Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Fransua82 napisał(a):Siemka wam. Orientujecie sie czy mozna na mecze zaglebia wejsc z plecakiem, aparatem itd???
romi_k9 napisał(a):Jeżeli ktos nie wchodzi na stronke Zagłębia itp nie ma zielonego pojecia o rozgrywanych meczach,nasi ultrasi tak sie starają o promowanie meczów ze az sie potykam o plakaty z info,nie widzialem nawet projektu.Gratuluje ,jaka promocja zapewne taka frekwencja i taka bedzie oprawaale trzy punkty powinnismy zapisac:)
Fransua82 napisał(a):Siemka wam. Orientujecie sie czy mozna na mecze zaglebia wejsc z plecakiem, aparatem itd???
Przemek26 napisał(a):romi_k9 napisał(a):Jeżeli ktos nie wchodzi na stronke Zagłębia itp nie ma zielonego pojecia o rozgrywanych meczach,nasi ultrasi tak sie starają o promowanie meczów ze az sie potykam o plakaty z info,nie widzialem nawet projektu.Gratuluje ,jaka promocja zapewne taka frekwencja i taka bedzie oprawaale trzy punkty powinnismy zapisac:)
Ty chyba normalny nie jesteś??
Przed każdym meczem miasto obwieszone jest transami o meczu, przez kibiców. W tym samym czasie klub nie wywiesi nawet pół plakatu.
Co to w ogóle za post,to jest forum dyskusyjne a nie konkurs na najbardziej podnieconego kibica !!!miko1906 napisał(a)::brawo: BYŁO JEST I BĘDZIE ZAWSZE ZAGŁĘBIE !!!
romi_k9 napisał(a):Przemek26 napisał(a):romi_k9 napisał(a):Jeżeli ktos nie wchodzi na stronke Zagłębia itp nie ma zielonego pojecia o rozgrywanych meczach,nasi ultrasi tak sie starają o promowanie meczów ze az sie potykam o plakaty z info,nie widzialem nawet projektu.Gratuluje ,jaka promocja zapewne taka frekwencja i taka bedzie oprawaale trzy punkty powinnismy zapisac:)
Ty chyba normalny nie jesteś??
Przed każdym meczem miasto obwieszone jest transami o meczu, przez kibiców. W tym samym czasie klub nie wywiesi nawet pół plakatu.
Matka tez mi to ciągle powtarza ale nie ważne;)Dwa prześcieradła to rzeczywiście reklama,nawet na cała polske.Wiem ze klub nic nie robi dlatego serdeczny palec w ich kierunku wymierzam.Pomyśl jakby jakiś ziomek robil co mecz plakat(bo juz sie pojawialy,wiec jest ktos kto potrafi) a co druga osoba czytajaca forum wydrukowala i powiesila chodzby jeden plakat na przystanku ultrasi mieli by problem z bani a reklama by była ze hej ;) wczoraj zapytalem okolo 10 kolezkow jaki jutro jest mecz ,tylko jeden wiedział,liczby mówia same za siebie.
Koterwa napisał(a):Landryn i to jest dobry pomysł!U mnie na osiedlu jest pełno miejsc na powieszenie plakatu jeden problem.Za 5 minut tego nie będzie ponieważ starym babom to przeszkadza
Jak to znajdziesz ludzi którzy beda to drukowali?co druga osoba ma drukarke jak nie bierze pena lub jakis przenosny nosnik danych i sru do xero,20 gr nikomu nie uszczupli portfela.A jak tak zrobi co druga osoba z forum to juz bedzie wielki sukcesLandryn napisał(a):Jeżeli znajdziesz ludzi którzy będą to drukowali , będą przesyłać sobie to ok.
Pogadam z innymi moderatorami oraz z adminem , założę specjalny temat i mogę przed każdym meczem robić taki plakat czarno-biały , bądź jeżeli macie drukarki to kolorowy i tyle.
Koterwa napisał(a):ale jakby co to wiem które zrywają to im powiesze na oknach lub na drzwiach i kij im w rydzykowskie dupy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników