Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
yoko ono napisał(a):Wściubiak to pociot i dlatego gra... co do dopingu na krytej dawno takiego nie było, dobrze by było żeby na krytej też ktoś prowadził doping...
greno37 napisał(a):yoko ono napisał(a):Wściubiak to pociot i dlatego gra... co do dopingu na krytej dawno takiego nie było, dobrze by było żeby na krytej też ktoś prowadził doping...
pociot to Ty jesteś lepiej się nie wypowiadaj. Ktoś go zatwierdził i zgłosił do gry i ten ktoś na pewno ma większą wiedzę na temat zawodników.Ty jak widać nic sobą nie reprezentujesz poza idjotycznymi wpisami , które nic nie wnoszą.
yoko ono napisał(a):pociotem jest i tyle, a ty burku mnie nie obrażaj bo nie jesteś anonimowy, jak nie wiesz jakie układy panują w kadrze Zagłąbia, to się nie wypowiadaj, Wściubiak jest za bardzo promowany, a nic nie pokazuje... mamy lepszych młodych...
Diouf39 napisał(a):yoko ono napisał(a):pociotem jest i tyle, a ty burku mnie nie obrażaj bo nie jesteś anonimowy, jak nie wiesz jakie układy panują w kadrze Zagłąbia, to się nie wypowiadaj, Wściubiak jest za bardzo promowany, a nic nie pokazuje... mamy lepszych młodych...
A kim Ty jestes, że masz takie informacje o " Dżeju" czli Andrzeju.
Prowadziłem na tym forum kilka lat temu i przez kilka lat stronę wszystkich grup trampkarskich i juniorskich i to ja mogę na ten temat coś powiedzieć. Więc nie mieszaj wszystkim w głowie i nie rób niepotrzebnego zamętu na temat A. Wściubiaka bo to młody i utalentowany nasz wychowanek. Nie ubliżaj ludziom od burków bo w dup.. byłes i gów.. widziałeś.
yoko ono napisał(a):Diouf39 napisał(a):yoko ono napisał(a):pociotem jest i tyle, a ty burku mnie nie obrażaj bo nie jesteś anonimowy, jak nie wiesz jakie układy panują w kadrze Zagłąbia, to się nie wypowiadaj, Wściubiak jest za bardzo promowany, a nic nie pokazuje... mamy lepszych młodych...
A kim Ty jestes, że masz takie informacje o " Dżeju" czli Andrzeju.
Prowadziłem na tym forum kilka lat temu i przez kilka lat stronę wszystkich grup trampkarskich i juniorskich i to ja mogę na ten temat coś powiedzieć. Więc nie mieszaj wszystkim w głowie i nie rób niepotrzebnego zamętu na temat A. Wściubiaka bo to młody i utalentowany nasz wychowanek. Nie ubliżaj ludziom od burków bo w dup.. byłes i gów.. widziałeś.
wal sie na ryj...
Użytkownicy przeglądający ten dział: novack