Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
jackal29 napisał(a):pytam kiedy Zagłębie na Ludowym strzeliło 4 gole? ktoś wie?
aż sie to chciało oglądać!!!
aż sie to chciało oglądać!!!
jackal29 napisał(a):a Pitry? jego forma w górniku pozostawia wiele do życzenia tak nawiasem mówiąc...
davidov83 napisał(a):Wedlug mnie Wsciubiak to jak to mowi nasz Pierscien "melodia przyszlosci" trzeba go ogrywac ale tylko w takiech meczach jak ten!bo i nawet dzis nic oprocz biegania nie pokazal gosciu musi cwiczyc cwiczyc i jeszcze raz cwiczyc bo slabo:/ Pilkarz meczu Mysliwy choc Filipowicz i Lachowski zagrali b.dobrze Ryndak rewelacja!Hosic hmm gosciu nie wazne ile nie gral .. dzis udowodnil ze nie potzrebuje jakos specjalnie nadrabiac strat bo spokoj i opanowanie to jego atuty!Pietrzak ma za zadanie byc takiem wchodzacym obranca ale wolal bym go widziec na lewej pomocy!Bodziony dla mnie troche nie widoczny!o ile sie nie myle to chyba on uderzal z woleja po rogu no i tyle mi utkwilo!Balul udany mecz BENSZ to jest bramkarz klasa!!!dobrze czytal gre wiedzial gdzie sie ustawic choc nie mial zbyt duzo pracy to i tak dla mnie bomba!a nie gostek gwiazda ktory puszczal polowe pilek ktore lecialy w swiatlo bramki!
Sir napisał(a):Czy ktos oprócz mnie dostrzegł soldny występ prawego obroncy niejakiego Strojka?
Problemy są też z najlepszym strzelcem Zagłębia, Krzyśkiem Myśliwym.
- Katastrofa. Przyznaję, że jestem załamany. Mocno na niego liczyłem, bo to piłkarz, który w formie jest w stanie rozstrzygnąć losy meczu. Z powodu zapalenia płuc przepracował może 15% tego, co reszta chłopaków. Ostatnio trochę z nami trenował, ale teraz znowu jest chory. Do tego doszły problemy osobiste, które sprawiły, że jego kondycja psychiczna jest równie słaba jak fizyczna. Z całym szacunkiem dla tego co Krzysiek zrobił dla Zagłębia - dopóki nie pozałatwia swoich spraw nie może liczyć na miejsce w składzie. Byłoby to nie fair w stosunku do piłkarzy, którzy ciężko przepracowali cały okres przygotowawczy.