Mecze Wisły na Ludowym

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Mecze Wisły na Ludowym

Postprzez Smazu 2009-07-16, 11:09 am

ungovernable napisał(a):
davidian napisał(a):Po obejrzeniu materiału: Brawo dla starszej Pani :brawo: :lol:
A Kamil Wnuk kibic Zagłębia to się dobrze na przerzut zapowiada :lol: :niezle:

Hamuj się trochę bo ten "przerzut" zaliczył pewnie więcej wyjazdów niż Ty z całą swoją rodziną i kumplami z podwórka razem wzięci.Fakt że si na siłe próbuje "wylansować" ale to już inna sprawa.

A z jakiej racji SLIM czy jak kto woli Kamil Wnuk wypowiada się za nas wszystkich?Wojtek odbierał mnóstwo telefonów i zaproszeń do gazet i telewizji i jemu nie odbiła "sława" do głowy i odmawiał za każdym razem.

Kto chciał to widział jak grała Wisła i niech to zachowa dla siebie, to nie forum Wisły... oni wyzywają naszych przyjaciół,wyzywają nas,oklejają nasz stadion,śmieją się z nas a wy jeszcze ich kochacie.. brak słów.
LEGIA - BIELSKO - ZAGŁĘBIE
Smazu
Moderator

Postprzez emdżej 2009-07-16, 11:30 am

Mam wrażenie, że w tym sezonie na forum będzie się więcej pisało o Wiśle niż o Zagłębiu. Dajcie sobie już spokój.
emdżej

Postprzez LucasUSA 2009-07-16, 11:45 am

CZEKO22I16 napisał(a):A wracając tak do przyjazdu kibiców Wisły byłem na dworcu i miałem nadzieje na jakieś przywitanie a na prawde tak jak śpiewali tak było jakby grali u siebie.Jak zacznie się Ekstraklasa w pierwszym meczu w Sosnowcu Wisła gra z Ruchem i trzeba jakieś przywitanie im zgotować.

Skoro tam byles, to dlaczego ich nie witales? I konkretnie o jakie powitanie Ci chodzi? Chlebem i sola? Czerwonymi gozdzikami? Moze zaprosimy ich na kebaby? Mam nadzieje, ze o takie.
Nastepnym razem niektory zrobia relacje a'la "Z Czuba" z przyjazdu Wisly...
Cytuje ten post jako przyklad bezsensownego wpisu w tym temacie ilustrujacego moje poprzednie wpisy.

Emdzej - powaznie zastanawiam sie nad zamknieciem tego tematu w cholere
LucasUSA

Postprzez kiełbacha 2009-07-16, 11:57 am

Zgadzam sie z kolegą,natomiast trochę poprawię w ostatnim ps pomyłka powinno pisać odwrotnie Zagłębie wobec Wodzisławia i jeszcze Zagłębie jako region niemiało nic wspólnego z generalną gubrnią , było w woj. Kieleckim, prosze oszacun dla AK
kiełbacha

Postprzez ungovernable 2009-07-16, 12:13 pm

Smazu napisał(a):
ungovernable napisał(a):
davidian napisał(a):Po obejrzeniu materiału: Brawo dla starszej Pani :brawo: :lol:
A Kamil Wnuk kibic Zagłębia to się dobrze na przerzut zapowiada :lol: :niezle:

Hamuj się trochę bo ten "przerzut" zaliczył pewnie więcej wyjazdów niż Ty z całą swoją rodziną i kumplami z podwórka razem wzięci.Fakt że si na siłe próbuje "wylansować" ale to już inna sprawa.

A z jakiej racji SLIM czy jak kto woli Kamil Wnuk wypowiada się za nas wszystkich?Wojtek odbierał mnóstwo telefonów i zaproszeń do gazet i telewizji i jemu nie odbiła "sława" do głowy i odmawiał za każdym razem.

Pokaż mi fragment jego wypowiedzi w którym mówi za wszystkich , bo ja widzę i słyszę że mówi wyłącznie "ja".
ungovernable

Postprzez Smazu 2009-07-16, 12:37 pm

Bo nawet część kibiców Zagłębia podkreślała, że brak sympatii między klubami to jedno, a wiara w umiejętności drużyn reprezentujących Polskę w Europie, to drugie.

Wypowiadając się jako kibic Zagłębia wypowiada się za wszystkich :!:
Smazu
Moderator

Postprzez yahaya 1906 2009-07-16, 1:22 pm

A co zrobił ten Wnuk ?
yahaya 1906

Postprzez bulion 2009-07-16, 1:30 pm

bulion
Żółta kartka

Postprzez bolo73 2009-07-16, 2:18 pm

Tak czytam te Wasze wypowiedzi i aż mi jest tutaj niektórych żal.No i co w tym złego,że kolo tak powiedział?Chyba to naturalne (przynajmniej dla mnie),że jak grają polskie kluby to kibicuje się im z całego serca.Bez względu czy jest to Legia,Widzew,Lech,Ruch czy Wisła.Nie rozumiem tego zaślepienia, tego chorego rozumowania.Ciul z tego,że większość nie lubi bądź pała nienawiścią do kibiców Wisły,Lecha i innych klubów ale to nie oni grają tylko piłkarze,którzy reprezentują nasz kraj POLSKĘ!!!I co?Mamy im życzyć aby zbierali bęcki od drużyn pokroju Levadia czy też Budocnost Podgorica?Przecież ich wynik rzutują na to jak nas postrzegają w Europie.Ludzie opamiętajcie się i nie bądźcie oszołomami!W innym temacie co niektórzy martwią się,ze stadion na 18 tysięcy ciężko będzie zapełnić kibicami.Owszem,jeżeli takie jest Wasze rozumowanie jakie przedstawiacie w swoich postach to naprawdę proszę się później nie dziwić,że frekwencja jest jaka jest.I proszę nie pisać,ze to nie ma nic do rzeczy.Uwierzcie, to ma kolosalne znaczenie.
bolo73

Postprzez Smazu 2009-07-16, 2:21 pm

A co nam z tego , że Wisła będzie w fazie grupowej?Kase dostaniemy?Mecze i tak beda grali w Lubinie więc 0 korzyści dla nas.A niech nawet awansują na 1 miejsce w rankingu FIFA i co?Do Zagłębia przyjdzie Tevez czy Torres?W Europejskich Pucharach kibicuje tylko Legii i Celticowi bo lubie te kluby i może w tym sęk?Może po prostu lubicie Wisłe?Mimo , że kibice tej drużyny mają was głęboko ;-)
Smazu
Moderator

Postprzez Sir 2009-07-16, 2:39 pm

Smazu napisał(a):A co nam z tego , że Wisła będzie w fazie grupowej?Kase dostaniemy?Mecze i tak beda grali w Lubinie więc 0 korzyści dla nas.A niech nawet awansują na 1 miejsce w rankingu FIFA i co?Do Zagłębia przyjdzie Tevez czy Torres?W Europejskich Pucharach kibicuje tylko Legii i Celticowi bo lubie te kluby i może w tym sęk?Może po prostu lubicie Wisłe?Mimo , że kibice tej drużyny mają was głęboko ;-)

A Juventusowi juz nie?
Co ma Juventus do tego tematu i w ogóle do mojego kibicowania?Gdybym kibicował to bym napisał. // Smazu
Sir

Postprzez waranek 2009-07-16, 3:27 pm

LucasUSA napisał(a):
CZEKO22I16 napisał(a):A wracając tak do przyjazdu kibiców Wisły byłem na dworcu i miałem nadzieje na jakieś przywitanie a na prawde tak jak śpiewali tak było jakby grali u siebie.Jak zacznie się Ekstraklasa w pierwszym meczu w Sosnowcu Wisła gra z Ruchem i trzeba jakieś przywitanie im zgotować.

Skoro tam byles, to dlaczego ich nie witales? I konkretnie o jakie powitanie Ci chodzi? Chlebem i sola? Czerwonymi gozdzikami? Moze zaprosimy ich na kebaby? Mam nadzieje, ze o takie.
Cytuje ten post jako przyklad bezsensownego wpisu w tym temacie ilustrujacego moje poprzednie wpisy.

Zamiast chleba i soli może być 4-pak Tyskiego tylko prosto z lodówki! ;-)
waranek

Postprzez yahaya 1906 2009-07-16, 3:54 pm

waranek napisał(a):
LucasUSA napisał(a):

Zamiast chleba i soli może być 4-pak Tyskiego tylko prosto z lodówki! ;-)

Niedoczekanie .... :czerwona:
yahaya 1906

Postprzez Darian 2009-07-16, 3:57 pm

Prośba do moderatorów:

Zamknijcie ten temat bo tego już się normalnie czytać nie da. Posty powyżej są tego dobitnym przykładem. A jak ktoś chce sobie popisać na ten temat to niech przeniesie się na fora kibiców Wisły.

Też tak sądzę. // Smazu
Darian

Postprzez crazeworm87 2009-07-16, 4:01 pm

A wiecie że Krakowiacy zdemolowali parę aut na Piastów. Poskakali sobie po dachach, poprzebijali opony i ogólnie nieźle się zabawili. Trochę to dla mnie nie halo że Policja ich nie przypilnowała...

Wiem o tym bo jestem z Piastów i widziałem efekty ich nocnych zabaw :!: :!:
crazeworm87

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna