rossoneri napisał(a):dziejus napisał(a):Popieram rossoneri w temacie napastnikow.Sam juz nie bede pisal na ten temat bo jakis madrala kasuje moje posty.Cenzorowi zycze powodzenia i zaluje ze tak pozno sie urodzil
kasuje posty to cieniutko mnie zablokowali adres IP:))) przypuszczam nawet ,ktory z moderatorow zablysnal:) no coz niektorzy nie wiedza co to jest forum i w jakim kraju zyjemy, bo wedlug mnie jak mu sie nie podoba to co pisze to poprostu niech nie czyta, tym bardziej ,ze sam wypisuje bzdury, mysle ze bedzie wiedzial do kogo to:)))
Dobrze piszesz stary ..
Przykro mi ale moderatorów nie da się kupić ani sprzedać a o tym chyba jest ten wątek - o tym kogo kupić a kogo sprzedać tak więc kolejne posty w tym wątku związane z pracą moderatorów będa kasowane a ich autorzy karani tygodniowym banem. Jeśli macie jakikolwiek uwagi co do naszej pracy podzielcie się tym z nami poprzez PW lub tu viewtopic.php?f=5&t=1980&st=0&sk=t&sd=a&start=225.
I pamiętajcie jak powiedział Piotr Pierścionek w przerwie meczu z Polonią Łaziska "wszyscy jesteśmy ludźmi i każdy z nas popełnia błędy." :: turku