Mecze Wisły na Ludowym

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Mecze Wisły na Ludowym

Postprzez turku 2009-07-16, 4:02 pm

Smazu napisał(a):W Europejskich Pucharach kibicuje tylko Legii i Celticowi bo lubie te kluby i może w tym sęk?Może po prostu lubicie Wisłe?Mimo , że kibice tej drużyny mają was głęboko

A kibice Celticu nie maja w dupie Zagłębia? Może nie mają tylko dlatego że nawet nie wiedza o jego istnieniu. Niech każdy kibicuje sobie komu chce. Nawet ruchowi ale w domowym zaciszu. Tu jest forum Zagłębia i na ten temat się wypowiadamy. Temat kto kogo lubi jest w dziale kibice. i tym optymistycznym akcentem kończę temat Wnuka i tego kto kogo lubi.
Za kolejne nieprzemyślane posty BAN bez ostrzeżenia.
turku

Postprzez emdżej 2009-07-16, 4:09 pm

crazeworm87 napisał(a):A wiecie że Krakowiacy zdemolowali parę aut na Piastów. Poskakali sobie po dachach, poprzebijali opony i ogólnie nieźle się zabawili. Trochę to dla mnie nie halo że Policja ich nie przypilnowała...

Wiem o tym bo jestem z Piastów i widziałem efekty ich nocnych zabaw :!: :!:

Widziałeś same efekty i o wszystkim wiesz? Poznałeś po śladach butów kto to?

Proszę! Zamknijcie ten temat!
emdżej

Postprzez crazeworm87 2009-07-16, 4:13 pm

Opowiadał mi strażnik z Parkingu Strzeżonego na Piastów i mówił że widział jak skakali po dachach kibice z szalikami Wisły, to raczej nie byli chłopaki z Sosnowca...

No chyba że oni poskakali tylko po autach przy parkingu i sobie poszli a resztę zdemolowali sami właściciele :!:
crazeworm87

Postprzez emdżej 2009-07-16, 4:23 pm

Podałeś źródło i od razu brzmi to przejrzyściej. Od razu tak trzeba.
emdżej

Postprzez RysioLubicz 2009-07-16, 4:35 pm

Ciekawe tylko że to Wisła traciła szaliki a nie my .Nauczą się na następny raz. Pierwsze słyszę żeby jakiś Wiślak się burzył przed meczem czy po.
RysioLubicz

Postprzez def 2009-07-16, 8:12 pm

k***a nie sądziłem, że widok obcych flag na Ludowym tak mi podniesie ciśnienie. Pierdolę te pieniądze za wynajem Ludowego nożownicy wypierdalać z Sosnowca tyle w temacie.
def

Postprzez lippo 2009-07-16, 8:42 pm

Witam

Śledzę forum od dawna ale to mój 1 post..
Szkoda przedluzac ten temat..szkoda pisac cokolwiek o centusiach krakowskich" i dawac podwoje radosci dla przeglądających to forum krakusow.
Mieszkam na kilinskiego i mialem przyjemnosc obserwowac przemarsz po meczu i spiewy ktorymi raczyli nas przyjezdni ...- Aufwiedersehn...,Pie....ć Śląsk ? itp itd tylko ośmiesza ich stan wiedzy o tym gdzie sie udają i gdzie się znajdują...więc poprostu najlepiej olać ich z góry na dół a czas pokaże jak to dalej będzie..

Niebo rzeczywiście płakało nas Sosnowcem..ale płakało nad baranami których musiało ugościć i jedyna satysfakcja że wracali w strugach deszczu gonieni solidnymi błyskawicami..
lippo

Postprzez August 2009-07-16, 8:51 pm

To już naprawdę pora zamknąć temat bo posty mają już praktycznie wymiar psychopatologiczny. Wisła gra u nas a nam potrzebna forsa do przetrwania klubu. I koniec.
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez Smazu 2009-07-16, 8:53 pm

Zamykam po raz drugi...
LEGIA - BIELSKO - ZAGŁĘBIE
Smazu
Moderator

Poprzednia strona

Powrót do Piłka nożna