ty piszesz tu o tym ze poleca (bany) gosciu kazdy tu pisze co chce i nie pirdo... o banach mam w dup.. te twoje bany pisze co mysle i co mi sie nie podoba i kazdy ma prawo to tego wiec daruj sobie te twoje pisanie o banach,po to jest ta strona aby pisac o wszystkim
RADOSKU

Postprzez Diouf39 2009-08-09, 7:43 pm

yoko ono napisał(a):pociotem jest i tyle, a ty burku mnie nie obrażaj bo nie jesteś anonimowy, jak nie wiesz jakie układy panują w kadrze Zagłąbia, to się nie wypowiadaj, Wściubiak jest za bardzo promowany, a nic nie pokazuje... mamy lepszych młodych...

A kim Ty jestes, że masz takie informacje o " Dżeju" czli Andrzeju.
Prowadziłem na tym forum kilka lat temu i przez kilka lat stronę wszystkich grup trampkarskich i juniorskich i to ja mogę na ten temat coś powiedzieć. Więc nie mieszaj wszystkim w głowie i nie rób niepotrzebnego zamętu na temat A. Wściubiaka bo to młody i utalentowany nasz wychowanek. Nie ubliżaj ludziom od burków bo w dup.. byłes i gów.. widziałeś.
Diouf39

Postprzez Bartos 2009-08-09, 7:53 pm

Andrzej jest wielkim talentem i trzeba mu dawać szanse na grę...
przecież nie gra całych spotkań a po 20 minut i to mu narazie wystarcza.
jest bardzo szybki i bardzo skoczny - dlatego wpuszczanie go w końcówkach na podmęczonego rywala to bardzo dobry pomysł.

oczywiście, że nie wszystkie jego zagrania będą wychodzić ale komu wszystko wychodzi?
np. Myśliwy trzy dni po super meczu ze Ślęzą ... wczoraj też miał kilka nieudanych zagrań.

Zresztą gdzie i kiedy Andrzej ma się doskonalić i nabierać doświadczenia jak nie w takich meczach jak te ostatnie?
Bartos

Postprzez yoko ono 2009-08-09, 7:55 pm

Diouf39 napisał(a):
yoko ono napisał(a):pociotem jest i tyle, a ty burku mnie nie obrażaj bo nie jesteś anonimowy, jak nie wiesz jakie układy panują w kadrze Zagłąbia, to się nie wypowiadaj, Wściubiak jest za bardzo promowany, a nic nie pokazuje... mamy lepszych młodych...

Prowadziłem na tym forum kilka lat temu i przez kilka lat stronę wszystkich grup trampkarskich i juniorskich i to ja mogę na ten temat coś powiedzieć. Więc nie mieszaj wszystkim w głowie i nie rób niepotrzebnego zamętu na temat A. Wściubiaka bo to młody i utalentowany nasz wychowanek. Nie ubliżaj ludziom od burków bo w dup.. byłes i gów.. widziałeś.

wal sie na ryj...
yoko ono

Postprzez Diouf39 2009-08-09, 8:01 pm

yoko ono napisał(a):
Diouf39 napisał(a):

wal sie na ryj...

Pokazałeś tym postem jaki poziom reprezentujesz łajzo.
Pozdrawiam i zapraszam do klubu, znają mnie tam prawie wszyscy i jestem częstym gościem i z miła chęcia ci ry.. sorry,- cos wyjaśnię
Diouf39

Postprzez Minion 2009-08-09, 8:08 pm

Każdy kto wchodzi z młodych do kadry robi sobie wrogów. Wsród innych młodych zazwyczaj, którzy uważaja że: są od niego lepsi, nic nie gra, potyka sie o własne sznurówki, "jak ja z nim grałem to...", oraz "trener po znajomosci go wypuszczał w 1 składzie bo zna sie z jego ojcem(dziadkiem, babcią,mamą,siostrą) itd itd Więc Yoko: znamy to doskonale i bardzo dobrze od wielu lat. Wychowankowie maja ten minus ze mieszkaja wsród nas. Wiemy kiedy piją, kiedy mają gorsze dni, co mówią i jak sie zachowują prywatnie. Mają dziesiątki nie zawsze przychylnych znajomych którzy z nimi kopali piłke w trampkarzach i na podwórku. I ZAWSZE o wychowankach mówi się gorzej, własnie przez pryzmat znajomosci. A to boisko i trener jest od weryfikacji. A zazdrosc i zawisc to kiepscy doradcy.
Minion

Postprzez łoś 2009-08-09, 8:13 pm

Diouf39 - z takim gościem jak yoko to szkoda gadac wszystko wie najlepiej a w rezultacie to jego wiedza sprowadza sie do obrazania innych. A jeżeli chodzi o Wsciubiaka to nie trzeba byc geniuszem trenerskim żeby zauwazyc ze jest to material na dobrego pilkarza i bardzo dobrze ze Pierścionek daje mu coraz czesciej szanse grac. Pozdrawiam
łoś

Postprzez rossoneri 2009-08-09, 8:18 pm

Diouf39 ja tez popieram ,widzialem tego chlopaka w sparingach i zrobil na mnie dobre wrazenie i ciesze sie ,ze wreszcie nasi wychowankowie zaczynaja odgrywac role i coraz ich wiecej w naszej druzynie,praca z mlodzieza jest coraz lepsza ,a juniorow ogladam dosc czesto bo akurat moj syn ma treningi podczas ich meczow:) i Strojka,Madeja czy innych widuje dosc czesto :)
rossoneri

Postprzez Adamek182 2009-08-09, 9:08 pm

Blajpios pisze ok. Jeden z rozsądniejszych gości na tym forum.OK,doping był,na krytej(tam byłem)tez byl,i to z własnej woli,czego niektorzy moga nie zrozumieć.Prawda jest taka że niebawem idąc tym torem kryta stanie się przepełniona a na otwartą ludzie nie bedą chcieli przychodzić,bo w ryj dostaną jak spiewać nie bedą chcieli.Troszke taka autodestrukcja. Da się to wszystko zrobić w cywilizowany sposób.Rozwalanie krzesełek-żenada i debilizm. Ale OK,może mUSki zadziałaja tym gościom i z radzionkowem bedzie doping z własnej woli.Co do tematu"z laską do kina"luknijcie sobie na mecze Chelsea,czy innych ekip z czolówki do której tak chcecie dopingiem się upodobnic.Oglądasz mecz w TV i widzisz całe rodziny,stare babcie w szalikach i komplety na stadionach?I doping jest? Młyn jest?I nikt nikomu nie grozi? To nie jest średniowiecze ,panowie.
Adamek182

Postprzez Adamek182 2009-08-09, 9:17 pm

Co do Dżeja? Świetny chłopak,niech się ogrywa,wszyscy widzieli jak kradł sekundy,minuty.Piłkarz juz z niego jest,z biegiem czasu bedzie coraz lepszy i moze kiedys bedzie dumą Zagłębia.
Filipowicz? Nie jest zły,jest waleczny,a Unia się broniła,Myśliwy też zbyt dużo nie pokazal bo było za ciasno w obronie.
Poprzedni sezon caly czas zastanawialem się po co nam Bodziony,koleś wolny i ani pożądny defensywny pomocniik,ani ofensywny.
Te pierwsze dwa mecze na ludowym zmieniły całkowicie podejście do tego zawodnika.Waleczny,z potężna armatą w nodze,i jak się właczy do ataku.....jest pieknie.Te BOMBY z pierwszego meczu i teraz bramka(piękna).
Pietrzak,to juz jest gracz na ekstraklase,jeszcze niech podszlifuje obrone(na tej pozycji na ktorej aktualnie gra mu siÄ™ przyda).
Ogolnie brawo panowie!!!!!!
Adamek182

Postprzez classic 2009-08-09, 9:21 pm

Dopiero początek sezonu, a niektórzy już leją po ryju. Dajcie sobie bromu jeszcze zobaczymy co kto pokaże. Dla mnie faworytem jest Rafał Pietrzak - zabójcza szybkość i dobra technika. Zobaczcie skróty z obu meczów jak ten facet biega ( asysta przy pierwszej bramce ze Ślęzą stadiony świata)
classic

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: novack