Kogo kupic,a kogo sprzedac

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Kogo kupic,a kogo sprzedac

Postprzez davidov83 2009-07-14, 5:19 pm

dobra nikt nie trafil :/ prezes za tego napastnika chce 22 tysiace zl :/ co wedlug mnie jest absurdem w porownaniu do jeego umiejetnosci:/
davidov83

Postprzez PawełK 2009-07-14, 5:48 pm

davidov83 napisał(a):dobra nikt nie trafil :/ prezes za tego napastnika chce 22 tysiace zl :/ co wedlug mnie jest absurdem w porownaniu do jeego umiejetnosci:/

Jak mój typ podzielisz przez dwa to wyjdzie strzał w dziesiątkę... ja sobie na dwa podzielę wygranego czteropaka i będzie luz :lol: :lol: :lol:
PawełK
pyszałek

Postprzez dziejus 2009-07-14, 6:58 pm

Czy wiadomo cos na temat bomby transferowej PANALULI ? Moze to juz niewybuch albo co gorsza niewypał ? :-)
dziejus

Postprzez zimek 2009-07-14, 7:25 pm

narazie jest sprawdzany a po tygodniu zobaczymy tak mowil Pierscionek i dobrze gosciu jest typowym snajperem ile by lat nie mial wazny by byl tam gdzie powinien trzeba mu dac szanse jak w dwojke 30 bramek strzela to awans w kieszeni :brawo: zaczynam zmieniac zdanie o trenerze Pierscionku pozd
zimek

Postprzez August 2009-07-14, 7:27 pm

dziejus napisał(a):Czy wiadomo cos na temat bomby transferowej PANALULI ? Moze to juz niewybuch albo co gorsza niewypał ? :-)

Musiałbyś zapytać o to Pana Lulę. Patrząc na naszą politkę informacyjną możemy sie prędko nie doczekać
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez ZAGI 2009-07-14, 8:24 pm

zimek dobrze mówi:) kiełbasa jest typowo sytuacyjnym napadziorem, a jak wiemy Pierścionek lubi czasem zagrać na trójkę w napadzie, a przy takim ustawieniu snajper jest potrzebny :D
ZAGI

Postprzez Mogiel 2009-07-14, 8:48 pm

Na poniedziałkowym treningu drugoligowego Zagłębia Sosnowiec pojawił się Grzegorz Piechna. 32-letni napastnik, król strzelców ekstraklasy, były piłkarz Korony Kielce, Torpedo Moskwa, a ostatnio Kolejarza Stróże, przez tydzień będzie trenował z zespołem Piotra Pierścionka - informuje serwis 90minut.pl powołując się na "Dziennik Zachodni".
Mogiel

Postprzez dziejus 2009-07-14, 9:12 pm

Ciekawy news :brawo: ;-) A nie pisali nic o wtorkowym treningu ?
dziejus

Postprzez rif 2009-07-14, 9:18 pm

Leżak napisał(a):Lekko odjade od tematu ale oby to nie była bomba na miarę Jakuba Wierzchowskiego ;-)

Tez mi sie od razu skojarzyło z Wierzchowskim jak zobaczylem wypowiedz o szykowanej bombie;)
rif

Postprzez August 2009-07-14, 9:31 pm

rif napisał(a):
Leżak napisał(a):Lekko odjade od tematu ale oby to nie była bomba na miarę Jakuba Wierzchowskiego ;-)

Tez mi sie od razu skojarzyło z Wierzchowskim jak zobaczylem wypowiedz o szykowanej bombie;)

A może Robert Piętka ? :lol:
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez Koterwa 2009-07-15, 9:10 am

Lub Grzegorz "drewno"Rasiak :)
Koterwa

Postprzez mamut17 2009-07-15, 11:20 am

Co do Piechny jestem zaniepokojony. Ostatnio mial problemy alkoholowe dlatego rozwiazano z nim umowe w Kolejarzu Stroze. Tlumaczyl sie tym ze byl "kozlem ofiarnym" ale nie wiadomo kto sciemnia. ? :!:
Dla mnie bomba transferowa jest gracz ktory gral w tym sezonie w ekstraklasie,nie jest po kontuzji,nie przesiedzial calego sezonu na lawie i jest w miare w formie tylko ciezka bylo mu znalezc miejsce w podstawowej jedenastce z powodu przepelnienia skladu. Jesli tych warunkow nie spelnia ta "bomba transferowa" to nie mozna tak tego nazwac. Pamietamy jaka " bomba" byl Socha. :)
mamut17

Postprzez Raul75 2009-07-15, 2:11 pm

już się wyjasniła sprawa "kiełbasy"
"przyszłym sezonie w barwach Zagłębia Sosnowiec nie zobaczymy ani Grzegorza Piechny, ani Kamila Korepty. Pierwszy nie stawił się na zajęciach, z drugiego zrezygnował trener Piotr Pierścionek.

Piechna wytrzymał w Sosnowcu tylko jeden trening. - Próbowałem się dodzwonić do Grzegorza, jednak nie odbierał, później poinformował mnie sms-em, iż przeprasza, ale już nie pojawi się na zajęciach - przedstawił sytuację trener Pierścionek. Może to dobrze, gdyż zawodnik nie prezentował się okazale na treningu, choć z drugiej strony nie wiadomo, jak wypadłby w ligowych pojedynkach.

Do Zagłębia również nie trafi Kamil Korepta. Wychowanek AKS-u Niwka już od kilku lat walczy o angaż w zespole dumy Zagłębia Dąbrowskiego. Wydawało się, iż w tym roku jest bardzo blisko dostania się do kadry. Niestety, po raz kolejny został odprawiony z kwitkiem. - Kamil to naprawdę dobry zawodnik, ma duży potencjał i umiejętności. Jednak jeśli pozyskamy Sławka Pacha, to Marcin Lachowski zostanie przesunięty do ataku, więc konkurencja będzie spora (Lachowski, Krzysztof Myśliwy, Konrad Koźmiński plus dwóch utalentowanych młodzieżowców - Andrzej Wściubiak i Dariusz Bernaś - wyj. mw). Dlatego nie chciałbym blokować rozwoju Kamila. Nie mamy drużyny rezerw, więc mógłby mieć problem z systematycznym graniem w razie, gdyby nie wywalczył miejsca w meczowej osiemnastce - wyjaśnia trener Zagłębia."
źródło: sportowezaglebie.pl
Raul75

Postprzez peterrabit3 2009-07-15, 2:16 pm

Piechna ma problemy nie tylko z alkoholem ale i z glowa...Co innego mowi co innego robi . Dobrze ze wyszlo to teraz a nie po zakontraktowaniu go.
A co z ta BOMBA transferowa???
peterrabit3

Postprzez Koterwa 2009-07-15, 2:18 pm

Raul75 napisał(a):Piechna wytrzymał w Sosnowcu tylko jeden trening.

No bo dla tego spaślaka dwa treningi w jeden dzień to za dużo :lol:
Koterwa

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników