Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
yahaya 1906 napisał(a):Jesli dobrze pamietam on ma na nazwisko Korepta a nie Korepciak.
emdżej napisał(a):yahaya 1906 napisał(a):Jesli dobrze pamietam on ma na nazwisko Korepta a nie Korepciak.
Może od razu zacznij też poprawiać piszących "Lacha", że on się nazywa Lachowski?
Dokładnie// Smazu
Blajpios napisał(a):Kol. yahaya 1906 się nie obrazi, a wydaje mi się, że przecież ostatnio zajął się reporterką w Radio Zagłębie i dobrze mu szło.
Konrad Koźmiński, który w sezonie 2003/2004 reprezentował już barwy sosnowieckiego klubu, podpisał dziś dwuletni kontrakt z drugoligowcem.
Koźmiński ostatnio występował w szkockim odpowiedniku drugiej ligi, w drużynie Peterhead. - Jestem bardzo zadowolony, że negocjacje szczęśliwie się zakończyły - powiedział we wtorek zawodnik. - Na razie trenujemy dwa razy dziennie, więc okres przygotowawczy dopiero się rozpoczyna. W Szkocji na pewno czegoś się nauczyłem, przede wszystkim walki. W Zagłębiu czuje się bardzo dobrze, a w tym sezonie gramy o awans - dodał Koźmiński.
Zawodnik nie chciał na razie dywagować na temat jego pozycji w pierwszej jedenastce. - Mamy do rozegrania kilka sparingów. Niewątpliwie Krzysiek Myśliwy jest bardzo dobrym zawodnikiem i chciałbym, abyśmy razem zagrali w ataku – dodał. Koźmiński podpisał dwuletni kontrakt z klubem.
To nie koniec transferowych spekulacji w Sosnowcu. Praktycznie pewien pozostania w drużynie jest Adrian Pajączkowski, który w środę ma złożyć podpis na nowej umowie. W podobnej sytuacji jest Arkadiusz Kłoda. Bliski pozostania w Sosnowcu jest również Michał Filipowicz. Zagłębie porozumiało się z Piastem Gliwice w sprawie możliwości jego angażu i piłkarz negocjuje nowy kontrakt.
Trener Piotr Pierścionek zapowiedział, że potrzebuje w drużynie dwie, równorzędne pary napastników. Czy w tym wypadku na angaż może liczyć Kamil Korepta? - Na razie trenujemy z konkretną liczbą zawodników i wszystkich testujemy - powiedział po wtorkowym sparingu szkoleniowiec Zagłębia.
Z drużyną może pożegnać się Michał Skórski, który w środę zagra w barwach Hetmana Zamość w spotkaniu sparingowym z Avią Świdnik. Trener Pierścionek zapowiedział jednak, że nie chce aby zawodnik na stałe żegnał się z Zagłębiem, tylko został wypożyczony. Razem z nim do Zamościa uda się wypożyczony do Czarnych Sosnowiec Piotr Wolny.
emdżej napisał(a):Blajpios napisał(a):Kol. yahaya 1906 się nie obrazi, a wydaje mi się, że przecież ostatnio zajął się reporterką w Radio Zagłębie i dobrze mu szło.
To był Yokozuna_OSP
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników