jackal29 napisał(a):http://www.wisla.krakow.pl/pl/Stadion_2009_2010
logujcie sie i zapisujcie bo nie zdążycie.
tylko sie nie posrajcie,,,
najbardziej rozwala mi serce stoisko z pamiątkami wisły.... pewnie wlepkami cały Ludowy zasrają!
No, tak. Wygląda na to, że ich kibice rzeczywiście umieją coś zorganizować, czego nie umiało Zagłębie, gdy grało w Wodzisławiu. No, trudno. Warto ewent. nie wyśmiewać tego czy poniżać, nie obrażać się w zranionej dumie, gdy wychodzi ich wyższość w jakimś elemencie, tylko po prostu podpatrywać dobre strony organizacji, na przykład kibicowskiej.
Jeszcze tak na marginesie. Nie bardzo mam w tej chwili czas prześledzić wątek i historię "utarczki" między Kolegą o tak krakowsko brzmiącym loginie ale ich nie lubiącym a tym niby napastliwym a akurat przybyszy broniącym... Co za ironia losu. Niemniej, wydaje mi się, że Kol.Kol. RysioLubicz i spitfire prezentowali mniej więcej podobny stopień zaaognienia, obaj mieli teksty "rwące do bitki", przy tym temacie nie oni jedyni zresztą - a tu jednego z nich zbanowano, innych nie. Trochę mi to się wydaje niesprawiedliwe wobec zbanowanego.
Ostrzeżenie.Co do zbanowanego nie ma go i spokój - po co banować wszystkich? // Smazu