Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Byłem wczoraj w sklepie Kibica i dowiedzialem się że tylko w kasach będą bilety.Krzywda napisał(a):Otóż to...
A tak w ogóle idzie dziś w Sosnowcu kupić bilety na ten mecz, czy tylko w kasach przed meczem?
No tak będzie ale nie wiem po coBarraBravas_1906 napisał(a):Pewnie bedziemy musieli Pokazac legitke i pewnie bedzie im Pesel potrzebny
Do D*** ten nowy przepis
Prachol napisał(a): No tak będzie ale nie wiem po co
Przecież ten mecz nie jest meczem Podwyższonego Ryzyka a z tego co pamiętam legitke się tylko na takich meczach pokazywalo.
Na prośbę władz klubu informujemy, że zgodnie ze znowelizowaną ustawą o bezpieczeństwie imprez masowych, wejście na stadion będzie możliwe tylko i wyłącznie po okazaniu dokumentu tożsamości. W związku z tym, że przed bramami mogą tworzyć się dłuższe kolejki, klub zwraca się do Kibiców z apelem o wcześniejsze przybycie na jutrzejszy mecz ze Ślęzą Wrocław.
BarraBravas_1906 napisał(a):ja osobiscie wolałbym zeby bylo tak jak w innych klubach tzn ze osoba która chce zakupic bilet bedzie musiala posiadac kartę kibica co moze odciagnie meneli z meczów
Wiara_ZS napisał(a):Panowie jak coś to robimy wjazd z bramąjak to zrobili kibice Górnika Łęczna!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników